Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2006 10:17    #73331     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Ja gram 3 sezon Wisłą i zdobyłem wszystko w polsce ale za granicą idzie mi słabo ale gram cały czass tournee z barcą i realem i mam budżet 150MLN a na transfery 50Mln więc nieżle jak na Wisłę.Rób cały czas w przerwach tournee za każdy mecz masz 3MLN wiec ja gram dzień po dniu 4 mecze i zarabiam 12MLN tak co chwile więc zaraz będe milionerem

meszynski_m Młody aktywista

a moze prezes powiedział ze chce bardzo dobrych graczy a ty tego nie zrobiles ?jak masz tyle kasy to mogl cos takiego powiedziec ,,Potrzebujemy graczy światowego formatu " lub cos takiego!

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

28.12.2006 09:40    #73333     Sufler - Porady do gry - Punkty do galerii sław
No z ameryki gram ale juz chcialem wiedzieć o wszystkich punktach ale jak co to podajcie dla pucharów z ameryki

SyZtem Przodownik pracy

28.12.2006 09:33    #73334     Sufler - Porady do gry - Kluby Patronackie
Grasz zbyt mocnym klubem, zagraj sobie 2 lige polska, albo 6 angielska, tam kluby patronackie są mile widziane :P

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 03:22    #73335     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Mam problem z kasą. Gram Wisłą Kraków S.S.A. Na początku budżet mojego klubu wynosił ok 12ml (11,77). Mam pierwszą pozycje w lidze. Pozatym wyszedłem z grupy P Uefa. Czyli dostawałem kolejno jakieś 2,5ml za przejście do kolejnej rundy. A kasa wynosi 8,74 mln a wiec pomalutku z meczu na mecz wciąż spada. Co robić aby nie spadała. Zdesperowany gracz :

michalek112 Partyzant

27.12.2006 23:58    #73336     Sufler - Porady do gry - urlop
Graj sam z mocnymi przeciwnikami, a ze słabymi niech gra asystent. A po za tym, zniszczyłeś coś albo zepsułeś ja wyłączyli prąd??? Mi się zdarzyło, że złamałem klawiature.

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2006 23:50    #73337     Sufler - Porady do gry - Plaster
Oczywiście, lepiej jest go ustawić na pozycji defensywnego pomocnika po to, żeby jeszcze nasi obrońcy mogli unieszkodliwić danego gracza, jeżeli nasz "plaster" zostanie w jakiś sposób ograny. Dobrym przykładem zawodnika który może pełnić taką funcję jest Gattuso czy też De Rossi, a to przecież defensywni pomocnicy.

Yoonec Młody aktywista

a własnie trzeba to sciagac z rapidshare i jest tam ograniczenie a trzeba sciagnac 6 czesci wiec to sie troche długo downloaduje

piliszcze Partyzant

Dziś zdarzył mi się przykry przypadek. Grałem w 1 lidze fińskiej (czyli faktycznie drugiej). Mój klub miał osiągnąć utrzymanie w lidze. Po 17 kolejkach liderowania (wszystkich jest 26 – gra 14 drużyn) zostałem ni z tego ni z owego zwolniony. Nie muszę dodawać, że cały czas zarząd jak i fani byli zachwyceni, że gra zespołu przekracza najśmielsze oczekiwania. Po większości meczów dostawałem pochwały, a zarząd niemalże tarł udami. Miałem status „bezpieczny” przed zwolnieniem, więc to także nie wzbudzało podejrzeń. Grę mam oryginalną i zaktualizowaną.
Chciałbym się jednak dowiedzieć, czy któraś z poniższych rzeczy mogła być powodem:
1. Przez cały czas miałem status życzeń zarządu i fanów „drużyna ma utrzymać się w lidze”. Po 17 meczu (wygranym zresztą – jak większość) status się zmienił na „drużyna miała utrzymać się w lidze”. Czy jest możliwe nagłe zwolnienie z powodu wypełnienia przedsezonowych założeń – ale nic o tym w kontrakcie przedtem nie było.
2. Mój klub był dość biedny (wartość 1.1 mln zł., w kasie przed sezonem ok. 300 tys zł.) Zrobiłem kilka turniejów towarzyskich przed sezonem i zarobiłem ok. 5 mln, czyli jak na ligę fińską zrobiło się bogato. Budżet płacowy był mały (ok. 10 tys. zł. tygodniowo), więc go przekroczyłem o jakieś 20%. Cały czas był przekroczony zaraz po moim nadejściu. Zarząd nic nie brąchał, jedynie w momencie próby podpisania kontraktu z nowym piłkarzem ograniczał wydatki na płacę dla tego gracza (chyba że proponowałem mu status gracza kluczowego, wtedy nie przeszkadzał). Czy stale przekroczony budżet mógł być powodem zwolnienia? Ale muszę dodać, że zwiększone płace nie zagrażały finansom klubu, bo w statusie był „spokój” i ogólnie na koncie było kupę kasy.
3. Mój klub był półzawodowy. Większość graczy otrzymała kontrakty profesjonalne, ale nie sądzę, żeby to był problem.
4. Nie byłem specjalnie upierdliwy dla zarządu. Tylko wystosowałem 2 prośby (1 o zwiększenie płac, 1 o kontrakt), a i to już po zmianie statusu próśb na „zarząd jest gotów rozpatrzyć każdą twoją prośbę). Zapotrzebowałem też na początku klub filialny, co zostało przyjęte z aprobatą przez zarząd.
5. Zatrudniłem 6 trenerów, choć zarząd twierdził, że wystarczy 1, ale nic nie narzekał, tylko jak chciałem zatrudnić 7, to automatycznie anulował mu próbę podpisania kontraktu. Trzeba dodać, że płace trenerów były głodowe i nie zarażały w żadnym razie finansom klubu.

Jeśli ktoś ma doświadczenie z takimi przypadkami i pomysł, jak ich uniknąć, proszę o radę i informację, co mogło być powodem, bo nie chciałbym w nowej „kampanii” już zostać zwolniony pomimo osiągania sukcesów.

destroyer56 Partyzant

27.12.2006 23:11    #73340     Sufler - Porady do gry - Plaster
Powinien miec wysokie atrybuty krycia, odbioru, pracowistosci, agresji, determinacji i walecznosci, oczywiscie podobne fizyczne do rywala. A zawodnik ktory jest plastrem powinien grac w obronie gdybys chcial kryc napastnika, a pomocnika pomocnik.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.