Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jamajka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2006 13:42    #73321     Sufler - Porady do gry - Turnstyle 07
a ja gram na skinie true colors i jestem z niej bardzo zadowolony

Kees Partyzant

No, ale mogli oni dostać Polskie obywatelstwo. Ja w wersji 2006 spotkałem się z pikarzem Ralfe, który grał w reprezentacji Polski. Możecie go sobie sprawdzić, bo ile pamiętam on dalej jest w bazie. Wtedy jako Polak występował około roku 2013.

piliszcze Partyzant

Rzeczywiście miałem informację przy próbie podpisania kontraktu z nowym graczem lub nowego kontraktu, że zarząd zezwala tylko na tyle i tyle i radzi bym się pozbył paru piłkarzy. A ze zwolnieniem próbnym paru graczy spróbuję. Ale, jak wspomniałem powyżej nie było poza tym żednego ostrzeżenia.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
28.12.2006 12:04    #73324     Sufler - Porady do gry - Patch 7.01
Serwer CM Rev nie ma żadnych ograniczeń (pozdrowienia dla CD Projekt), więc jedyne co wchodzi w grę to ograniczenia ze strony Twojego dostawcy Internetu. Czy z innych serwerów/stron pliki ściągają się też wolno?
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Tak czy inaczej to błąd, bo jaki prezes zwolni trenera, który miał walczyć o utrzymanie klubu w lidze, a jest na szczycie tabeli. Faktycznie, zarząd nie lubi kiedy się przekracza budżet płacowy. Kiedy proponowałeś komuś kontrakt miałeś napisane, że 'zarząd ogranicza środki (...) zredukuj pensje piłkarzy, by móc proponować wyższe wynagrodzenie.' Zwłaszcza, że zwolnili Cię dzień po zamknięciu okienka. Wczytaj wcześniejszy save i zwolnij kilku (nawet kluczowych) zawodników, dla sprawdzenia.

piliszcze Partyzant

Nie, nic takiego nie powiedział o graczach lepszych niż miałem. Ogólnie był szczęśliwy.

scoolik18 Partyzant

No Kozzi, twoja teoria spiskowa jest kapitalna:)

Mam zainstalowaną łatkę, a gram Lyonem. Przed zainstalowaniem łatki sytuacja była taka sama...
O ile sobie przypominam to w poprzednich wersjach gry problem również występował. Na przykład w CM 03/04 nazwiska generowanych Polaków miały wybitnie portugalski wydźwięk (Joao Pedro, Sergio Oliveira itd)

xpris Młody aktywista

28.12.2006 10:32    #73328     Sufler - Porady do gry - Kluby Patronackie
Właśnie bo unia jest jednym ze słabszych klubów, pograj troche to się doczekasz ;P

SyZtem Przodownik pracy

28.12.2006 10:20    #73329     Sufler - Porady do gry - Kluby Patronackie
Czemu miałby sie nie zgodzić? Grając Miedzią miałem klub patronacki Sparte Prage

meszynski_m Młody aktywista

jakim klubem grasz?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution