Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2006 17:51    #73311     Sufler - Porady do gry - fake.lnc
Zacznij nową gre i pograj z tydzień dopiero wtedy zadziała

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.12.2006 17:48    #73312     Sufler - Porady do gry - Zapis/odczyt sejwa
spróbuj zrobić format dysku lub poszukać jakimś programem np. CCleaner oczyścić kompa...

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.12.2006 17:45    #73313     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Sprawdź wydatki na płace graczy i trenerów- spróbuj je ograniczyć. Wejdź do zakładki--->wydatki i zobacz no co dużo wydajesz, sprawdź też ---->wpływy(czy coś takiego)
i tam zobacz czy aby nie zarabiasz za mało na biletach, spraw sobie klub filialny z innego kontynentu lub najdalej położonego kraju.

Mattii Przodownik pracy

28.12.2006 17:43    #73314     Sufler - Porady do gry - Punkty do galerii sław
Ja za mistrzostwa świata Polską dostałem 175 pkt(ale to w FM2006),a za LM Valencią 130 pkt,za ME dostałem 70 pkt a grałem Polską(LM,ME dostałem tyle punktów w FM2007)

ronnie10 Partyzant

28.12.2006 17:40    #73315     Sufler - Porady do gry - Zapis/odczyt sejwa
Mam bardzo poważny problem.
Otóż gdy chcę zapisać grę jako, lub wczytać jakiś sejw(nie ostatni), gra się zawiesza i ni c***a, nie chce iść dalej. Wie ktoś czym może to być spowodowane? Ostatnio kupiłem nowego kompa, ale nie sądze, żeby to było przez to.

PS. Skrina nie wrzucę, bo nawet jakbym go zrobił, to i tak się nie zapisze.

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 17:11    #73316     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Naprawde oczekue wyczerpujących odpowiedzi. Ponieważ chce grać bardzo w tą grę ale jak budżet spada to troche traci to sens. I zniechęca mnie do ponownego ełączenie Footballa.

Leliva Partyzant

Ligi takie jak Finska, Nrweska, Szwedzka, Dunska itp. nie sa w fm'ie dpracowane. Silnik opiera sie na najlepszych ligach. Czasem powstaja rebugi, ktore nie zauwazaja naszych siagniec i poprostu usuwaja nas z funkcja managera. Ja np. w lidze Bulgarskiej znalazlem takie cos, ze w opcji "sztab szkleniowy" bylem zapisany jak Scout. Fm, to ciagle gra, ktora jak kazda inna posiada liczne bledy:)

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 15:39    #73318     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Ok. A więc wszyscy wszystko mi zamotaliscie powie mi ktos wrescie co zrobic z problemempowolnego spadania budżetu. Po drugie czy tourne zarabiam pieniądze. A po trzecie czy łatka 7.01 cos mi pomoze z tym problemem. I mam obawy do jej zainstalowania cyzy gra z latrka bedzie dobrze chodzic ??????????????????????? Odpowie ktoś na te moje pytania zwiazane z Football Manager 2007. Bo zaczynam grać w tą grę bardzo mi sie podoba ale wszyscy mi mącą co mam robić???????????/

Leliva Partyzant

T dlatego, bo baza danych nie ma podzieolnych nowych graczy na nardowsci. Jest pewna lista imion i nazwisk, ktore losowo sie lacza i tworza nowych rgaczy. podobnie losuje sie kraj, do ktorego rgacze przynaleza. To juz taki mini blad, jednak ogolnie chyba nie przeszkadza az tak strasznie:)

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

28.12.2006 14:05    #73320     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Oj mylisz sie i to bardzo wejdż na wisłe i zaqgraj 4 mecze w jednym tournee zobaczysz jak ci 12MLN wlec i do budżetu chyba wiem bo gram to by mi samam kasa nie przychodzila za darmo.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution