Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

witrts1910 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2006 20:55    #73301     Sufler - Porady do gry - Problem z Pucharami
Mam pytanie do tych którzy rozegrali kilka sezonów w FMa.
W zeszłych dwóch FMach było tak że co roku w Pucharach grały te same zespoły (z lig niegrywalnych) tzn co rocznie wystepowały te same zespoły np. Hiszpanii co roku gra w Lidze Mistrzów Real,Barca,(faza grupowa)Valencia,Sevilla(eliminacje) a wiado że co roku tabela jest inna :/ I że każdego nastepnego sezonu zwycięzca PU grał w LM a wiadomo że w rzeczywistości niema to nic do rzeczy
Czy ten błąd został wyeliminowany

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

28.12.2006 20:33    #73302     Sufler - Porady do gry - Punkty do galerii sław
Ja grałem USA. Za Złoty Puchar Ameryki dostałem 80 pkt., a za Puchar Konfederacji 100 pkt. Zależy też od rywali, jakich pokonasz. Ja w PK ograłem Brazylie, Hiszpanie (MŚ zdobyła), Koree i Egipt.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

stanley Partyzant

Generalnie patch'e wychodza po tym, jak skonczy sie okienko transferowe i kluby beda wzmocnione o nowych zawodnikow, co sprawia, ze gra jest bardziej "realniejsza".

stanley Partyzant

28.12.2006 19:27    #73304     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Mattii - Gram Realem Madryt, wlasnie rozpoczalem 7 sezon. Dziwisz sie, ze ruszam po takie nazwiska ? Jesli chcesz to moge dac Ci screena z moja ekipa to moze zrozumiesz czemu wybieram typow z najwyzej polki. Cristiano Ronaldo udalo mi sie kupic po 4 sezonie za 70 mln $, za Podolskiego dalem 85 mln $. Wymienilem prawie caly 1-wszy sklad zeby stworzyc mniej wiecej taka ekipe jaka chcialem. Prawie dlatego, ze glownymimi celami byli Rooney i Messi, tyle ze nie jestem w stanie ich kupic bo klub ich poprostu nie chce oddac. I to mnie wkurwia.

Mattii Przodownik pracy

28.12.2006 19:22    #73305     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
a zacząłeś już następny sezon czy nie nacisnij "kontynuj" i czekaj

a co do stanley to wiesz nie wiem o co ci chodzi to klub odrzucil twoja oferte czy zawodnik odrzucil oferte kontraktu??A wogole jakim klubem grasz ze chcesz kupic takie gwiazdy bo wymieniels samych najlepszych z mlodego pokolenia a ich kluby to (MAN UTD,MILAN,BARCELONA,INTER,więc z najlepszych klubów zostałó ci Chelsea,Lyon,Bayern.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.12.2006 19:00    #73306     Sufler - Porady do gry - przyspieszenie FM- ka
i chyba jak usuniesz grafike w opcjach odznaczysz pokazuj tła itp.

hoody Przodownik pracy

28.12.2006 18:43    #73307     Sufler - Porady do gry - przyspieszenie FM- ka
Osobiście myślę że powineneś grać na średniej, bądź małej bazie danych i grać tylko jedną lige! W sumie nigdy tak nie grałem bo włączam sobie jakieś 9 lig, ale myśle ze powinno ci stosunkowo szybko chodzić! Pozdro

Rambac Partyzant

28.12.2006 18:31    #73308     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Gram 2 ligowym polskim klubem jestem juz w ekstraklasie zakfalifikowałem sie do pucharu uefa a nawet polscy zawodnicy nie chca do mnie przychodzic. Mam problemy ze sciagnieciem nawet najlepszych zawodników z 2 ligi nie wiem dlaczego. moze mi ktos to wytłumaczyć ?

miet t Partyzant

28.12.2006 18:23    #73309     Sufler - Porady do gry - Zapis/odczyt sejwa
jesli jakis twoj kolega gra rowniez w FM to idz do niego z save`m i moze u niego pojdzie chociaz sprawdzisz czy z save`m wszystko ok a po co mialbys wczytywac poprzednie save`y trzeba przyjac gre tak jak sie uklada ja tak robie

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

28.12.2006 17:52    #73310     Sufler - Porady do gry - Zapis/odczyt sejwa
jak nic nie pomoże to spróbuj zagrać bez łatek, lepiej tak niż w ogóle ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.