Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2006 10:25    #73281     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Stanley, sorry ale to ty zastanów się co piszesz! Gra dąży do realizmu jak to napisał tuptus. Aha jeżeli ty nie jesteś taki "wszechwiedzący" to sam sobie znajdź jakiegoś piłkarza na OPŚ. Przecież jesteś menadżerem, nie!

SyZtem Przodownik pracy

29.12.2006 10:21    #73282     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
stanley: Osiągnij coś małym zespołem, a nie sie podniecasz, że grasz Realem i masz króla strzelców, mój 9-letni brat gra aktualnie Man Utd i wygrał 3x pod rząd LM, króla strzelców też ma co sezon, gra na taxie 4-4-2 Diamond Normal nic w niej nie zmienial, więc grać takim klubem to nawet dziecko potrafi, dlatego nie ma czym tu sie podniecać

obserwator: Pisałem już kiedyś, Goal jest coś zrąbane, musisz włączyć sobie np. Flexiona, ustawić prędkość jaką lubisz, zmieniasz wtedy na Goala i masz ustawioną prędkość na najmniejszą, ale w rzecztwistości masz dobrą. Pamiętaj, żeby nic nie zmieniać

stanley Partyzant

29.12.2006 10:18    #73283     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Wiadomo, ze nikt nie chce sprzedawac swoch kocurow, ale jaki byl by wtedy sens gry, skoro nie mozesz kupic zadnego zajebistego zawodnika bo klub nie chce go sprzedac ? Zastanow sie troche nad tym co piszesz. Kto by chcial sprzedawac gwiazde ze swojego skladu ? Ale to jest gra i na tym wlasnie polega manager.

tuptus Młody aktywista

29.12.2006 10:07    #73284     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Ale gra komputerowa, która jest symulacją pracy managera. Dąży do realizmu, a słyszałeś, żeby Man Utd. czy inny wielki klub chciał sprzedać swoje asy?

stanley Partyzant

29.12.2006 09:44    #73285     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
SyZtem - Jesli dla Ciebie to jest nic to zamknij jape i nie komentuj tego, co inni pisza. Na drzewo !
obserwator - Z niczym sie nie bawilem, nic nie majsterkowalem. U kogos na screen'ie zobaczylem tego skina, bardzo mi sie spodobal wiec poprosilem zeby mi dal link. Sciagnalem, wrzucilem i wszystko dziala.
Kees - Nie, gram trybem "najciekawsze sytuacje".

stanley Partyzant

29.12.2006 09:37    #73286     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Menedzer5 - Chodzi mi o to, ze manager to gra, w ktorej budujesz ekipe taka, jak Ty chesz grac. We wczesniejszych managerach dalo sie kupic praktycznie kazdego zawodnika, nawet tych najlepszych i najdrozszych tylko trzeba bylo TROSZKE odczekac i grubo zaplacic. Ale po 3-4 sezonach dalo sie wyciagnac najwieksze gwiazdy. A tu co ? Nie da sie. A przeciez o to w tej grze chodzi, ze sobie zbudowac wlasna ekipe. To nie jest rzeczywistosc tylko gra komputerowa. A skoro Ty jestes taki wszechwiedzacy to podaj mi kogos, kto moze grac na OPS zamiast Messiego, no i jakiegos napastnika, ktory bedzie gral jak Rooney. Czekam...

efemowiec Młody aktywista

Nazwiska i imiona regenow sa dobierane losowo. To po pierwsze a po drugie zauwazylem ze wplyw na nowych graczy ktorzy powstaja ma wplyw filia w klubie jej sztab szkoleniowy no i oczywiscie losowo tworzeni gracze.

Kees Partyzant

29.12.2006 01:13    #73288     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Może gra trybem "tylko komentarz".

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.12.2006 01:03    #73289     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Stanley,
jak zrobiles ze grasz na skinie goal i dziala ci normalnie szybkosc meczow? [tak przypuszczam, bo nie sadze ze gralbys na tej super-wolnej]
Jeżeli tak to napisz do tego doszedles...

m.j.katukow Partyzant

Bzduuura.

Dla krajów, które mają co najmniej około 200-250 zawodników w bazie, istnieje pula imion i nazwisk, z których dobierane są imiona i nazwiska dla newgenów. Problemy występują jedynie z mniejszymi krajami - dlatego na przykład w Afryce małe reprezentacje mają piłkarzy z angielskimi lub francuskimi nazwiskami.

Problem z pierwszego postu wynika po pierwsze z tego, że gra nie odróżnia rdzennych obywateli danego kraju od imigrantów. Dlatego - przykład drastyczny - Olisadebe jako nazwisko znajduje się w puli polskich nazwisk i może zostać wykorzystane, chociaż już od FM 2006 nie zauważyłem większych problemów z "dziećmi Olisadebe". Po drugie, i to jest problem poważniejszy, zawodnicy w grze otrzymują drugie obywatelstwa i ich nazwiska mogą zostać przypisane do puli nazwisk swojego nowego kraju. Stąd takie emigranckie nazwiska jak w pierwszym poście.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.