Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2006 15:27    #73271     Sufler - Porady do gry - Save&Load i inne bajery:(
jest taki program. nazywa się kij bejzbolowy. zabij brata i problem zniknie :D
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

firebit Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.12.2006 15:24    #73272     Sufler - Porady do gry - Save&Load i inne bajery:(
Mam problem.Gram z bratem w Fm2007 liga polska ja Wisłą plock(lubie slabe zespoly) a on Wisła.
I jest taki problem:kiedy gramy to roznie przegrywamy wygrywamy.Ale nastepnego dnia! on na szczycie listy(1.miejsce w lidze) Napoczatku myslalem dobra moze tylko jeden raz ale on to robi ciagle juz nawet go nakrylem ale on oczywiscie ze sobie tylko patrzy itp.Dałem mu ultimatum to rpzestal ale teraz robi tak:Bierze nowego palyera i bierze jakis zespol i daje oferte(on dla 3.gracza) i bierze od nich dobrych graczy) NP. ostatnio patrze a on ma Matusiaka(!) patrzalem pokryjomu jego transfery Matusiak tylko 1 tysiak i tak zrzuca roznych dobrych graczy.Pozniej znowu go nakrylem to znow ostatnii ultimatum.I zrobilismy nowa ligee zeby bylo od nowa.Liga angielska ja Blackburn on Chealsea.Ostanio zauwazylem ze znow cos kreci nie dawno odkrylem niechcacy ze ma Ronaldinho w II skladzie!!! I tak sie wkurzylem ze mu wszystko przeszukalem mial roznych: Messi za 10tysiakow! itp nie dalo sie grac poprostu ja z mcgrade a on ronaldinho, ja Wang dalei(kupiilem,legalnie) :) a on Boruc i takie rozne gwiazdy i tu mam pytanie moze ktos ma sposób by nie mozna bylo dodawac nowych graczy podczas sezonu? bo on ciagle mowi ze nie bedzie a to robi teraz gram sam i jest dorbze ale musze kopiowac sejwy bo mi kasuje ze zlosci:/ Jes moze jakis program zeby nie bylo mozliwoscie robienie czegos takiego jak Save&Load i dodawanie gracyz podczas sezonu? Z gory dziex!

sebcio1 Młody aktywista

29.12.2006 15:18    #73273     Sufler - Porady do gry - LM azjatycka
Eh ja wygrałem w pierwsyzm sezonie lige i puchar hongkongu a wdrugim wygrałemw szytko w honkongu i w azij ten puchar a w nast.epnym sezonie nie grałem w tej lidze mistzrów azjatyckiej:/ sun hui'em (fajna nazwa)

macx Partyzant

29.12.2006 14:21    #73274     Sufler - Porady do gry - Znikający zawodnik
Zawodnik z Mozambiku ( Rivaldo ). Na początku gry ma 15 lat i jest na FREE TRANSFER . Gram klubem ligi angielskiej i początkowo nie mogl dostać pozwolenia na prace . Po dwóch sezonach postanowiłem spróbowac sprowadzić go do siebie jeszcze raz, wpisuje w wyszukiwarce Rivaldo i widać jedynie "Znaleziono: 0". Czy jezeli mlody pilkarz nie otrzymuje zadnych ofert mozze zreygnowac z pilki ? Jezeli tak to powiedzcie czy jest na to jakas zasada ( mam na mysli to czy jest jakas maxymalna ilosc sezonow w ktorych moze przebywac na FREE, a pozniej konczy kariere?)

Novator Partyzant

29.12.2006 13:52    #73275     Sufler - Porady do gry - Niepotrzebne transfery
Zacząłęm grać Chelsea Londyn. Na początku gry prezes domaga się głośnych nazwisk. Mój problem polega na tym, że nie chcę więcej gwiazd, lecz kiedy nikogo nie kupię to w końcówce okienka Roman bez mojej zgody zawsze kupuje Laurena z Arsenalu. Czy jest możliwośc by tak pozmieniać atrybuty w edytorze żeby nie było tego całęgo cyrku?

Pawlak Młody aktywista

29.12.2006 13:19    #73276     Sufler - Porady do gry - LM azjatycka
ale teraz se zobaczyłem na swojego sezona i w LM gra zespół z Wietnamu a Hongkong jest wyżej w rankingu FIFA od wietnamu !! tzn. że w następnym sezonie bede grał w azjatyckiej LM kosztem zespołu z Wietnamu ??

Pawlak Młody aktywista

29.12.2006 13:01    #73277     Sufler - Porady do gry - LM azjatycka
Nie śmiejcie się, ale gram sobie Happy Valley (mistrzem Hongkongu) i grają oni w azjatyckim pucharze konfederacji.Mam pytanie choć jestem pewien, że nieotrzymam odpowiedzi, ale zapytać nigdy niezaszkodzi.Czy klub z Hongkongu może grać w Azjatyckiej Lidze Mistrzów ?? bo skoro jestem mistrzem i niegram w LM to chyba kluby z tego kraju niegrają w LM

kubuś Partyzant

29.12.2006 12:42    #73278     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
wy gracie samymi potężnymi klubami ja gram naszym polskim klubem i dobrze mi idzie :D

sefko1 Przodownik pracy

29.12.2006 11:29    #73279     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
@stanley
Jest co najmiej kilku graczy, którzy mogą godnie zastąpić wspomnianych przez Ciebie graczy (pedro Leon, dos santos, ben arfa, bojan, aguero i pewnie z tuzin regenów). Dla mnie fakt, że są zawodnicy których nie można kupić dobrzez świadczy o FM-e. Im lepiej odwzorowywuje to rzeczywistość tym lepiej. Pamiętaj, że celem managera jest dążenie do doskanałości a nie jej osiągnięcie. Potem gra stanie się nudna.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.12.2006 10:37    #73280     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
stanley jak jestes utalentowanym manegerem to zdobadz lige mistrzow druzyna z 2 ligi z islandii. wtedy bede mogl przyznac ze jestes utalentowanym managerem. kazdy bez wzgledu na wiek grajac takim klubem jak real wygra cos nawet jezeli nic nie bedzie zmienial tylko ogladal mecze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.