Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

edyta84stasiek0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2006 22:44    #73231     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
Czy jest taka możliwośc - gdy gram poskim klubem i na początku gry ustawiam tylko ligę polską to czy mogę w przyszłości prowadzić jakieś inne wielkie kluby na świecie ?

Sirch Partyzant

30.12.2006 22:22    #73232     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Troche mnie denerwują odp. w stylu: musiales uzywac save/load albo ze grales na dwoch graczy. Ludzie - w tej grze naprawde mozna wygrac LM polska druzyna, trzeba tylko na to czasu. A wydaje mi się, że 5 sezonow wystarczy, zeby zrobic mocna ekipe z Wisly.

tuptus Młody aktywista

30.12.2006 22:10    #73233     Sufler - Porady do gry - walka z piractwem
Niepiractwem jest robienie kopii zapasowych programów tylko na własny użytek...

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.12.2006 21:44    #73234     Sufler - Porady do gry - walka z piractwem
qrew, nie da się walczyć z takimi osobami, niestety taki jest internet - są to najczęściej prywatne strony i nic na to nie poradzisz. Możesz zgłosić to do SI, ale pewnie potraktują Cie niepowaznie zwazywszy na to, iz takich stron jest zbyt wiele aby z wszystkimi móc walczyć.

Polecam strone internetową - http://so.pwn.pl/
http://www.dzieckowsieci.pl/
http://ortografia.pl/

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.12.2006 21:41    #73235     Sufler - Porady do gry - walka z piractwem
chodzi mi o to ze ten kto ma oryginal jest zwyciezca, a ten kto ma pirata jest przegrany

Bartosinho 10 Partyzant

Ja zagram ale musicie mi wytłumaczyć co i jak ! Moje gg to xxxxxxx

qrew Partyzant

30.12.2006 21:07    #73237     Sufler - Porady do gry - walka z piractwem
Kiedy wpisze w przeglądarke football manager oprucz stron o grze znajduje mi tez strony i fora z downloadem nielegalnego oprogramowania, znajduje się tam tagrze FM.
A wiec moje pytanie brzymi czy i jak można walczyć z takimi stronami a dokładniej to forami.
Można to gdzieś zgłosić? Czy jak?

mmm Młody aktywista

Po pierwsze to gra sie przez hamachi jak się niema zewnętrznego adresu IP,a po drugie jest do tego odpowedni temat !!!

kosa_mass Partyzant

zbieram kilka osob do gry w sieci, najlepiej przez hamachi najlatwiejsza obsluga, moje GG xxxxxx

Jeszcze raz taki temat i wylatujesz. - dop. Zły Rewolucjonista

sefko1 Przodownik pracy

Nie wiem dlaczego Wy tak narzekacie. Prawde mówiąc dzieki temu, że Polska nie ma ograniczeń w stosunku do zatrudniania obcokrajowców, jest stosunkową prostą rozgrywką. Poza tym Polacy w tej grze są za bardzo podrasowani. Zobaczcie ilu ciakwych Polaków sprowadzacie prowadząc inne kluby. Ja sam prowadząc nottm forest lub leeds sprawadziłem conajmniej kilku (Matusiak, Goliński, Napierała, Latkowski, Grzelak itp.). Więc tak naprawde po co Wam jacyś słabi gracze z Włoch czy Anglii. Skoro za mniejsze pieniądze można mieć bardziej utalentowanych graczy z Węgier, Białorusi czy Serbii, czy po prostu samych Polaków.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution