Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

plukker Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2007 01:20    #73191     Sufler - Porady do gry - brak rundy wiosennej
Co się mogło stać, że w polskei ekstraklasie nie odbyla sie runda wiosenna - wszystkie mecze ligowe polskie nie odbyly sie? Puchary Polski i zagraniczne puchary zostsaly dokonczone. Czy inne ligi w tym czsaie graly nie moge powiedziec bo mam właczone tylko ligi polskie

efemowiec Młody aktywista

01.01.2007 22:03    #73192     Sufler - Porady do gry - Trening - nowa pozycja
Po pierwsze na samym poczatku pilkarz ma powiedzmy pozycje O/DBP L i najczesciej wtedy moze grac jako obronca i defensywny pomocnik na lewej stronie. Jezeli gracz posiada predyspozycje na gre powiedzmy na pozycji pomocnika srodkowego to dostaje status - uzdolniony.

marasbier Partyzant

01.01.2007 21:39    #73193     Sufler - Porady do gry - Kasa z meczów towarzyskich
bardziej opłaca się zagrać z jakimś dobrym zespołem na wyjeżdzie. ja w przerwie sezonowej zawsze gram spara z Borusią Dortmund i zarabiam około 1mln zł za mecz.(bilety)

maryś Partyzant

01.01.2007 17:48    #73194     Sufler - Porady do gry - Kasa z meczów towarzyskich
Ja natomiast grając Legią zorganiezowałem mecze sparingowe z Barceloną,Interem,Ajexem i Milanem oczywiście u siebie i nie dawałem żadnych honorarium
wystarczyło że pozytywnie wypowiedziałem się w mediach o menadźerach tych zespołów...

hoody Przodownik pracy

01.01.2007 17:15    #73195     Sufler - Porady do gry - Gdzie zakupić?
Niby wiem ale tej gry nie moge dosłownie NIGDZIE znaleźć! Łaziłem po sklepach a że mieszkam w Warszawie to mam gdzie szukać! Ale gra jest z 2001 roku i nie moge jej znaleźć! Poszukam na allegro jeszcze! A jak jej nie moge kupić to chciałbym chociaż ściągnąć bo mnie sie bardziej podoba od nowszych wersji managerów! Pozdro

hoody Przodownik pracy

01.01.2007 17:03    #73196     Sufler - Porady do gry - Gdzie zakupić?
Mam FM-a 07 ale chciałbym zagrać jeszcze w CM-a 01/02! Nie wiecie może skąd moge ściągnąć tą grę? Wszędzie jej szukam a w żadnym sklepie (nawet w Empiku) jej nie mają! Pomocy! Jak by ktoś mógł to prosiłbym o wstawienie linka do strony skąd moge ściągnąć!

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

01.01.2007 16:51    #73197     Sufler - Porady do gry - Trening - nowa pozycja
Tak jak powiedział SeJu. Zawodnik ma tylko swoją jedną naturalną pozycję i nie da się jej wytrenować. Maksymalnie gracza można wyszkolić na pozycję: uzdolniony.

Michal93 Partyzant

01.01.2007 12:23    #73198     Sufler - Porady do gry - PROBLEMY
usunolem ten plik i tera wogole gra nie chce mi sie wlaczyc

paolooo Partyzant

01.01.2007 11:26    #73199     Sufler - Porady do gry - Kasa z meczów towarzyskich
Witam! Mam takie pytanko odnośnie pieniędzy za rozgrywanie u siebie meczów towarzyskich. Grałem sobie ostatnio Racingiem, ustawiłem chybva 10 meczów towarzyskich z takimi tuzami jak Milan, Bayern, Inter... Dałem by asystent poprowadził te mecze i poczekałem te kilka tygodni, by zobaczyć jakie profity przyniosły te spodkania. Przy ich ustalaniu 100k dawałem przyjezdnym, przy czym ja miałem zarabiać ok. 400k na każdym meczu. I jakież było moje zdziwienie kiedy zajrzałem po tych kilku spodkaniach do budżetu klubu - a tam nic... Tak jakby wogóle te mecze nie przyniosły żadnych pieniędzy. Więc mam pytanko: Czy to normalne? Może błąd? A może te pieniądze są podzielone na raty i co miesiąc dodawane są do konta?? Co o tym myślicie??
Z góry dzięki za pomoc!

ricardo Partyzant

31.12.2006 19:15    #73200     Sufler - Porady do gry - PROBLEMY
Od pewnego czasu mam problem w FM 2007. Kiedy próbuje dodać nowego managera lub kiedy zaczynam nową grę, gra nie odpowiada. Zaczęło się to po ściągnięciu facepacków z internetu i ich załadowaniu (facepacki:Francja i Hiszpania). Co mam zrobić żeby można było grać jak dawniej???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.