Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

khadro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.01.2007 00:49    #73151     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisem gry:(((
pedro_1987 tez mialem taki problem wiec moze cos z tego:

1. brak miejsca...na tymczasowe pliki..podczas robienia save
2. robiles cos moze z grafika ( foto pilkarzy, logo druzyn)
3. kumpel na "piracie" mial juz pograne..wogole.... cos sie gryzlo...w plikach

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.01.2007 22:54    #73152     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisem gry:(((
Witam mam problem z zapisem gry w FM. Gdy chce zapisać grę na jakimś wcześniejszym zaisie to wyskakuje błąd i wywala mnie z gry. wcześniej wszytko było ok. Gram 3 sezon i dopiero pod koniec drugiego sezonu zaczęły występowac te problemy. Nawet jak zapisuje pod nową nazwą t nei zawsze chce mnie się FM zapisac i zasze mnie wywala przy tym błędzie. Wiecie możę czym to jest spowodowane??? Jeżeli tak to co zrobić by tak sięnie działo. Pomóżcie!!!

bartex55 Przodownik pracy

03.01.2007 22:37    #73153     Sufler - Porady do gry - Facepack- własny :D
Ten program jest po angielsku i z żadnym spolszczeniem do niego się nie spotkałem.

bartex55 Przodownik pracy

03.01.2007 22:28    #73154     Sufler - Porady do gry - Facepack- własny :D
Nie ma żadnej innej możliwości spisywania ID i nazwisk zawodników. Jest program ułatwiający tworzenie facepacków, ale nia ma on takiej opcji. Pomaga tylko przy pisaniu configa, wtedy wpisujesz w odpowiednie pole ID zawodnika, zatwierdzasz i config gotowy.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.01.2007 18:58    #73155     Sufler - Porady do gry - Przepisy
1. Ustawiłeś tak, że jak jakiś klub może mieć tylko 5 zawodników spoza UE to gdy kupi Bułgara lub Rumuna będą oni traktowani jako gracze z UE i nie będzie tak że wtedy będzie można już kupić np.4 spoza UE.
2. Długi, długi, długi(albo pewnie Barca zakupiła dużo dobrych graczy)
3
www.transfery.info
www.sportowefakty.pl
www.pilkanozna.pl
http://katal(...)aniczne/(tu masz dużo stron o
transferach)

jawa Partyzant

03.01.2007 18:45    #73156     Sufler - Porady do gry - Transfery w ligach
DO MARCIN1902; ok, ale w włoskiej lidze np. możesz mieć kilku zawodników z poza UE, ale sprowadzić wolno tylko jednego na sezon. A info. ze tak jest pojawia się w momencie podpisania ( a właściwie anulowania) kontraktu już po wszystkich ustaleniach, negocjacjach z następnym zawodnikiem. A mam jeszcze jedno pytanie, czy zawodnik z Białorusi grając w Polsce przez kilka lat, poźniej otrzymująć polskie obywatelstwo traktowany jest jak zawodnik UE ??? Prosze o odpowiedź, a nie przypuszczenia! Dziękuję!!!

RickenCKY Partyzant

03.01.2007 18:19    #73157     Sufler - Porady do gry - Football Manager Handheld
Tam miało być ... pograć w swoją(przynajmniej moją tak) ukochaną gre* ...
Wybaczcie :P

RickenCKY Partyzant

03.01.2007 18:17    #73158     Sufler - Porady do gry - Football Manager Handheld
Nie wole, przecież mam komputer itd. Ale czy nie chciałbyś pograć w swoją(przynajmniej moją tak) w podróży, szkole czy gdziekolwiek ?

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.01.2007 18:10    #73159     Sufler - Porady do gry - Przepisy
1. Obcokrajowiec w krajach UE, to osoba ktora nienalezy do UE.
2. Może jakiś bug? grasz na patchu 700? Może poprostu popadli w długi :)
3. http://www.footballtransfers.info/

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.01.2007 18:05    #73160     Sufler - Porady do gry - Football Manager Handheld
PS.
http://www.gram.(...)?e=9gTr7 - FMH

A co do lig, to karta do playstation ma przewaznie 8MB, wiec nie wiem jak to jest z tymi save'ami, ale podejrzewam ze zbyt duzo lig i krajow nie mozna zaladowac, prawdopodobnie jest tez ograniczony czasowo, bo im dluzej grasz, tym waga save'a rosnie.
Pamietaj rownierz o tym, ze nie bedziesz mogl instalowac dodatkow graficznych.
Moim zdaniem gry tego typu nie są zbyt ciegawe na PS, co innego jakies 'strzelaki', przygodowki, gry akcji, sportowe czy wyscigi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.