Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mazgaj Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2007 14:11    #73121     Sufler - Porady do gry - FM 2007
ja mam Semrpoma 2.8 1 gb ramu i wczytanych 24 ligi chodzi b.dobrze gram z braciakiem w sieci! wyjebiscie sie gra we 2!

Mazgaj Partyzant

05.01.2007 14:09    #73122     Sufler - Porady do gry - eto i torres
hehe! Placio szkrzydlo albo Srodek pomocy gra wszedzie dobrze!!!!!

maci3ju Partyzant

05.01.2007 14:03    #73123     Sufler - Porady do gry - kogo na ligę conference
ale duzo do niego nie ptrzyjdzie bo do confeence przychodze z polski zawodnicy z 2 ligi na poczatek...jeszcze na wolnym transferze jest dzwigala dobrze gra mozna go wystawic na srodek obrony albo na srodek pomocy i grzegorz bala napastnik albo srodkowy ofensywny pomocnik

Mattii Przodownik pracy

05.01.2007 14:01    #73124     Sufler - Porady do gry - kogo na ligę conference
Co do sejwa zepsuje ci się jeśli będzie używał metody "load" - "save",ale odradzam bo gra wtedy jest gupia i nierealistyczna.

Proletariat

05.01.2007 13:55    #73125     Sufler - Porady do gry - kogo na ligę conference

1,2 zalezy jakiego masz kompa
3 im dluzej grasz tym sejw bedzie sie bardziej mulil
istnieje program SAVE GAME CLEANER do czyszczenia sejwa

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2007 13:50    #73126     Sufler - Porady do gry - kogo na ligę conference
zadaję to pytanie nie jako takie abyście podali mi konkretne nazwiska tylko :
- jakie wybrać kraje
.Myślałem nad włochami holandią polską grecją słowacją czechami kamerunem czechami szwecją brazyliąi argentyną
- jaką wybrać baze danych
- po ilu sezonach gra odmówi posłuszeństwa

ps. nie znalazłem podobnego tematu a te wiadomości są mi naprawde bardzo potrzebne

Arc Partyzant

Jestem za Pawciem i apeluję do Fidela i innych Lwów Rewolucji o objęcie tematu patronatem władzy! FM07 jest niedawno, ale dostatecznie długo, by wyrobić sobie zdanie o tym, czego nam brakuje. A im wcześniejsze uwagi, tym lepiej - może uda się je przekazać do twórców i coś to da. Ja ze swojej strony wrócę do spraw grafiki. Za takie pieniądze chciałbym mieć kompletne i profesjonalnie zrobione face-, kit- i logopacki wszystkich (tak) występujących graczy i drużyn. Ponadto mogliby zadać sobie nieco trudu i przy nowogenerowanych graczach wymyślać nazwiska i imiona zgodne z narodowością. Mam dość młodych Polaków zwących się Iwan Samojlow i Marat Gusiew, czy też Laotańczyka Paulo Ribeiro Sousy.

zabinho Partyzant

05.01.2007 11:03    #73128     Sufler - Porady do gry - Co daje baza treningowa
1.hmm czyli kazdy z was "grzebie w edytorze"? dodajecie nowych graczy?
2.czy jesli mam juz rozpoczeta gre gram 3 sezon swietymi to czy po jakis zmianach w edytorze beda one dostpne w mojej rozgrywce?
3. czy zeby face paki zadzialaly too musze zaczac gre od nowa?
bo zainstalowalem tak jak pisalo(wypakowalem) wylaczem buforowanie,( tylko nie wiem co znaczy ze mam je przeladowac... ) i nie mam twarzyczek moich grajkow

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2007 10:47    #73129     Sufler - Porady do gry - Co daje baza treningowa
PA i CA bierzemy z edytorów, PA to jest potencjał gracza, a CA są to obecne umiejętności piłkarza. Co do pytania w temacie, to rozbudowa bazy treningowej daje co sezon więcej młodych grajków i to, że na starcie mają oni większe umiejętności i potencjał, niż u drużyn z gorszą bazą treningową.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

oplaca sie jak masz duzo kasy a grajac polska lige raczej takowej nie uswiadczysz
jezeli masz potencjalny zysk 2 mln a wydatek 3 mln to masz rocznie -1 mln i za ta kase mozna kupic super zawodnika do polski
ja biore kluby filialne z azji jak gram bogatszym klubem i moge sobie pozwolic na 1 mln na rok w plecy bo to zwieksza reputacje klubu
jezeli masz reputacje kontynentalna albo wyzsza to pamiatki moga ci pokryc ta strate ale w polsce nie sadze
P.S. wszystkie kluby moga miec filie w USA, chinach, japonii i wszystkich innych krajach ale nie wszystkim sie to oplaca

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.