Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2007 09:35    #73051     Sufler - Porady do gry - walkower
jest jak bedzie się grało na wersji bez patcha gdzie jest dużo błędów, ja osobiście dostałem chyba raz 3 czerwone kartki :P

NaVaR Partyzant

08.01.2007 09:00    #73052     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
Witm
Gram liga polska i mam problem po 2-3 sezonach udalo mi sie wytrenowac i posprowadzaf fajnych graczy i nie chce ich sprzedawac kluby si pytaja o nic a ja daje odrzuc oferte ale w pewnym momencie jakis inny klub daje oferte wyzsza i moj kochany prezes kochajacy klub i chcacy sukcesow uznaje ze musi wziasc sprawy w swoje rece i sprzedaje mi zawodnika. Czy da sie jakos tego uniknac ? Czy mozna jakos sie nie zgodzic na ten transfer? bo szkoda oslabiac druzyne tym bardziej ze dlugo czasami kabinuje daje rozne oferty zeby kupic ogos a ten prezeson mi go bez niczego sprzedaje
Prosze o pomoc

kali22 Partyzant

07.01.2007 23:50    #73053     Sufler - Porady do gry - zmaniejszyc save
sorki ze znowu zakladam temat ale potrzebuje cos co zmniejszy rozmiar sava bo gram juz 5 sezo i troche gra sie zrobila mulowata.z gory dzieki.gram na latce 7.0.1

111esede Młody aktywista

07.01.2007 20:21    #73054     Sufler - Porady do gry - Dodawanie ligi podczas gry
@matti91: problem polega na "uplywie czasu" i zmianach jakie w tym czasie zachodza w ligach... przeciez to byloby bez sensu gdbysmy po 2 sezonach grania chcieli dolaczyc nowa lige z jej "wygladem", skladami etc sprzed dwoch sezonow...

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2007 19:17    #73055     Sufler - Porady do gry - towarzyskie
W FM-ie 2006 z tego co pamiętam, to mogłem organizować sparingi z klubami tylko grając reprezentacją. Nie wiem jak to jest w FM2007, ale raczej tak samo. Jeżeli pisze bzdety to możecie mnie zrugać.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2007 17:57    #73056     Sufler - Porady do gry - towarzyskie
nie da sie chyba zrobic sparingu miedzy klubem a reprezentacja
np. gdyby grala Polska z Wisla Krakow to gdzie mialby grac np. Blaszczykowski?
w normalnym zyciu robi sie takie rzeczy(pod warunkiem ze zawodnicy tej z reprezentacji nie graja w tym klubie) ale w ci z SI pewnie to zablokowali zeby miec mniej roboty przy nowym FM bo trzeba by bylo sporo sie narobic zeby taka opcja poprawnie dzialala
pozdrawiam

SyZtem Przodownik pracy

07.01.2007 16:30    #73057     Sufler - Porady do gry - England Super League
w data/db masz te 700 i 701, ok, nie wklejasz do nich tylko do data/db folder co sie nazywa Superleague u mnie to wygląda tak D:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datadbSuperleague

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2007 16:16    #73058     Sufler - Porady do gry - Ilość rezerwowych
Nie można zmienić ilości rezerwowych ani w edytorze, ani w żadnym innym programie. To jest tak samo jabyśmy chcieli zmienić wysokość nagród pienięznych za poszczególne trofea lub zasady transferowe, pozwolenie na pracę i inne ograniczenia. Tego nie da się zmienić żadnym dodatkiem do FM'a

Gucio10 Młody aktywista

07.01.2007 15:12    #73059     Sufler - Porady do gry - Finanse - Budzet placowy
Podpisz z zawodnikami nowe kontrakty...obnizajac im je do skutku:) Ja teraz gram w Salamacne i zlecialem od ok 180 tys do 38tys:P A zawodnikow nie potrzebnych i duzo zarabiajacych sprzedej albo wypozycz!!

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2007 15:08    #73060     Sufler - Porady do gry - Finanse - Budzet placowy
Witam! Nie znalazlem tematu, ktory odpowiedzialby na moje pytanie, wiec pisze.
Gram Recreativo de Huelva zaczalem wlasnie drugi sezon. W pierwszym sezonie moj budzet wynosil 320 tys/tyg i mialem blisko 60 tys/tyg do wykorzystania. Za to w nowym sezonie zostal on zmniejszony bez mojej wiedzy o 100 tys/tyg!! Moje dlugi siegaja 7 mln e. I teraz moje pytanie: co z tym mam zrobic? Po sezonie odeszli wszyscy wyp. zawodnicy wiec moj sklad liczy 18 zawodnikow nadajacych sie do gry w pierwszym skladzie. Niestety nie moge nikogo zatrudnic poniewaz przekraczam budzet placowy o ponad 50 tys/tyg i zarzad pozwala mi zaoferowac jedynie 1.1 tys/tyg. Nikt nie interesuje sie zawodnikami z rezerw nawet za 0 e! a zarabiaja po 8 tys/tyg. Probowalem zmniejszyc place zawodnikom lecz im tez moge zaoferowac jedynie 1.1 tys/tyg a na taka obnizke nie chca sie zgodzic... Nie moge takze wypozyczyc zadnego wartosciowego zawodnika a musze walczyc o utrzymanie. Ma ktos jakis pomysl np. na podpisanie nowych kontraktow na gorszych warunkach wtedy moze zredukowalbym budzet placowy o te 50 tys/tyg??
Jestem otwarty na wszelkie sugestie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution