Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2007 15:45    #73031     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Moze i bug bo kupowałem go w kilku grach w każdej do innego zespołu i zawsze mu spadały statsy!

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 15:42    #73032     Sufler - Porady do gry - ulubione zagrania
Na treningach zagrań nie da się wyćwiczyć. A co do tego lubi nakręcać publiczność to masz rację ale ja bym tam jeszcze dodał technikę, determinację, błyskotliwość, opanowanie, koncentracja, wszystko musi być ze sobą jakoś powiązane. Np "strzela z dużą siłą" to musi być oparte mocnym uderzeniem, opanowaniem, techniką, wys. atryb. strzałów z dystansu, no i przydałaby się błyskotliwość.

MARAZM Młody aktywista

08.01.2007 15:27    #73033     Sufler - Porady do gry - ulubione zagrania
o.k fajnie Z waszych wypowiedzi wynika ,że ulubione zagrania powinny być poparte odpowiednimi atrybutami (czyli na przykład nakręca publiczność to wysoki atrybut znaczenia , waleczności czy może czegoś zupełnie innego ) czy w takim razie istnieje jakiś spis wszystkich ulubionych zagrań , jeśli tak to moze warto by się pokusic o przypisanie im odpowiednich atrybutów. a cha jeszcze jedno czy da sie wycwiczyc jakieś konkretne zagrania na treningach ?

08.01.2007 15:21    #73034     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
karo.las - Marcelo to lewy obrońca, może też grać na defensywnej bocznej pomocy, ale ma zadatki na skrzydłowego i na takiej pozycji chciałbym go szkolić (chodzi o to, że nie ważne do jakiego treningu go przydzielę to jemu i tak masowo spadają atrybuty)

Nile Partyzant

08.01.2007 15:14    #73035     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Myślę że najbardziej odpowiednim klubem dla talentów jest Ajax Amsterdam lub Feyenord. Możesz tez Anderlechtem zagrać.

08.01.2007 15:12    #73036     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Mam 2 pytania:
1. Jakiego rodzaju trening dać Marcelo i czy to normalne, że u każdego zawodnika najpierw atrybuty rosną, a potem w ciągu jednego dnia nagle spadają?
2. To tak przy okazji - jak myślicie jakim zespołem powinienem zagrać jeżeli chcę kupować tylko talenty, tak, żeby za długo nie siedzieli na ławie - chciałbym "zrobić" z klubu coś w rodzaju szkółki talentów, w której szkolić się będą najbardziej utalentowani gracze w grze.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 13:47    #73037     Sufler - Porady do gry - ulubione zagrania
moim zdaniem dobre bo jezeli potrafi to robic to pomaga twojej druzynie(jezeli to twoj gracz)
takim zawodnikom najlepiej dawac najwiecej swobody na boisku bo moga dzieki takim zagraniom stworzyc sytuacje bramkowa lub sami strzelic

niestety zdarzaja sie zawodnicy ktorzy maja te cechy ale nie potrafia ich wykorzystac i u nich bedzie to zla cecha. co z tego ze jakis skrzydlowy bedzie caly czas obrabial obroncow rywali jak nie poda i straci pilke, albo w druga strone co ci z takiego ktory caly czas proboje kiwac zeby nakrecic publike a nie umie tego robic

zawodnicy z takimi cechami to z reguly najlepsi pomocnicy

MARAZM Młody aktywista

08.01.2007 13:39    #73038     Sufler - Porady do gry - ulubione zagrania
o.k dzięki .A może wiesz jaki wpływ na zachowanie na boisku mają takie zagrania jak
nakręca publicznośc albo lubi często ośmieszać przeciwnika (czy to dobre cechy czy raczej złe )

Behemot Młody aktywista

08.01.2007 13:00    #73039     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
sefko1: dokładnie o to chodzi - o niby pertraktacje, które mają na celu tylko jedno: nie dopuścić do eskalacji problemu i zaproponowania przez jakiś klub za gracza tak atrakcyjnej kwoty, przy której prezes podejmie decyzję sam i nic sie już nie da zrobić. U mnie dodatkowo sytuację utrudnia fakt, że gracz o którym mowa już ma status kluczowego, jeden z najwyższych kontraktów, w dodatku obowiązujący jeszcze chyba 3 czy 4 lata, więc pole dalszego manewru jest niewielkie...
Nie ja zacząłem wątek, ale dziękuję za cenne rady :)

sefko1 Przodownik pracy

08.01.2007 12:52    #73040     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
Nie o to mi chodziło. Musisz wyprzedzić ruch trenera. Samamemu zaproponować gracza to tego klubu, tylko za taka kwotę, za jaką prezes Ci się nie wtrąci. Wtedy masz pole manewru. Możesz nie akceptować, opóźniać, zwiąkszać kwotę do nierealnego poziomu. Chodzi o to , żeby zuskać na czasie. Po końcu okresu transferowego kluby przestaną się nim interosować. Oczywiście najlepiej podpisać nowy kontrakt, ale nie zawsze się udaję, zwłaszcza gdy o gracza ubiega się klub z wyższej klasy rozgrywkowej. Nasze pomysły to alternatywne rozwiązanie. Możesz zrobić tak. Polączyć oba pomysły. Najpierw zaoferować gracza za niską kwotę. Potem negocjować z nim kontrakt. Jesli się zgodzi na Twój - to po problemie, a jeśli nie to możesz zawsze opóźnić transfer, aż do jego anulowania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution