Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.01.2007 10:57    #72991     Sufler - Porady do gry - Pytanka o edytor
gdy ja grałem rangersami bez patcha dostawał pozwolenie
może spróbuj mieć jakiś filalny z europy i wtedy dostanie

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.01.2007 10:47    #72992     Sufler - Porady do gry - Pytanka o edytor
jaką masz wersję gry, z paczem??
jeśli tak to włączasz FM- a i swój save następnie łączasz FMM klikasz load i czekasz aż ci się załaduje gra następnie wpisujesz w ramkę na górze cardenas wciskasz enter i na żółtym tle pojawią ci się zawodnicy z tym nazwiskiem zaznaczasz właściwego i w zadładce info(czy coś takiego- ja mam po polsku nie wiem jak jest w angielskiej wersji)i tam masz nationality, zmieniasz na narodowość z UE i wciskasz save. i wszystko wyłączasz fmm i wracasz do gry a cardenas już powinien przejść do ciebie gdy złożysz oferte

gepiuu Partyzant

10.01.2007 10:32    #72993     Sufler - Porady do gry - Pytanka o edytor
Witam ,jestem nowy i chciałem sie spytać o edytor. Gram w szkocji i Cardenas nie dostaje pozwolenia o pracę. Chciałbym go jakoś przenieść do mojej drużyny. Tylko, żeby nie stracić tych piłkarzy, których już ściągnąłem. znalazłem na forum program FMM 2.1 ale jak włączę grę to w nim jest napisane, że musze wybrać wersję gry. i w opcjach jest wersja 7.0.0,. ja też taką mam. Dobrym programem to robię? Jak tak to niech ktoś mnie naprowadzi jak to zrobić. Z góry dzieki

yoShadQw Partyzant

10.01.2007 10:04    #72994     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja gram Radomiakiem Radom dopiero 3 sezony ale wygrałem
raz 2 lige
2 razy 1 lige(niewiedziałem jakim cudem)
a potem z każdym meczem w lidze mistrzów szło mi lepiej i w finale pokonałem manchester united 3:0
wygrałem też klubowe mistrzostwa świata i z ok250 miejsca przez trzy sezony awansowałem na 14 miejsce ;)
P.S : gram uczciwie nieużywałem edytorów niepowtarzałęm mecze (z wyjątkiem jednego w 2 lidze)

Kobus Partyzant

09.01.2007 22:50    #72995     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Siemano maniaki!!
Kto chce zagrać w FM2007 wersja 7.1 z fixem. Liga do uzgodnienia. Hostuje ten kto ma najszybszego neta to również do uzgodnienia piszcie na gg 606575 najlepiej między 15 a 23. Gwarantowana świetna zabawa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

09.01.2007 18:46    #72996     Sufler - Porady do gry - Rezerwy i U-18
Tam są ligi:
Primera Division,
Segunda Division,
Segunda Division B 1,2,3,4.

Rezerwy grają w lidze Segunda Division B ... (z paroma wyjątkami np. Real Madryt). U - 18 nie grają nigdzie - organizuj sparingi.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

meszynski_m Młody aktywista

09.01.2007 16:47    #72997     Sufler - Porady do gry - Wejść czy Zostać
Witam. Mam problem. Może dla nie których banalny ale no cóż. Gram II ligową Unią Janikowo. Nie wiem jakim cudem tak dobrze mi idzie. Więc sprawa wygląda tak. Jestem na I miejscu w tabeli i zostały 2 kolejki meczów do końca. Nie wiem czy zostać w II lidze czy wejść do pierwszej. Nie mam odpowiednego składa na pierwszą lige żeby tam grać. Więc myślę żeby zostać w II i zbudować zespół na następny rok czy też grać w pierwszej poźniej spowrotem spaść do drugiej.
P.S. Nie jestem oszustem, nie używam edytora, nic nie zmieniałem.

Pozdro dla wszystkich. :)

kurak69 Przodownik pracy

i to jest wlasnie wrzucanie wszystkich do jednego worka...

przeciez nie kazdemu zawodnikowi sluza duze obciazenia treningowe. Niektorzy nawet lepiej rozwijaja sie jak maja mniejsze obciazenia treningowe. Zauwazylem ze jak zawodnik jest niezadowolony z obciazen treningowych (statystyki nie rosna a nawet spadaja) warto mu ustawic slabsze obciazenia treningowe (statystyki zaczynaja rosnac)

Dlatego uwazam ze kazdemu zawodnikowi trzeba dopasowac program treningowy. ja zawsze najpierw obserwuje jak zawodnicy reaguja na obciazenia potem klasyfikuje ich w grupki i ustawiam programy trenningowe odpowiednie dla nich. Wtedy widac po statystychach ze trening im sluzy. I kazdy jest zadowolony.

MARAZM Młody aktywista

tak zwalniać , zwalniać ale ja gram brighton panowie i każdy zawodnik jest na wage złota!!
więc zastanawiam się co ma wplyw na ich niezadowolenie i jak się z tym uporać ??

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Gucio10 nie zgadzam się z tobą, jeżeli z treningu jest niezadowolony jakiś kluczowy piłkarz, który jest np. kapitanem i jest "rozsądny", to czasem zmieniam ten trening. Przyczynami takiego stanu mogą być:
- brak profesjonalizmu piłkarza
- zbyt intensywny trening
- brak gry tego piłkarza w pierwszej 11
- zdarza się nawet, że piłkarz chce się odegrać na menedżerze ze złe potraktowanie! ale to rzadko.
Aha i zmiana w widoku ogólnym, zmienia intensywność treningu całej drużyny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution