Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.01.2007 22:51    #72971     Sufler - Porady do gry - Ciagla doplacac
Jeżeli składasz ofertę np 5 baniek, a komputer złożył np 4 bańki, jego zaakceptowali a Twoją odrzucili, to znaczy że komputer w swojej ofercie dołożył jeszcze jakiś klauzule. Ja miałem tak zawsze. Jeśli komputerowi udało się pozyskać tego gracza to w niusie pisze(jest napisane), że "klub Y zakupił zawodnika X za 4 mln. Kwota transferu zostanie powiększona o dodaktowe x miiony po rozegraniu piłkarza X iluśtam spotkań określonych w kontrakcie". Tak jest najczęsciej.

A żeby zostać ulubieńcem klubu to trzeba, tak jak napisał Pawcio, wygrywać w rozgrywkach. Ja zostałem ulubieńcem jak wprowadziłem San Marino do Serie A

AdrianMmz Partyzant

10.01.2007 22:36    #72972     Sufler - Porady do gry - Ciagla doplacac
I jeszcze jedno po jak sukcesy musze odnosic zeby stac sie ulubiencem klubu bo w fm 06 jak gralem portsmouth to szybko bo po 3 sezonach a w tym jak gralem Valencja 5 sezonow to nie bylem ulubiencem

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.01.2007 22:28    #72973     Sufler - Porady do gry - wyrobienie marki
Musisz posiadać klub filialny na danym kontynencie wtedy wyrabiasz sobie markę, jak wygrałem klubowe mś to również wyrobiłem sobie niezłą markę w azji, ponieważ zgłosiło się potem kilka klubów filialnych z azji:)

AdrianMmz Partyzant

10.01.2007 22:28    #72974     Sufler - Porady do gry - Ciagla doplacac
Gram Man City inarazie nie mam jeszcze latki

marask506 Młody aktywista

10.01.2007 22:25    #72975     Sufler - Porady do gry - ME 2012 Polska-Ukraina?!
michałka ja gram Koroną i zawodnicy z Norwegi i Szwecji tworzą trzon mojej drużyny a i Australijczyka tesh mam czyli pisze o faktach

giersik Przodownik pracy

10.01.2007 22:19    #72976     Sufler - Porady do gry - Ciagla doplacac
A ty kim grasz ?? Możliwe wasze kluby się nie nawidzą, przez co tamten klub nie chce sprzedawać zawodnika rywalowi.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

10.01.2007 22:05    #72977     Sufler - Porady do gry - Podatność i coś jeszcze
1. Jak sama nazwa wskazuje. Podatność im większa tym piłkarz częscię doznaje kontuzji
2. To zależy od róznnych czynników: najczęściej dzieje się tak gdy jest się trenerem reprezentacji i jeśli powołamy debiutana, który zagra dobry mecz lub strzeli bramke, to potem dostajemy niusa, że piłkarz X rozpoczyna strzelanie w reprezentacji, albo nowy rozdział w swojej karierze i to właśnie dzięki nam zawodnik osiągnął tes sukces i wtedy jesteśmy jego ulubieńcem. Czasami jak podpisujemy kontrkt i nowym graczem to w niusie jest informacja, że ten piłkarz jest zachwycony współpracą z takim fachowcem jak my, wtedy też stajemy się jeo ulubieńcem.
3. Tego nie wiemn nie sprawdzałem
4. Rozwiąć to może i się rozwinie ale raczej nie z pomocą mentora

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.01.2007 21:55    #72978     Sufler - Porady do gry - wyrobienie marki
Napewno w przyspieszeniu wzrostu marki na jakimś kontynencie pomoże posiadanie klubu filialnego na tym kontynencie, a w jakim celu chcesz mieć markę na innym kontynentu, chodzi ci o reputację kontynentalną??
Powinno pomóc także wygranie lub chociaż uczestniczenie w Klubowych Mistrzostwach Świata.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.01.2007 21:51    #72979     Sufler - Porady do gry - Podatność i coś jeszcze
1. Nie mogę rozgryść czy lepiej żeby zawodnik miał podatność na kontuzję małą czy dużą, chodzi mi o to aby miał mniej kontuzji??
2. Jak można stać się autorytetem dla zawodnika(ulubieńcem), bez edytora??
3. Da się zmienić mentora dla zawodnika po daniu mu już??
4. Gdy zawodnik uważa, że dany gracz nie podoba mu się jako mentor to czy są jakieś szanse, że rozwinie się pod jego okiem??

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

10.01.2007 21:49    #72980     Sufler - Porady do gry - wyrobienie marki
ile czasu może trwać wyrobienie sobie marki na jakimś kontynencie jak np. barcelona w japonii czy chelsea w chinach bo gram aston villa'om i się zastanawiam ile to musi trwać
pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution