Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

krajfik Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2007 15:52    #72951     Sufler - Porady do gry - pomoc asystenta przy transferach
chyba wszystko już zostało powiedziane na ten temat.powinieneś mieć dobry,szeroki skład,ale pamiętaj również że każdy chce grać.sam musisz wybrać na jaką pozycje potrzebujesz zawodnika,potem ,,zamawiasz" raporty scoutów którzy określają przydatność zawodników do drużyny.U mnje drużyna liczy 20-22 zawodników,reszta w rezerwach lub na wypożyczeniach.
Jeśli chodzi o transfery to chyba był już taki temat,traktujący o wprowadzeniu w przyszłych edycjach dyrektora sportowego odpowiedzialnego własnie za dobór zawodników i transfery,w FM-ach jest takie stanowisko jednakże bierne.

MARAZM Młody aktywista

11.01.2007 14:44    #72952     Sufler - Porady do gry - fm2007
gra wciąga gorzej niz narkotyki !!!! aktualnej ceny nie znam ale jakieś 84 pln czy coś była na poczatku?Błędów dużo także odrazu polecam sciągnąć łatke ;-)Co do szybkości nie narzekam raczej jestem zadowolony wszystko płynnie się dzieje (ale to zalęży od wielkosci bazy danych i ilosci lig ) no i od maszyny ,którą posiadasz ;-0

nandor Partyzant

11.01.2007 14:36    #72953     Sufler - Porady do gry - fm2007
Czekałem troche z zakupem 07,teraz chce kupić.Jak wygląda teraz 07 z waszej perspektywy od czasu premiery.Są błędy?Gra się przyjemnie?Jest szybki?I co z tą "słynną" bazą danych. I jaka jest obecnie cena?
dzięki za odpowiedzi

jordaneq Młody aktywista

11.01.2007 14:35    #72954     Sufler - Porady do gry - repre-klub
mam jeszcze jedno pytanie (niezbyt zwiazane z gra ale ze suflerem)

Czemu u kolesia z nickiem ,,jamajka'' (czy cos takiego)pisze na czerwono wrog ludu??chociaz pomogl 4 razy a ja niepomoglem wcale (bardzo sie wstydze :p) i jestem partyzantem??

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

11.01.2007 14:30    #72955     Sufler - Porady do gry - repre-klub
No pewnie ze tak ja gram Wisłą i prowadzilem juz USA i AUstarlie po 1 sezonie!!!.Bo USA mnie przyjęło na początku gry bo nikt ich nie chcial a ja złożyłem zainteresowanie i gram teraz juz australia

jordaneq Młody aktywista

11.01.2007 14:27    #72956     Sufler - Porady do gry - repre-klub
Gram Wisla Kraków i mam reputacje krajową.Zaczynam drugi sezon.Po jakim czasie moge dostac oferte prowadzenia jakiejs reprezentacji??Moj kolega juz pod koniec 1 sezonu dostal oferte prowadzenia Ekwadoru i sie niezgodzil bo myslal ze wtedy niebedzie juz prowadzil klubu(gral Realem Madryt).

Czy jak dostane oferte z jakiegos panstwa i sie zgodze to bede prowadzic i reprezentacje i klub??
Pozdro

meszynski_m Młody aktywista

11.01.2007 14:23    #72957     Sufler - Porady do gry - Ciagla doplacac
ja gram unią janikowo i wszedlem do pierwszej ligi z tym klubem i zostalem ulubiencem:)

MARAZM Młody aktywista

11.01.2007 14:06    #72958     Sufler - Porady do gry - pomoc asystenta przy transferach
do behemod (duża rotacja tzn.żeby wszyscy pograli ) a zmiany robie takie jak ty po 45 min zmiana 11 ;-) (fakt troche nie dokładnie to opisałem)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

11.01.2007 13:59    #72959     Sufler - Porady do gry - pomoc asystenta przy transferach
behemot kim grasz???

Behemot Młody aktywista

11.01.2007 13:47    #72960     Sufler - Porady do gry - pomoc asystenta przy transferach
marazm:

jak Ty chcesz mieć zgrany skład przy dużej rotacji? :)
jeżeli drużyna w optymalnym składzie wychodzi dopiero na ostatni mecz, to trochę mało...

Ja - w lidze angielskiej - gram przed sezonem jakieś 5-6 sparingów, na I połowę wystawiam jedną 11-tkę, na drugą - 11-tkę złożoną z rezerwowych. Mogę sobie na to pozwolić, bo mam dość wyrównany skład, więc nie jest tak, że ci po przerwie grają piach. :) Jak mi się któryś w podstawowej nie spisuje, przenoszę go do "rezerwowej" i odwrotnie - korekty w składzie z meczu na mecz są niewielkie, trzon zostaje ten sam, jest szansa wyłapać tych, którzy grają dobrze, a do tej pory nie grali w pierwszym składzie, zgranie jest chyba nieco lepsze, a i nie męczą się jakoś nadzwyczajnie. Na ostatnie dwa mecze 11-tkę rezerwowych wprowadzam ok. 60. minuty.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution