Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2007 21:54    #72931     Sufler - Porady do gry - Ciagla doplacac
ja miałem podobny problem grając milanem .Otóż chciałem kuppć z romy mexesa , ale ja nie byłem jedynym , który chciał go mieć u siebie .sevilla złożyła za niego ofertę 15 mln euro i ją zaakceptowali . Ja dałem 20 mln i odrzucili . może bolton ma na pieńku z man city

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Musisz poszukać wolnych zawodników, czasami trafiają się naprawdę dobrzy gracze na wolnym transferze. Poszukaj w ten sposób. Może zdziałaj też coś w pucharach krajowych, może to skłoni zarząd do dania Ci kasy na transfery:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

To dlatego że grasz w conference. Musisz zapracować na budżet, najlepszy byłby awans:)

Cavalerra Młody aktywista

Mój problem jest następujący. Gram drużyną z Angielskiej Conference i ustaliłem u siebie 4 mecze towarzyskie z Chelsea, na mecze przychodzi zawsze komplet widzów. Po meczach dodaje mi się ok. 100k funtów oczywiście widze to w statystykach zyski, po 4 meczach mam ponad 400k funtów, a mimo to zarząd ciągle nie chce mi udostępnic funduszów na transfery, dodam, że na początku gry na transfery dostałem okrągłe zero. Klub nie jest zadłużony, płace też są ustabilizowane, więc dlaczego nie dadzą mi nawet 100k na transfery?? Proszę o pomoc. Z góry dzięki...

sefko1 Przodownik pracy

11.01.2007 20:42    #72935     Sufler - Porady do gry - bezrobotny/nowa oferta pracy
Dużo zalezy jakie dowiadczenie wybierasz na początku rozgrywki. Kolega grał Newport, ale dał sobie na początku reputacje ("były zawodowy piłkarz";) i po 2 sezonach jednocześnie zgłosili się po niego Man Utd i Arsenal. Ja zawsze gram jako "amator" i jeszcze nikt mi nie oferował pracy :P (tzn nikt znaczący).

sefko1 Przodownik pracy

11.01.2007 20:33    #72936     Sufler - Porady do gry - pomoc asystenta przy transferach
Nie ma takiego asystenta, który zastąpiłby Ciebie. Ja traktuje oceny moich scoutów i aysytsentów z dużą rezerwą. To przecież Ty jako manadzer odpowidasz za wybuki swojego zespołu. To ty ustalasz taktykę. Co z tego, że asystent powie Ci, że potrzrebujesz skrzydłowego, skoro nie grasz taktyką w której dobry skrzydłowy jest potrzebny. Albo powie Ci, że porzebujesz wysokiego napastnika, podczas, gdy ty grasz "krótkimi podaniami". Ufaj swojej ocenie. Tylko dzieki samodzielnej ocenie potencjału swoich graczy doprowadzisz klub do sukcesów. Czego Ci życzę.

krajfik Młody aktywista

11.01.2007 19:23    #72937     Sufler - Porady do gry - kluby filialne?
na mapie piłkarskiej Azerbejdżan to kraj europejski.Klubu filialne stwarzają możliwość pierwokupu piłkarzy z tego klubu-w przypadku filii w Brazylii czy Argentynie to ma sens,lecz wśród Azerów już nie bardzo.

Zresztą wspópraca między klubami nie zawsze zobowiązuje do rozegrania towarzyskiego spotkania,głównie chodzi o pierwokup i wypożyczanie zawodników.

kurak69 Przodownik pracy

11.01.2007 18:45    #72938     Sufler - Porady do gry - kluby filialne?
a to ciekawe bo ja grajac piastem gliwice kluby filialne dostaje np z azejberdzanu czyli z azji. A przypominam ci Grzecho ze Piast gliwice ma budzet troszeczke mniejszy niz bayern monachium wiec dziwne ze w piescie niestosuja klucza geograficznego o ktorym mowisz...

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
11.01.2007 18:25    #72939     Sufler - Porady do gry - kluby filialne?
Kurak - myślisz, że jeżdżą tam za darmo? Grają z miejscowymi drużynami, sprzedają pamiątki - to jest biznes!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
11.01.2007 17:59    #72940     Sufler - Porady do gry - kluby filialne?
1. Kluby FILIALNE (jak: filia)
2. Ma tutaj swój udział położenie geograficzne. Im bliżej siebie są kluby, tym lepsza współpraca. Raz do roku organizowany jest mecz sparingowy na stadionie klubu filialnego. Ciężko ze względów finansowych byłoby wyjeżdżać np. no Chin albo Argentyny, żeby zagrać jeden mecz (wyjechać, wydać pieniądze i nic nie zarobić?)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.