Ja gram jedną taktyką i mam same sukcesy. Po prostu opiera się to u mnie na grze skrzydłowych a także na grze środkowych obrońców. muszą mieć wysoką koncentrację. A napastnikom całkowicie wyłącz opcje dośrodkowania. I nakaż bocznym obrońcom dośrodkowania z pola. ja gram systemem 4-2-2-2 i to jest chyba najlepsza możliwa taktyka, przynajmniej jak dla mnie. W środkowej inni postaw na jednego zawodnika ofensywnego i jednego defensywnego, kup szybkich bocznych obrońców i powtórzę się obrońcy środkowi muszą mieć wysoką koncentrację, wtedy nie będą popełniać błędów w defensywie. Kluczowe pozycje to skrzydłowi którzy podczas ataku stają sie napastnikami a podczas obrony wręcz bocznymi pomocnikami. Sprawdzaj zawsze zawodników najbliższego przeciwnika. I dostosuj swój skład do niego. Np. jak ma wysokiego napastnka co dobrze gra głową to wystaw obrońcę vo dobrze gra głową jest silny i ma wysoką koncentrację. Jak mają wolnych i słabo technicznych obrońców to wystaw szybkiego technicznego napastnika. To i tak wszystko jest opowiedziane w wielkim skrócie ale mam nadzieję zę chociaż z częśći moich porad skorzystasz.
Najnowsze posty