Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bigos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.01.2007 18:22    #72841     Sufler - Porady do gry - atmosfera w zespole
Gram Liverpoolem. I przez pierwsze 2 sezony zawodnicy mieli morale znakomite, lecz teraz w sezonie 2010/2011 mimo ze jestem 1 w lidze z przewagą 15 punktow nad Arsenalem, i właśnie wygralem z Interem 5-1 w ćwierćfinale LM to morale jest jak na takie osiagniecia niskie. wiekszosc zawodnikow ma tylko dobre i spada im do 'w porzadku'. Czy jakis nowy zawodnik moze psuc atmosfere w druzynie???Jeśli tak, to jak sie dowiedziec ktory to zawodnik??

wrobel86zzyzx Młody aktywista

14.01.2007 16:44    #72842     Sufler - Porady do gry - Taktyka
solskier jak zaczynasz grac man utd to obserwoj z tottenhamu zieglera, lennona, no i oczywiscie defoe to podstawowy transfer do man utd u mnie wszyscy wymiataja no nie mowie o berbatovie 18 meczow 19 bramek defoe 18 meczow 17 bramek a lennon i ziegler duzo asyst!!!! polecam gram tottenhamem i wiem co jest 5 zdaj sie na moj glos. powodzenia :-)

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

14.01.2007 16:38    #72843     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Sunny usi rozegrac odpowiednia ilosc meczy w repr. zeby dostal pozwolenie. Tak sie sklada ze na poczatku jest dosc czesto powolywany i przy odrobinie szczescia po pol roku moze uda Ci sie go sprowadzic^^

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

14.01.2007 16:33    #72844     Sufler - Porady do gry - Taktyka
1.U siebie graj ofensywnie z wysunieta obrona + pulapki ofsajdowe. Ciezkie mecze wyjazdowe mozesz zaczac z nastawieniem defensywnym cofnieta obrona zeby wciagnac przeciwnika na wlasna polowe + kontrataki.
2.Tak jak napisal wrobel86 odgrywajacy=wysoki napastnik
3.Wspomniany Sivok badz drozsze rozwiazanie Cesar Arzo z Villarrrealu

wrobel86zzyzx Młody aktywista

14.01.2007 16:14    #72845     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Ja zawsze zaznaczam tylko w taktyce druzyny 1) gra na rozgrywajacego 2) gra na odgrywajacego z tym ze musi on dobrze grac glowa - czyli jakis wysoki napastnik (gram obecnie tottenhamem i u mnie jest to berbatovm pozniej mido) i zaznaczam gre z kontry. Scislego krycia nie polecam tak samo ja krycia 1 na 1 bo po bledzie ktoregos z kopaczy moze sie zrobic luka w obronie i wtedy lipa czyli lepiej ustawic krycie strefowe. czesto tez cofam linie obrony - suwak ustawiony na 1/4. Poczytaj sobie poradnik do gry jest tam duzo ciekawych porad!!!!!!!!!!!!!! co do defensywnego pomocnika hmm t. sivok ze sparty, nie wiem to zalezy od twoich upodoban - moze tez makoun II z lille (chyba dobrze napisalem jak nie to sorry) muszisz pogrzebac w klubach bo to ty jestes managerem i ty bedziesz odpowiadal za wyniki :-) powodzenia.

Adrianse89 Partyzant

14.01.2007 16:12    #72846     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Ustaw na pułapki ofsajdowe. A nie wiem czemu masz ustawione kontrataki jak grasz Man Utd, ja bym ustawiał kontrataki jak bym grał ciężkie mecze wyjazdowe. Co do odgrywającego to rzadko z tego korzystam. A def pomocnik utalentowany to Sunny, zawodnik z Nigerii.

solskier Partyzant

14.01.2007 16:03    #72847     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Witam wszystkich chce poprosic o pomoc nie wiem czy ustawić w nastawiniu drużyny pułapke ofsajdową czy lepiej cofnąć obrone mam tez ustawione kontrataki aa gram Man Utd więc obrońców mam raczej szybkich.Mam jeszcze jedno pytanie co do gry na odgrywajacego co myślicie o tym i czy to sie sprawdza przy takich napastnikach jak w United ????I ostatnia prośba o jakiś talent na def pomocnika.DZIEX

PawelJ. Partyzant

Siemka to bardzo proste masz to w opcjach gracza. Włącz skład twojego klubu. (tam gdzie wybierasz zawodnika. Później szukasz zawodnika którego chczesz proponować klubom. Klikasz na niego i wlaczaja ci sie opcje. Tam masz atrybuty cene kondycje za ile kontrakt itp w dpnym prawym lub lewym rogu masz ( zależy jak masz ustawione) masz opcje i tam masz napisane proponuj klubom. Gdy ta wlaczysz pojawi ci sie okno z tymjaka cene chczesz za niego itp. Wez zmien cene na nizsza bo jezeli proponujesz klubom a chczesz aby kupili zawodnika musisz troche zjechac im z ceny. I na koncu to wszystko zatwierdz i bedzie ok POZDRO :)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.01.2007 13:48    #72849     Sufler - Porady do gry - PA
I tak:

PA jest stałe.
CA nie zawsze dochodzi do PA, bo:
-zawodnik gra w za słabej lidze, żeby osiągnąć maksimum swoich możliwośći (np. zawodnik z PA około 150 rzadko osiąga max grając w polskiej lidze :] )
-zawodnik zbyt rzadko gra w meczach o stawkę (im wyższy standart ligi tym szybciej podnoszą się umiejętności piłkarza i oczywiście - im częściej gra :] )
-zawodnik jest źle trenowany: słaba baza treningowa, słabi trenerzy, źle dobrany reżim treningowy
-zawodnik niezbyt profesjonalnie podchodzi do swoich obowiązków (opuszcza treningi, nie przykłada się)

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

14.01.2007 13:01    #72850     Sufler - Porady do gry - Gra przez siec
http://cmrev(...)138.html Tu masz opisane dokladnie jak grac przez siec w FM07.

P.S. Moze ktos mi wytlumaczyc jak robic linki za pomoca [url] zeby tylko klikac na link?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.