Jesli szukasz talentów. Odwiedz dział talenty znajdujący sie w tym serwisie: http://fm.gram.pl/talenty.html
Świetna gra i naprade warto kupić... ale graj w wakacje... w roku szkolnym może się odbić na ocenach
Sam zakupiłem i zamieniłem pirata na oryginała i nie narzekam

do gry na wyjezdzie stosuej bardziej defensywna taktyke z defensywnym pomocnikiem a do gry u siebie ofensywna z ofensywnym pomocnikiem, napastnika mialem wczesniej tylko jednego teraz mam dwóch
środkowi obrońcy mimo wysokiej koncentracji i tak popelniaja bledy to jest nieuniknione troche kicha ze taki kolo toure czasami gra jak opętany na 200% a czasami z zespolami typu Wigan daje dupy :/ bardzo czesto zmieniam bramkarzy co moze sie odbijac niepozytywnie na grze zespolu
Obecnie w wiekszosci meczy gra Craig Gordon zastępują go Lehmann i Dudek
co do zgrania to bardzo duzo mlodych pilkarzy wysylam na wypozyczenia ale lepsze to niz siedzenie w rezerwach, chcialbym zeby byla funkcja ze bogatszy klub moze kupic inny klub i uczynic go swoimi rezerwami w ten sposob kupilbym jakiegos 2-ligowca i nim zarzadzal
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
600 online, w tym 0 zalogowanych, 600 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty