Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

eaters Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.01.2007 17:21    #72831     Sufler - Porady do gry - Talenty
Jesli szukasz talentów. Odwiedz dział talenty znajdujący sie w tym serwisie: http://fm.gram.pl/talenty.html

lajkon Partyzant

16.01.2007 15:23    #72832     Sufler - Porady do gry - Taktyka
A ja gram Wisłą... 4-4-2 bez rozgrywającego i odgrywającego, do ataku na skrzydłach włączają się boczni obrońc (Kuba u mnie gra w obronie z powodu kontuzji Baszcza)obrona delikatnie cofnięta, zastawiam pułapki ofsajdowe, nastawienie mocno ofensywne... ścisłe krycie, kontrataki i się śmiga... co prawda obecna sytuacja życiowa (studia) pozwoliła mi rozegrać niecały sezon, ale Wisła gra w półfinale pucharu UEFA... więc

lajkon Partyzant

16.01.2007 15:16    #72833     Sufler - Porady do gry - fm2007
Zgadzam się SlaVa... co oryginał to oryginał, a za FM warto dać te niespełna 5 mieszków... inna sprawa, że dziwnym zbiegiem okoliczności wyparowały mi Wirtrualne Pieniądze, z egzemplarza kupionego w Saturnie... ale pomyślałem... nie warto się kłucić... i tak mi powiedzą, że to ja je zgubiłem... :) Świetna gra i naprade warto kupić... ale graj w wakacje... w roku szkolnym może się odbić na ocenach:)

SlaVa Partyzant

15.01.2007 04:09    #72834     Sufler - Porady do gry - fm2007
Aktualnie gra kosztuje o 50% mniej. CDPROJEKT zrobił promocję świąteczną :) Sam zakupiłem i zamieniłem pirata na oryginała i nie narzekam :)

Jak najbardziej polecam :)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

może seju mi dokładniej wytłumaczy bo on tak zrobił i gra lechem
dzięki toszman :)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

postanowiłem że w edytorze stworze bliski mi klub GRANAT SKARŻYSKO KAMIENNA
jest to klub mi bliski ponieważ mam w skarżysku rodzinę :)
Utworzyłem już wszystko zgodnie z danymi :
prezesa
trenerów
stadion (25 tys. miejsc - jeden z największych stadionów na kielecczyźnie)
problem polega na tym że chciałbym sobie urozmaicić rozgrywkę i polskę zrobić krajem rozwijającym się (takim gdzie by przychodzili włosi anglicy )
nigdzie w edytorze nie mogę tej opcji znaleźć mógły mi ktoś pomóc najlepiej screenami , ale linkami do stronki imageshuck bo załączone do cmrev mi się nie pokazują
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Jeszcze raz napiszesz taki długi tytuł i dostaniesz bana. - dop. Speed

eaters Młody aktywista

14.01.2007 21:34    #72837     Sufler - Porady do gry - Taktyka
1)Przy „grze na odgrywającego” rozgrywający wcale nie musi być wysoki. Może być np. szybki, tylko wtedy trzeba w taktyce zmienić „podania na odgrywającego” z „na głowę” na „na dobieg” . Z mojego doświadczenia wiem że gra na odgr. Sprawdza się przy wysuniętej obronie przeciwnika. Gdy jest wysoki to często ładnie odgrywa głową prostopadłe piłki. Gdy jest szybki to dostaje dużo prostopadłych i często staje sam na sam z bramkarzem.
2)Można stosować kontratak zawsze. Nie tylko na wyjazdach. Gram defensywne 4-4-2 z dwoma DP w środku, cofniętą linią obrony, gra z kontry, podania bezpośrednie. Wystarczy mieć przeciętnych napastników, byle by byli szybcy (np. Jańczyk). Goli jest masa i choć często po meczu piszą że wygrałem fuksem, a bogowie byli w dobrych humorach to fakt jest taki ze grając Napoli potrafiłem wygrać 4:0 z Interem na wyjeździe, zdobyć puchar Włoch będąc jeszcze w Serie B i to grając raczej przeciętniakami.
3)Na prawą obronę polecam Matia Casani (jakoś tak) z Palermo. Chetnie się go pozbędą.

Smolar Partyzant

14.01.2007 20:47    #72838     Sufler - Porady do gry - beznadziejna gra
juz wszystko w normie :D do gry na wyjezdzie stosuej bardziej defensywna taktyke z defensywnym pomocnikiem a do gry u siebie ofensywna z ofensywnym pomocnikiem, napastnika mialem wczesniej tylko jednego teraz mam dwóch ;) środkowi obrońcy mimo wysokiej koncentracji i tak popelniaja bledy to jest nieuniknione troche kicha ze taki kolo toure czasami gra jak opętany na 200% a czasami z zespolami typu Wigan daje dupy :/ bardzo czesto zmieniam bramkarzy co moze sie odbijac niepozytywnie na grze zespolu ;) Obecnie w wiekszosci meczy gra Craig Gordon zastępują go Lehmann i Dudek :D co do zgrania to bardzo duzo mlodych pilkarzy wysylam na wypozyczenia ale lepsze to niz siedzenie w rezerwach, chcialbym zeby byla funkcja ze bogatszy klub moze kupic inny klub i uczynic go swoimi rezerwami w ten sposob kupilbym jakiegos 2-ligowca i nim zarzadzal

Jeremy Partyzant

14.01.2007 19:08    #72839     Sufler - Porady do gry - atmosfera w zespole
Moze tak byc czasem.
Moze kupiles kogos kto nie jest lubiany w zespole,kto nie chodzi na treningi czym daje zly przyklad itp.

Moze zle przeprowadzasz rozmowy z zawodnikami w czasie i po meczu to ma baaaardzo duzy wplyw na morale.

Moze masz w skladzie jakichs zawodnikow ktorzy np."osiagneli w klubie juz wszystko i szukaja nowych wyzwan".Jak gralem liverpoolem to wlasnie Riise taki byl ,wygrywalem a morale mial wciaz bardzo niskie.

Moze sprzedales zawodnika ktory mial bardzo duze znaczenie dla reszty pilkarzy i wplywowy dla calej druzyny choc nie koniecznie musial byc dobry.

To wszystko ma spory wplyw na morale zespolu i same wyniki nie wystarcza.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

14.01.2007 19:08    #72840     Sufler - Porady do gry - atmosfera w zespole
Zawodnicy widocznie sie wypalaja, traca radosc z gry i w niedlugim czasie moga chciec szukac nowych wyzwan. Jednym slowem znudzilo im sie juz wygrywac^^ Niech odpoczna, daj pograc rezerwom moze cos pomoze:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.