Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2007 15:00    #72821     Sufler - Porady do gry - Talent na pomoc
dario bottinelli czy botinelli gra w san lorenzo i ma włoskie obywatelstwo
cardenas 16 który dostaje pozwolenie

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
18.01.2007 12:20    #72822     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
Miałem obserwatora OU 20 OP 20 , a po sezonie i paru eskapadach na różne krańce świata spadły mu do 18 17... Z trenerami jest to samo...
PS. W polskiej lidze znaleźć trenera z obroną >15... graniczy to z cudem. A jeżeli już znajdziesz, to tak mu spadnie do 13...

Buddy Partyzant

17.01.2007 23:16    #72823     Sufler - Porady do gry - Problem z savem ! HELP !!!
A skad moge pobrac taki program i na jakiej zasadzie on dziala ? Jako ciekawostke dotyczaca mojego problemu chcialem dodac ze save ktory prawdopodbnie mi padl (oby nie :)) jest wiekszy od tego na ktorym gralem Barcelona, a Barcelona gralem 5 sezonow podczas gdy Juve tylko 1,5 ...

Buddy Partyzant

17.01.2007 21:51    #72824     Sufler - Porady do gry - Problem z savem ! HELP !!!
Witam, mam problem. Gralem drugi sezon Juventusem, 'zasejwowałem' i wyszedlem z gry i przy probie ponownego urochomienia tego save'u (laduje sie w 1/3) wychodzi mi do Windowsa i pojawia sie komunikat "LOAD GAME Save game could not be loaded". O co chodzi przeciez zwyczajnie zrobilem Quit Game i save i nie moge ponownie uruchomic tego save'u. Czy mozna cos z tym zrobic czy bezpowrotnie padł mi ten save ??? Blagam jezeli jest choc cien nadzieji to prosze o pomoc, bo mialem zmontowana bardzo fajna ekipe i swietnie mi sie gralo :)
Dodam jeszcze ze przedtem gralem 5 sezonow Barcelona i nic takiego sie nie dzialo ...

PLEASE HELP !!!!!!!!

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

17.01.2007 17:12    #72825     Sufler - Porady do gry - Spadający atrybut
Moze wlasnie dlatego ze wygrywasz wszystko to ten zawodnik juz sie nie angazuje do gry, bo i tak wie ze wygra, i przez to spada mu zaangazowanie.

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

17.01.2007 15:12    #72826     Sufler - Porady do gry - Sezony
Tyle,w ile uda ci się zagrać do sesji ;)

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

17.01.2007 10:56    #72827     Sufler - Porady do gry - Spadający atrybut
Chodzi o o pierwszy atrybut w profilu gracza (chyba "zaagażowanie", ale jestem w kafejce internetowej, więc mogę się mylić i nie mogę się upewnić ;P ). Otóż kiedy wszystkie inne idą po połowie każdego sezonu w góre, to ten jedzie w dół. Nie wiem dlaczego, udzielam odpowiedzi na wszystkie pytania mediów, wygrywam więszkość meczy i mimo to kicha. Wie ktoś, jakie działania wplywają na ten atrybut ??

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

16.01.2007 19:03    #72828     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
to chyba bug bo trenerzy raczej nie cofaja sie w rozwoju, a co najwyzej rosna im statsy

a moze zwieksza ci sie liczba trenujacych zawodnikow, bo nie zawsze jak dochodzi kilku graczy to zmnienia sie obciazenie trenerow ale moze ilosc gwiazdek

Boro Partyzant

16.01.2007 17:47    #72829     Sufler - Porady do gry - kody
tak tylko spytałem gra była by nudna

eaters Młody aktywista

16.01.2007 17:41    #72830     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
Mam problem: Otóż gram sobie moim ulubionym Napoli już 3 sezon. Przez cały czas żmudnie dobierałem sztab szkoleniowy i w końcu na początku 3 sezonu, udało mi się uzyskać po 5 gwiazdek na każdy dział treningu i lekkie obciążenie każdego trenera. Jakież było moje zdziwienie gdy pod koniec tegoż sezonu zorientowałem się że aż w trzech kategoriach treningu mam 4 gwiazdki (mimo ze wszędzie było 5). Trenerów nie zmieniałem, a wszyscy mają dalej lekkie obciążenie. Czy to jest stałą strata? Może to Bug? Też tak macie? Mam najnowszego patcha. Zrobiłem nawet eksperyment : Zatrudniłem nowych trenerów tak by znowu mieć wszędzie po 5 gwiazdek, potem poszedłem na urlop i mniej więcej po roku znowu zaczęły im zmniejszać się gwiazdki. O co chodzi? Help!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.