Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a kim grales wczesniej i za co cie wyrzucili i czy miales jakies sukcesy??

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

jestes za malo znany, zalezy to jeszcze kim grales...

im wiekszą masz reputacje, tym wieksze sa szanse, ze ktos skorzysta z twojej oferty

MARAZM Młody aktywista

witam Wyleciałem z klubu ;-( (zdarza się ) i teraz złożyłem kilkanaście ofert do przeróżnych klubów ( 1 liga angielska, championship , portugalska 2 liga , holenderska 2 liga , i kilka innych razem około 20 ofert ) i wszystkie zostały odrzucone (mam reputacje regionalną rozegrałem 3,5 sezonu) Aktualnie prowadze reprezentację Polski ;-) .Pytanie :

Dlaczego wszystkie oferty są odrzucane i jakie mam szanse na zatrudnienie ?

wrobel86zzyzx Młody aktywista

22.01.2007 11:48    #72724     Sufler - Porady do gry - Problem z savem ! HELP !!!
---prezydent---
jesli nie miales zapisanej gry np. na innym savie to nic juz nie zdzialasz. ja zawsze jak gram to co jakis czas oprocz podstawowego save nadpisuje go innym tak na wszelki wypadek. pozdrawiam

prezydent Partyzant

22.01.2007 01:17    #72725     Sufler - Porady do gry - Problem z savem ! HELP !!!
moj problem wyglada tak:

gralem kolejny sezeson fc basel, w zwiazku z tym, ze wyjechalem na trzydniowe szkolenie, nie miale dostepu do kompa, so wykorzystal moj syn, kontynujac go.., co gorsza zapisal go!!! po poworcie bylem 6 miesiecy do przodu, czy jest jakas szansa cofniecia sie do czasu z przed tych szeciu miesiecy?

z gory dzieki za pomoc

kryszak Partyzant

22.01.2007 00:34    #72726     Sufler - Porady do gry - pliki ddt
chcialbym stworzyc lige wlaska z zawodnikami z sezonu 89/90. podobno trzeba stworzyc pliki ddt. ktos moze mi pomoc? znalazlem cos takiego w fm 2006 na jakiejs stronce. i super sie gra. a chciqbym grac tak w fm 2007.

Proletariat

21.01.2007 23:55    #72727     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Gra powinna być dobra ponieważ kilka miesięcy temu normalnie grałem ( 3 sezony).Próbowałem zainstalować grę i wszystkie patche na nowo.Teraz zainstalowałem sterowniki i będę próbował jeszcze raz instalować grę i dodatki.Ale najdziwniejsze jest to że znowu wystąpił ten błąd na przełomie roku 2005/2006- przedtem 2006/2007.W nagłówku znowu pisze problem z petchem 6.0.3 754.. coś tam.Właśnie napiszcie jaką macie wersję FM 2006 6.0.3 ( czy też wam pisze wersja 6.0.3 745... dalej nie pamiętam) No cóż znowu trzeba próbować od nowa.Napiszcie co wam przychodzi jeszcze do głowy.

bartex55 Przodownik pracy

21.01.2007 22:58    #72728     Sufler - Porady do gry - problem bogactwa
Według mnie sprawa jest jasna. Po co było kupować tylu zawodników na tą samą pozycję?! To się nazywa pochopność na rynku transferowym :]

A i jeszcze jedno. W tym temacie http://www.cmrev(...)672.html mówisz aby nie zadawać takich pytań, a sam to robisz... Przecież ty musisz wiedzieć co i jak, czy dlatego że stworzyłeś potęgę gra stanie się nudna. Nikt inny nie będzie tego wiedział lepiej od Ciebie.

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

21.01.2007 22:47    #72729     Sufler - Porady do gry - problem bogactwa
Zostac ! zawsze mozesz grac 5 pomocnikami a 2 bierzesz na rezerwe a jak grasz 3 lub 4 pomocnikami to spredaj 1 lub 2 z nich a za kase za nich kup kogos na inna pozycje.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

21.01.2007 22:45    #72730     Sufler - Porady do gry - problem bogactwa
mam taki problem że gram vfb stuttgart już 2 sezon i mam problem bogactwa w pomocy
mam w składzie biglie lucasa andersona diego hitzelspergera (chyba tak) modrica sahina
kogo mam ustawiać do 1 składu
to pytanie dla kibiców bundesligi i nie tylko
chciałem stworzyć potęge niemieckiego futbolu i mam tylko że trochę nudno co mam zrobić
grać kimś nowym czy zostać i budować to co zacząłem ???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.