Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bruks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.01.2007 14:34    #72711     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
to juz wyczytałem. niemniej jednak dzieki :D to korzystając okazji moze mi powiesz dlaczego u wiekszosci piłkarzy wyskakuje błąd kariery, gra podaje ze prawie kazdy piłkarz w grze w poprzednim sezonie był w jednym specificznym klubie np. argentynskie Ferro albo jakis wietnamski klub?

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2007 14:26    #72712     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
a prubowales "wyczscic save'a" ?? od tego jest program save cleaner

bruks Partyzant

22.01.2007 14:24    #72713     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
Witam
Moj problem polega na tym, ze przy kontynuacji gry, za kazdym razem jak dane są przetwarzane gra sie zawiesza. Wychodzi do Windowsa z komunikatem ze "FM 2007 is running dangerously low with memory" i "zebym zwolnił pamięć". Pomimo tego ze mam 1gb pamieci (i mase wolnego miejsca na dysku), nie mam włączonego ŻADNEGO innego programu poza FM2007, komunikat sie ponawia, tym razem z informacja, że z powodu braku pamięci gra zostanie zamknięta. Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić?? Doszedlem Legia do 2008 roku, jest to mój jedyny bieżący save i nie chcialbym grać od początku. Próba zapisania gry w innym pliku niestety daje takie same rezultaty. Błagam o rade.
Pozdr.

22.01.2007 14:21    #72714     Sufler - Porady do gry - Patron
jesli nie udaje Ci sie uzyskac klubu patronackiego na poczatku, to pograj troche i wtedy popros o takowy, moze Ci sie poszczesci. Powodzenia

MARAZM Młody aktywista

Mówiąc to do swoich piłkarzy dajesz im do zrozumienia , że nie jesteś przekonanay co możliwości pokonania przeciwnika co powoduje u nich nie pewność . Proponuje unikać rozmów z dziennikarzami przed ważnymi meczami i motywowanie zawodników w szatni przed meczem (jesteście w stanie wygrać!!) to daje dobre efekty ;-)

MARAZM Młody aktywista

No więc Grałem Birghton a z sukcesów to tylko awans Z 1 ligi Angielskiej do championship

no i Ttrener roku 1 ligi angielskiej
I 2 razy trener miesiąca championship

to wszystko narodowość Polska zaczynałem jako bezrobotny Brighton to był mój pierwszy klub

bartex55 Przodownik pracy

No wiesz, różne rzeczy dzieją się w FMie. Możliwe też, że to bug, lub błąd w tłumaczeniu. Bo raczej nie jest to niedopracowanie ze strony SI. Podobnie jest podczas rozmów z zespołem po meczu. A mianowicie jest taka opcja "Macie tak grać w każdym meczu!". Niektórzy mogą pomyśleć, że jest to wypowiedź zachęcająca ich do lepszej gry w następnych spotkaniach, a to jednak jest zbesztanie piłkarzy za nieudane wcześniejsze mecze, przez co zawodnicy mają fochy.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

moze dlatego ze prowadzisz reprezentacje
ja gralem Realem Madryt i majac reputacje kontynentalna podczas gdy inni kandydaci mieli krajowa nie zostalem wybrany na selekcjonera Hiszpanii. moze zwiazek/zarzad boi sie ze nie bedziesz w pelni poswiecal sie reprezentacji/klubowi i woli zatrudnic slabszych ale mogacych poswiecic na to 100% swojego czasu i uwagi

ale oni wtedy uwazają, ze nie wierzysz w to, ze mogą wygrac, a przeciez w pilce o to chodzi- zeby wygrywac

pierwszy Partyzant

Denerwuje mnie jedna rzecz.
Gram z wiceliderem Bundesligi mecz wyjazdowy. Dziennikaz w wywiadzie przedmeczowym pyta mnie czy jestem w stanie osiągnąć korzystny rezultat. Odpowiadam mu, że zwycięstwo nie jest konieczne, licze tylko na ambitną grę mojego zespołu. W rezultacie kilku moich zawodników posiada opis: "nie jest do końca przekonany czy jego zespół jest w satnie pokonać takiego przeciwnika jak Mainz".

Nie rozumiem tego. Przecież nie wymagam od mojego zespołu zwycięstwa i zawodnicy powinni po takim komentarzu podejść bez presji do tego spotkania a dzieje sie zupełnie odwrotnie i niepotrzebnie spada morale w zespole.

SI chyba nie do końca dopracowała ten aspekt. Okazuje sie, że najlepszym rozwiązaniem jest odmawiać udzielania opowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.