Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

khadro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.01.2007 19:52    #72691     Sufler - Porady do gry - 2 pytania
1. Waszym zdanie jaka jest najlepsza( ulubiona) minuta do zmiany w czasie meczu zawodnikow?
( nie liczac kontuzji, czerwonej kartki) itp.

2. Gram juz 3 sezon..... dotychczas bylo ok. 20 reprezenatcji bez trenera.... i za kazdym razem WYBIERANO trenera tej samej narodowosci ( np. POLSKA - Janas) ...czy nie jest to troche dziwne.... i kolejny blad?

Pzdr

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

Guico10 ma racje, ja grając Tottenhamem wysyłałem do jednego z klubów w Belgii młodego Brazylijczyka co sezon przez 3 lata i dostał obywatelstwo i po kłopocie :P

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2007 19:26    #72693     Sufler - Porady do gry - ManU
@harry001
No nie wiem czy czekanie to taki dobry pomysl. Po sezonie lub dwoch jego cena moze wzrosnac kilkukrotnie, moze tez przyciagnac zainteresowanie innych klubow. Jak masz go kupowac to kup go teraz, bedzie dobrym zmiennikiem na puchary, moze grac tez ogony lub zostac wypozyczonym do innego klubu nawet spowrotem do Southampton. Mozesz sprobowac tez pierwokupu^^

harry001 Partyzant

22.01.2007 19:01    #72694     Sufler - Porady do gry - ManU
chociaz w 2gim sezonie u mnie na lewej opmocy evra zaczol wymiatac xD bo w pierwszym wypozyczylem go...a teraz powrocil i gra swietanie.. chyba jednak bale bedzie musial zaczekac xD

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

22.01.2007 18:06    #72695     Sufler - Porady do gry - ManU
Nie masz racji, u mnie w realu gra w pierwszym składzie i wymiata, ma najwięcej asyst w zespole!!!!!

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2007 16:59    #72696     Sufler - Porady do gry - Ogromna DB (PL)
czytalem wczesniejsze tematy o ogr. bazie danych i kazdy pisal, ze dziala ona tylko na angielskiej wersji.
czy dziala rowniez na polskiej??

P.S. Bartosh! w swoim opowiadaniu mial polską wersję gry, a mimo tego gral na ogr. bazie danych. czy ktos mi to wyjasni?? czy jest plik z ogr. baza danych do pol. wersji gry??

prosze o odp.

Gucio10 Młody aktywista

Wypozyczasz go co roku na caly sezon wtedy masz 3 lata i pozwolenie najszybciej:) No chyba ze bedzie gral regularnie w rep:]

Na uzyskanie obywatelstwa innego kraju liczy sie pobyt w danym panstwie niezaleznie w jakim okresie i z jaka przerwa, byle bylo tyle lat ile jest wymagane:) Oczywiscie zawodnikowi moze sie nie spieszyc do obywatelsta!!

rafiraf Młody aktywista

W FM 2007 niby jest możliwość wypożecznia zawodnika z klubu patronackiego do filalnego, aby tenże zawodnik uzyskał obywatelstwo kraju, w którym miałby grać. Np na polskie obywatelstwo bodajże czeka się 3 lata, a na tyle nie idzie wypożyczyć zawodnika. Bo jeśli wypożyczyłbym go na rok, potem by do mnie wrócił i zagrał powiedzmy pół sezonu, to przecież rok spędzony na wypożyczeniu by nie liczył? Proszę o wyjaśnienie.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.01.2007 16:34    #72699     Sufler - Porady do gry - pliki ddt
widze ze maradona we włoskim napoli sie zachcailo grac

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

O ambitna gre pros zawodnikow zawodnikow przed meczami z mocniejszymi klubami, prawda jest taka ze czasami nie da sie dogodzic nikomu stylem wypowiedzi. Sa zawodnicy ktorzy odczuwaja presje w wielkich meczach i co bys nie powiedzial morale im spadnie, to kwestia osobowosci. Czesc zespolu puszcza to mimo uszu a u reszty moze zadzialac to motywujaco co tez zalezy od osobowosci. Jesli grasz spadkowiczem morale u takich zawodnikow stale bedzie na niskim poziome, poniewaz beda denerwowali sie przed kazdym meczem i moze nie starczyc im umiejetnosci aby zagrac na przyzwoitym poziomie. W takiej sytuacji nie pograja u mnie duzo i czym predzej zostana sprzedani^^

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.