Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bruks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2007 13:19    #72671     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
i Podolskiego, ciekawe prawda, wszyscy grali w tym samym tureckim klubie

miet t Partyzant

23.01.2007 11:49    #72672     Sufler - Porady do gry - Zmiana czcionki w Hellenic 07
Jakim programem trzeba otworzyc ta trzcionke zeby pozmieniac w niej odpowiednie nazwy bo jak otwieram jakims zwyklym programem to nie ma polskich znakow tylko jakies znaczki. Plik jest typu T2K..

Behemot Młody aktywista

marazm: to Ty masz "na wejście" w klubie drugiej ligi portugalskiej porównywalne warunki do tego, co ja sobie wywalczyłem w czwartym sezonie z Newport County (od Południowej Conference po 2. ligę angielską obecnie) - ja przed tym sezonem dostałem 42 tys. funtów miesięcznie na transfery i 46,5 tys. funtów na płace :)
A co do budowy drużyny: niezłe jest zatrudnianie bezrobotnych, ew. składanie ofert na 0 funtów zespołom dot. graczy, z którymi kontrakt nie jest chroniony (wygasł) - gdybyś od razu złożył propozycję graczowi, musiałbyś płacić odszkodowanie klubowi, a tak klub się zazwyczaj zgadza na 0 funtów i możesz swobodnie pertraktować z graczem. Skuteczne - ale na krótką metę jest też wypożyczanie graczy, którzy nie mieszczą się w pierwszym składzie w silniejszych klubach (ale w końcu trzeba ich oddać...).

Behemot Młody aktywista

23.01.2007 10:36    #72674     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Ja gram walijskim Newport County - obecnie w 2. lidze angielskiej. W jednej z najnowszych wersji FM Genie Scouta można już obejrzeć dane dot. reputacji danego zespołu - w formie liczby. Jak sprawdziłem po raz pierwszy - miałem 1910. Po tym sprawdzeniu awansowałem na 1. miejsce w tabeli (sezon trwa - jest po półmetku), awansowałem do 2. rundy Pucharu Anglii - jak sprawdziłem ponownie po jakichś dwóch miesiącach - było już 1925. To nadal najniższa reputacja w lidze, ale idzie ku lepszemu :)

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

nie mialem takiej sytuacji,
ale jesli chcesz grac w tym klubie to wydaje mi sie, ze bedziesz musial postawic na zawodnikow (i caly sztab szkoleniowy) z wolnego transferu i szukac tanich talentow :/
a co do tego, czy ten klub wystartuje w lidze, to wydaje mi sie, ze nie powinno byctakiej sytuacji, zeby menedzer-gracz prowadzil klub, ktory nie gra w zadnych rozgrywkach. rozumiem, ze jestes chwilowo bezrobotny, tak wiec nie masz nic do stracenia. takie jest moje zdanie

miet t Partyzant

23.01.2007 00:04    #72676     Sufler - Porady do gry - Gdzie to rozpakować???
2. "w tym pierwszym, w folderze z grą nie w moich dokumentach " SyZtem mozesz troche jasniej. Czy chodzi o ten folder C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007 bo wydaje mi sie ze nie

SyZtem Przodownik pracy

22.01.2007 23:34    #72677     Sufler - Porady do gry - Gdzie to rozpakować???
1. FMdataskins
2. w tym pierwszym, w folderze z grą nie w moich dokumentach
3. FMdata tutaj rozpakowywujesz

miet t Partyzant

22.01.2007 23:06    #72678     Sufler - Porady do gry - Gdzie to rozpakować???
Witam wszystkich! Mam problem z rozpakowaniem 3 rzeczy (licze na waszą pomoc):

1. Sciaglem skorke hellenic 07 i nie bardzo wiem gdzie ja wkleic plik readme jest po angielsku a to nie jest moj ulubiony jezyk :-)
2. Gdzie mam rozpakowac plik Weegie update ( czy w C: program files.... czy w C: dokuments and settings ) bo gdzies go rozpakowalem ale nic nie zostalo poprawione w grze
3. Nie wiem gdzie rozpakowac fm sound pack zeby mi pieknie gralo :-) bo takze chyba zle go wypakowalem bo nie zauwazylem zmian w okrzykach kibicow.

We wszystkich przypadkach prosze o dokladne "sciezki" gdzie maja byc rozpakowane te 3 rzeczy. Pzdr

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2007 22:26    #72679     Sufler - Porady do gry - ManU
ja gram Man Utd i mam sezon 2016, Kuszczak do teraz jest świetny, co do Kameniego to jest bardzo dobry (u mnie gra w Arsenalu i dobrze sie spisuje) ale Kuszczaka naprawde warto mieć:D ja mu przekazałem opaskę kapitana po Neville (skończył kariere mając 40 lat:D), więc uważam że bez sensu tracic kase na bramkarza, jak już to poszukaj jakiegoś 17 latka na bramkę żeby się uczył od Tomka a za dobrych kilka lat go zastąpił:D

kafel Partyzant

22.01.2007 22:13    #72680     Sufler - Porady do gry - Juventus
zajefajnie sie gra Juventusem juz jestem 3 w lidze ale jeszcze z najlepszymi mi nie idzie ale jeszcze mam szanse na mistrzostwo w serii A po dwoch sezonach a myslalem ze to nie mozliwe wejsc do pierwszej ligi i walczyc o mistrzostwo a jednak da rade boski jest JUVE:P:P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.