Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2007 18:11    #72661     Sufler - Porady do gry - Pochwała zawodnika
Ja tak mialem z Morientesem gdy gralem Liverpoolem w FMie 2007. W każdym meczu strzelał co najmniej 2 bramki, a w jednym strzelił 9 (wygrałem 18-0)! Zdecydowałem sie go pochwalić i jak na początku strzelał 18 goli na 10 meczów (nie licze tych 9 bramek w jednym) tak później co najwyżej 2 gole na 6 spotkań i zacząłem sadzać go na ławce. Po tym doświadczeniu uznałem, że nie warto publicznie chwalić zawodników.

jordan23 Partyzant

23.01.2007 16:42    #72662     Sufler - Porady do gry - Problem z cesem..........
Witam!!!! ;p
Gram arsenalem pierwszy sezon... Mam problem z cescem fabregasem... otoz gra on w pierwszym skladzie zbiera dobre recenzje za swoja gre... problem pojawia sie po pewnym czasie gdy młody hiszpan chce nowy kontrakt i podwyzki zarobkow do 150tys euro.
Problem tkwi w tym ze gdy chce mu zaproponowac nowy kotrakty zarobki maksymalne jakie moge mu zapewnic to zaledwie 80tys euro, mimo iz moj budzet placowy jest wiekszy o 200tys od obecnych zarobkow moich graczy. Co mam zrobic??? help...

Yoonec Młody aktywista

23.01.2007 16:38    #72663     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
@michałka

gram tak właśnie,
-------Eto'o-------
Roni -Deco-Messi,
zmniejszyłem kreatywnośći zmniejszyły sie takie sytuacje ale wogule ich nie miał od kilku meczy

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.01.2007 16:35    #72664     Sufler - Porady do gry - Pochwała zawodnika
nieraz ta jest żę zawodnik gra dobrze a potem wpada w dołek, to nie zależy od pochwał, chociaż one też na to wpływają. Może przeciwnicy po tak dobrych występach, w następnych meczach postanawiają lepiej kryć twojego zawodnika i po prostu trudniej mu się gra, na tym polega ta gra, zawodnik nie zawsze będzie grał tak jak w tych swoich najlepszych meczach:)

Cypis Partyzant

23.01.2007 16:31    #72665     Sufler - Porady do gry - Pochwała zawodnika
Hello. Ostatnio zauważyłem pewną dziwną rzecz. Mianowicie po bardzo dobrych występach zawodnika (noty 9.9,10,10 i co najmniej dwie bramki w każdym meczu) postanowiłem publicznie go pochwalić. Piłkarz zareagował zadowoleniem że dostrzegam jego wysoką formę oraz zadeklarował że pragnie grać teraz jeszcze lepiej.Tymczasem kolejne mecze to noty 7,7,7 i zero strzelonych bramek!!! Zaznaczam że zespół nie gra wcale gorzej i ma znakomite morale. Coś tu nie gra,wygląda na to że nie opłaca sie chwalić. Czy ktoś też ma tak u siebie? Dzięki za odpowiedzi.

martin Przodownik pracy

23.01.2007 16:24    #72666     Sufler - Porady do gry - Screeny
grając w Fm-a wciskasz alt+F9 i w folderze C/dokumenty/sports interactive/fm 07/screenshots masz te screeny

bruks Partyzant

23.01.2007 15:25    #72667     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
wiesz, twoja teoria jest jeszcze bardziej ciekawa, bo nie uzywalem save cleanera do momentu w ktorym save sie nie zepsuł, po uzyciu programu ten błąd juz nie wystepuje, wiec to na pewno nie wina Save Cleanera. Jesli zwrociles uwage na pierwszego posta jakie napisalem to powinienes wiedziec o co chodzi

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.01.2007 14:54    #72668     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
Wina Save Cleanera :]

Nie chcesz mieć czegoś takiego, nie używaj tego programu :P

Phylum Partyzant

23.01.2007 14:52    #72669     Sufler - Porady do gry - Kasa za transmisje
Witam
Gram w lidze angielskiej - pytanko brzmi czy tak jak podobno w lidze włoskiej kasa za transmisje dostaje się w ratach - info było że otrzymałem 350 tys tyle że nic do kasy nie wpłyneło.

szewcumufan Partyzant

23.01.2007 13:27    #72670     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
Sluchaj, to nie wina taktyki czy ustawienia defensywnego, normalnego, ofensywnego czy nawet ultradefensywnego, ja bym sie skłonij raczej w strone treningów. Takie niewykorzystwanie sytuacji zdarza sie czesto i nie jestes odosobniony, Ja grajac Polonia Wraszawa w pierwszym sezonie przewazalem w kazdym meczu, oddawalem mnostwo strzalow z czego zaledwie 20% bylo celnych :(
Znajdz dobrych trenerow, postaraj sie o jak najwiecej gwiazdek w trengu ofensywnym. Zwrosc uwage na wspolczynnik 'opanowanie' u napadziorow:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.