Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wrobel86zzyzx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2007 23:12    #72651     Sufler - Porady do gry - Problem z cesem..........
----SMOLAR---- Nie dosc ze piszesz takie glupoty to jeszcze nie potrafisz tego w poprawny sposob napisac. Sufler jest po to aby pomoc graczowi a nie od tego zeby pisac o tym co lubisz robic najbardziej!!! Jak chcesz to sam ssij PAUKE. Zajrzyj do slownika poprawnej polszczyzny jesli wiesz co to takiego.

Smolar Partyzant

23.01.2007 23:06    #72652     Sufler - Porady do gry - Problem z cesem..........
U mnie za to koleś jest rezerwowym i brzydko mówiąc ''ssie pauke'' bo Baptista jest lepszy jako ofensynwy pomocnik, jakie PA ma u ciebie Peggy Lokando gra on w juniorach Arsenalu ?

kolombo Partyzant

23.01.2007 22:13    #72653     Sufler - Porady do gry - grafika 2 bundesligi
gram już 2 sezon tsv 1860 monachium (munchen lions) i nie mogę znaleźć facepacka i kitspacka 2 bundesligi szukałem na soti....coś tam ale nie ma

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Ja gram Recreativo i mialem identyczna sytuacje, otrzymalem Chelsea jako klub patronacki ni z tego ni z owego. Chcialem wykorzystac sytuacje i wypozyczyc kogos ale jedynym zawodnikiem, ktorego udalo mi sie wypozyczyc byl Sergio Tejera, ktory przyszedl do Chelsea rok wczesniej. Reszta zawodnikow nie da sie wypozyczyc "ze wzgledu na role jaka odgrywaja w klubie" . Mam nadzieje ze podesla mi kogos po sezonie bo sam nie moge nic wyegzekwowac^^

jordaneq Młody aktywista

Czesc
Gram Wisla i mam Chelsea jako klub patronacki (najsmieszniejsze jest to ,ze prezes mowil ze taki znany klub jak Wisla nie powinien byc niczyim klubem p. i nawet niezamierza poruszac tego tematu).Interesuje sie kilkoma zawodnikami z chelsea (chociaz wypozyczyc).Czy idzie jakos sprowokowac klub patronacki zeby mi wypozyczyl tego zawodnika co akurat chce??

jordan23 Partyzant

23.01.2007 19:43    #72656     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
na skrzydle gra u mnie van persi (srednia ocen 7.57 13meczy 8 bramek)i hleb(sr7.05)(wallcot lub van den berg) :D Riberiego chcialem sciagnoc lecz wolalem zainwestowac w dobrego bramkarza ;]

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

23.01.2007 19:19    #72657     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
Ja mam pierwsze dwie opcje do zaproponowania:
1. Zmień tak taktykę, aby twoi piłkarze strzelali więcej z pierwszej piłki np. dośrodkowania itp.
2. Kup jakiegoś nowego napastnika(bramkostrzelnego) i sam go obserwuj jak gra w meczach(jeszcze w tym klubie co jest), jego zachowania itd.

Miałem kilku piłkarzy w Odrze Opole(obecnie Olimpia Elbląg ;-) ), którzy mało mówiąc, grali jak kompletnie bezmózgie yeti- wspaniałe akcje, piękne dośrodkowania, stuprocentowe sytuacje ale goli... nadal nie było :-(. Mimo treningów które zwykle dają efekty, w postaci większej skuteczności, moi piłkarze nadal nie strzelali goli (grrrrr). Postanowiłem "zresetować" całą taktykę i poustawiać ich od nowa. Efekt... seria 12 meczy bez porażki w tym 8 meczów wygranych. Przy zmianie taktyki, największy nacisk kładłem właśnie na sytuacje podbramkowe. Zmieniłem zadania jednemu napastnikowi, a drugiego całkowicie zmieniłem. Jak już napisałem... poskutkowało.

Mattii Przodownik pracy

23.01.2007 19:02    #72658     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
Yoonec graj tak:

-----------Saviola(wyczapisty jest)----------
Roni-----------Eto'o----------Messi
--------------------------------------------------
-------------Xavi---------Deco

To jest taksa dla Barcy!!!

kuba100f Partyzant

23.01.2007 18:57    #72659     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
ja i kumpel zagramy przez neta tylko szukamy hostujacego ktory założy serwer

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.01.2007 18:47    #72660     Sufler - Porady do gry - Znowu bramkarze...
ZNOWU BRAMKARZE...

Dlaczego często same zmieniają mi się polecenia taktyczne u bramkarza?

Tj. sprawdzam polecenia taktyczne (domyślne dla bramkarza) czyli nastawienie ultradefensywne, kreatywność ograniczona, itd. - wszystko w porządku, ale...
Podczas meczu te polecenia SAME ulegają zmianie! Bramkarz dostaje nastawienie ofensywne i jeszcze zadania ofensywne przy rzutach rożnych. Zrozumiałbym to gdybym przegrywał i potrzeba by mi było strzelić gola, a tutaj 80 minuta rewanżu w LM z Romą, prowadzę u siebie 1:0 (w dwumeczu 2:2), a mój bramkarz biegnie w pole karne przeciwnika... PARANOJA!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.