Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

arnold1990 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2007 10:06    #72611     Sufler - Porady do gry - superleague
Skoro kopiujesz tam gdzie jest napisane w instrukcjii i nie ma BD z grą Superleague to znaczy... że poprostu masz pirata... Proponuje zainwestowac w oryginal!!

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2007 23:51    #72612     Sufler - Porady do gry - brak terminarza
ale ja tak mam gdy chcę grać 1 sezon

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
24.01.2007 23:40    #72613     Sufler - Porady do gry - brak terminarza
Błąd gry. Czasem się tak zdarza... (Pierwszy raz chyba w CM 00/01 tak mi się 'stanęło';)

Żeby naprawić - ładujesz save'a sprzed tworzenia terminarza, czyli sprzed początku sezonu. Jeśli jednak nie masz takiego save'a, a nadal chcesz grać w rozpoczątą karierę to jedynym wyjściem będzie pójście na urlop na rok; nowy sezon - nowy terminarz ;]

Djkamo Młody aktywista

24.01.2007 22:32    #72614     Sufler - Porady do gry - Upade
No tak... ale ciekawi mnie czy jeżeli by tak byłoby to ustawiliby że w nowym sezonie gramy w pucharze bo przewidują że np. zostaniemy przywróceni, czy bez względu Polska będzie cały czas wykluczona i trzeba będzie zadziałać edytorkiem

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2007 22:25    #72615     Sufler - Porady do gry - Paszport UE
A to lipa bo myslalem ze zwolni mi miejsce dla jeszcze jednego obcokrajowca:| Da rade go zmusic?^^

BTW
@pedro_1987
Ktory sezon gra Uche u Ciebie?

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.01.2007 21:59    #72616     Sufler - Porady do gry - pytanie
ustaw dośrodkowania na odgrywającego tylko pod warunkiem że gra o dobrze głową i jest skoczny!!!!

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.01.2007 21:56    #72617     Sufler - Porady do gry - Rzut rożny...
Ja powiem Ci tak. Mam ustawione i średnio strzelam po 15-20 bramek w sezonie w ten sposób. Ustaw gracza co ma dobrą grę głową i skoczność na krótkim słupku, graj wszystkie rzuty rożne na krótki słupek. Jeden zawodnik skoczny niech nabiega na krótki słupek. Jeden niski niech stoi przy bramkarzu i jeden skoczny i dobrze grający głową niech stoi na długim słupku(w razie gdy te z pierwszego słupka nie da rady strzelić). Nie zrażaj się pierwszymi niepowodzeniami, efekty przyjdą na pewno, jak wspominałem zdobywam tak nawet do 20 bramek w sezonie. Pozdrawiam!

rapechuck Trybun Ludowy

24.01.2007 21:35    #72618     Sufler - Porady do gry - Znowu bramkarze...
Gram 9 sezon - na patchu chyba siódmy ;]

Zauważyłem, że jak wchodzę w ekran taktyki, żeby zmienić nastawienie na defensywne to bramkarz ma indywidualne ustawione na ofensywne itp.
Na szczęście gra daje swego rodzaju ostrzeżenie "xxx stawia wszystko na jedną kartę! yyy biegnie pod bramkę przeciwnika!" (gdzie xxx to nazwa klubu, a yyy to nazwisko bramkarza), ale sam bramkarz jeszcze wtedy nie biegnie, dopiero przy następnej okazji... Wtedy wchodzę w taktykę i zmieniam wszystkie ustawienia dla bramkarza, ale czasem nawet i to nie pomaga...
Myślałem, że to ma jakiś związek z ekscentrycznością, jednak nawet bramkarz, który ekscentrycznosc ma 1 tak robi...

jordan23 Partyzant

24.01.2007 21:32    #72619     Sufler - Porady do gry - pytanie
Mam problem bo chce zaczac grac diamentem, i nie wiem jak ustawic dosrodkowania?? na odgrywajacego czy na srodek pola??

rapechuck Trybun Ludowy

24.01.2007 21:24    #72620     Sufler - Porady do gry - pytanie
No nie koniecznie Mattii... W poslkiej wersji "Target Man" został przetłumaczony na odgrywającego, a jednak bardziej chyba pasowało 'snajper' tak jak to było w FM2006.
Bo porostu 'target man' to jest taki piłkarz (jeśli grasz na takowego), do którego partnerzy z zespołu kierują większość piłek, bo on zazwyczaj wie co z nią zrobić - czy odegrać, przetrzymać, a może szarżować na bramkę... Odgrywający (target man) bardzo często gra "na sępa", a wysunięty napastnik sam sobie próbuje wyszukać pozycję, wypracować akcję... Chociaż trudno tutaj te dwie pozycje sklasyfikować dokładnie, bo to zależy od zawodnika jakiego do danej roli się przydzieli...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.