Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mckoval Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2007 21:15    #72591     Sufler - Porady do gry - FMM (ed. czasu rzeczywistego)
no z 2 kapuje, dalej 1 poszukuje ;-)

(trudnoby mistrzem polski z ligi spasc... lige mistrzow tez nielatwo wygrac, tylko po co mi wtedy patronacki klub?:P )

Fot Partyzant

25.01.2007 20:39    #72592     Sufler - Porady do gry - mikrocykle treningowe
ja staram sie urozmaicać trening co jakieś 2 miesiące. jest to chyba dobry pomysł gdyż np. jak bedziessz zmieniał trening zbyt szybko to w tak krótkim czasie zawodnik nie zdąży się nic nauczyć z danej dziedziny, a tak potrenuje sobie 2 miechy przykładowo panowanie nad piłką i następnie tę umiejętność troche zmniejszam na trningu a zwiększam coś innego. Oczywiście zgodnie z pozycją na której gra (nie daje środkowym obrońcom cięzkiego treningu ataku itp)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

25.01.2007 20:26    #72593     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
musisz grać inną taksą polecam diament

metju Partyzant

25.01.2007 20:25    #72594     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Denerwuje się z lekka bo gram se mecze Valencią np. z takim Alaves i ja oddaje 20 strzałów Alaves 2 strzały i wygrywa 1-0.Bramkarz przeciwników wyciąga wszystko a mój bramkarz nic nie może obronić.Jak dać trening bramkarzowi?

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

25.01.2007 20:24    #72595     Sufler - Porady do gry - wytrzymalosc zawodnikow
z innej beczki
u mnie w grze (stafford czy jakoś tam) chelsea kupiła sobie między innymi nelsona moraisa i moje pytanie czy jeśli im tam nie będzie szło to będą chcieli za 3 4 sezony grać w moim klubie >>????

harry001 Partyzant

25.01.2007 20:17    #72596     Sufler - Porady do gry - wytrzymalosc zawodnikow
witam. czy jest jakas opcja w fm 07 zeby poprawic wytrzymalosc zawodnika?!
zaczolem gra werderem i mam tam duzy talent [Polenz] ktory ma wytrzymałość 6 !!!!!! co moge z tym zrobic??

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

Zaproponuj posady brazylijczykom, tzn. trenerom z brazyli napewno sie zgodza. Zagraniczni chyba prawie nigdy sie nie zgadzaja.

boro.rm Partyzant

25.01.2007 18:04    #72598     Sufler - Porady do gry - Paszport UE
Btw u mnie Soldado gra w reprezentacji Izraela i wystarczyl mu 1 sezon na wypozyczeniu w klubie filialnym.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.01.2007 17:59    #72599     Sufler - Porady do gry - Czy w La Liga są wakacje??
A u mnie są wakacje tylko że jak jest jakiś turniej typu Mistrzostwa świata lub Europy to wtedy nie jadą na urlopy. Nie wiem czemu. Przecież Ci co nie grają na MŚ lub ME powinni wyjechać. Widać to jest chyba kolejny poważny błąd w grze:(

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

25.01.2007 17:13    #72600     Sufler - Porady do gry - mikrocykle treningowe
@gapcia1000
Mikrocykle to dosc nowatorski pomysl^^ Nie sadze aby ktos bawil sie w takie rzeczy. Zazwyczaj ludzie ograniczaja sie do zmiany cykli treningowych tylko w okresie przygotowywawczym, czasami redukuja obciazenie w czasie sezonu. Nie sadze jednak zeby ktos bawil sie w zmiane natezenia treningu lub tez samych cwiczen co tydzien, poniewaz trudno jest zaobserwowac zmiane statystyk w tak krotkim czasie. Jesli mialoby to jakis efekt programisci uwzglednili by to w statystykach pilkarzy. BTW strzalki umiejetnosci raczej nie zmieniaja sie co tydzien bywa ze caly miesiac sa na czerwono i nic na to nie mozesz poradzic.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.