Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MARAZM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2007 11:06    #72581     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
gram 4-4-2 obrona ma dobry odbiór ustawianie się przewidywanie ale są niestety wolni

co do pomocy to są raczej slabi atak ma wprządku wykańczanie akcji ale szybkość taka sobie tz 11-12

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

26.01.2007 10:37    #72582     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Miet t: nie masz racji, można grać pressingiem, ale dobry piłkarz potrafi to ominąć. Nigdy nie daję aby obrońca grał bardzo często przy przeciwniku, bo najczęściej powoduje więcej straconych niż mniej. Szczególnie w hiszpańskiej lidze nie można tego robić bo tam gra się piłkę głównie techniczną.

zidan Partyzant

26.01.2007 10:34    #72583     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
w fm2005 rozegrałem jagusia 9 sezonów:8mp,5pp,2lm.nieżle

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

26.01.2007 10:33    #72584     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Zastosuj najlepszą szkołę... taktykę! Nie martw się ja gram właśnie Olimpią Elbląg i mam teraz passę 5 meczy bez porażki, w tym 4 zwycięstwa. Nie ma po co ciągle atakować skoro twoja obrona to słabeusze, myśl o przeciwniku przed każdym meczem, staraj się zagrać tak, aby być skutecznym. Najlepiej jakby obrona i pomoc były zdyscyplinowane, atak może mieć więcej swobody, ale bardziej liczyłbym na kontry.

Najlepszą obroną jest atak... nie zawsze.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.01.2007 10:28    #72585     Sufler - Porady do gry - Save/load
chyba Wujek Przecinak ma problemy z psychiką radziłbym odwiedzic terapeute, a co do pytania to uswiadom mu ze taka gra nie ma sensu np. powiedz mu czy jak ManU przegra to czy Ferguson prosi o powtorzenie meczu

Behemot Młody aktywista

26.01.2007 10:22    #72586     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Rozpaczliwa obrona nic Ci nie da. Jak trafisz na silniejszego rywala to zawsze coś Ci wciśnie do siatki - albo poprzez zmasowany atak, albo po jakimś rykoszecie, albo po prostu po składnej akcji :) Dużo zależy od tego, jakich masz graczy - bo można sobie wyobrazić sytuację, że grasz czterema obrońcami, defensywnym pomocnikiem (lub dwoma), skrzydłowymi, ofensywnym pomocnikiem (lub dwoma) i napastnikiem (lub dwoma) - coś a'la diament. Taktyka normalna lub lekko defensywna, z zaznaczonymi kontrami, bez spalonych (jak masz średnich graczy, w dodatku przestraszonych zadaniem, jakie ich czeka, to zawsze któryś się zagapi :) I próbować. Strzałki do przodu od skrzydłowych, ścisłe krycie i agresywne odbiory - złapiesz kilka kartek, ale zapobiegniesz wielu akcjom. Dbaj dodatkowo o morale - po każdym nie przegranym meczu chwal ich pod niebisa. I pójdzie :)

MARAZM Młody aktywista

26.01.2007 10:10    #72587     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Witam .Szanowni Koledzy Managerowie proszę o rade :

Gram W drugie Lidze Portugalskiej (sp.covilha) jest to beniaminek mam walczyć o utrzymanie (wszystkie znaki na niebie i ziemi sugerują moj spadek) przed każdym meczem stoje przed bardzo trudnym zadaniem , bądź zadaniem nie do wykonania (media)

Mam dylemat czy rozpaczliwie się bronic i liczyń na szczęści z przodu czy zastosować inną szkołe ( najlepszą obroną jest atak) ?

(po 5 meczach mam 1 w 2 r 2 p razem 5 pkt )

miet t Partyzant

26.01.2007 01:34    #72588     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Moze graj presingiem zeby przeciwnik nie mogl oddac celnego strzalu albo wysun linie obrony musisz cos pokombinowac a co do napastnikow to sprawdz ich atrybuty strzalu z dystansu i tylko najlepszym pozwoj strzelac ( chociaz jak masz Valencie to pewnie kazdy ma dobre statystyki strzalu ) moze zmniejsz swobode taktyczna zespolu albo jakiegos zawodnika. Mozesz zwiekszyc nacisk na trening ataku. Po mecz sprawdz w statystykach gosci lub gospodarzy(zalezy gdzie grasz) kto oddal najwiecej srtzalow niecelnych sprobuj wylapac goscia i moze go zamienic w nastepnym meczu kims innym( pewnie kadre masz rowna to no problem)

c.ronaldo Partyzant

25.01.2007 22:38    #72589     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Poradze ci cos: graj słabszymi zespołami mi np gra sie trudniej silnymi teamami niz slabymi a co do bramkarzy to jest juz tak w tej grze radze miec 2-3 rownych dobrych bramkarzy i w razie slabszego meczu dawac innego nie patrzec na nazwiska tylko na forme lepiej powinni grac bo beda mieli rywalizacje pzd.

mckoval Partyzant

25.01.2007 21:28    #72590     Sufler - Porady do gry - FMM (ed. czasu rzeczywistego)
ja gram wisłą, trzeci sezon, zdobywam wszystko po kolei, finał UEFA, i nie ma propozycji na patronacki :( wiem ze wisla to zadne sukcesy, ale klasa maturalna i nie mam czasu na zbyt duzo grania :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.