Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

arnold1990 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2007 16:54    #72571     Sufler - Porady do gry - problem przy starcie
Prawdopodobnie wgrałeś sobie duzo grafiki do gry (Facepack, LogoPack, Kitspack)... Ja tez tak mam... Wystarczy dłużej poczekac... A jak to nie pomoze to przeinstaluj gre. Pozdrawiam!

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

26.01.2007 16:26    #72572     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Mikos... nie masz racji. Jeżeli twoi zawodnicy nie trafiają do siatki często, to jest to normalne. Jednak gdy nie trafiają przy takiej przewadze, to to jest już błąd w taktyce. Ja też za czasów Odry Opole miałem taksę która wydawała mi się świetna... pomyliłem się, były wspaniałe akcje, piękne zagranie, indywidualności, ale skuteczności... nie było. Zmieniłem taktykę i wreszcie zaczęło się dziać to, o co mi chodziło- konsekwencja w grze, co za tym idzie, zwycięstwa.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
www.sortitoutsi.net -> masz po kolei, FM07, graphics itd...

kurak69 Przodownik pracy

26.01.2007 15:18    #72574     Sufler - Porady do gry - Dziwny wynilk
mialem juz tak pare razy. tylko przewaznie na moja kozysc. wygralem 1-0 a po meczu patrze a wynik 3-0. to jest niestety blad ktory pojawial sie juz w wczesniejszych wersjach. widocznie nie umieja tego usunac :(

prutek Partyzant

26.01.2007 14:56    #72575     Sufler - Porady do gry - Dziwny wynilk
Ostatnio grałem (Legia) przeciwko Valenci w LM i wygralem 3:2 (po dogrywce) jednak w terminarzu bylo napisane -1 : -1 Czy wiecie dlaczego??

Muminas Młody aktywista

26.01.2007 13:57    #72576     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Radze Ci zainwestować w Polaków i grać taktyką ni to defensywna ni ofensywna, raczej polecam jakieś ustawienie z DMem, żeby czyścił przedpole :P Jeżeli jesteś zainteresowany jakimiś nazwiskami polaków to daj znać na gg - 3311860 :)

Mehehe Młody aktywista

26.01.2007 13:12    #72577     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Taktyka uwierz mi odpowiada rowniez za wykanczanie akcji przez twoich zawodnikow sam to sprawdzilem grajac Aston Villa 1 taktyka byla taka jak twoja a juz inna bardzo skuteczna , jezeli nie chcesz miec problemu ze skutecznoscia to zagraj w ostatniej lidze angielskiej tam tak dobrych bramkarzy nie ma przynajmniej ja sie nie spotkalem :)

Yodassss Młody aktywista

26.01.2007 11:33    #72578     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Dość nieciekawie muszę przyznać. Dobry atak winien być albo szybki i dobrze wykańczać akcje albo wysoki, skoczny i dobrze grać głową. Ja preferuję połączenie obu tych typów, na jednej stronie szybki napastnik, na drugiej wysoki. Czasem gram oboma szybkimi i też dobrze wychodzi. Co do wolnych defensorów - szybkość szczególnie liczy się u bocznych obrońców. Środkowi mają skłonności do fauli taktycznych, jak są w stanie dogonić przeciwnika. Jak już Ci się skończył okres transferowy, to spróbuj poszukać ludzi na wolnym transferze - oni zawsze przychodzą do klubu, nawet lub przed okienkiem transferowym. A można tam znaleźć wielu ciekawych graczy ;] Powodzenia ;]

Yodassss Młody aktywista

26.01.2007 11:27    #72579     Sufler - Porady do gry - mikrocykle treningowe
Ja mam osobne treningi na konkretnie pozycje. Gram 4-4-2 z def i ofe pomocnikiem, dlatego mam treningi dla środkowych obrońców (bardziej siła i obrona), bocznych obrońców (obrona i sfg), def pomocników (trening podobny do O Ś, ale bardziej dla pomocnika), boczni pomocnicy (sfg i aerobik, coby ładne dośrodkowywali i biegali), ofensywni pomocnicy (trening podobny do napastnika, mało obrony, dużo strzałów i ataku - podań etc), no i w końcu napastnicy (strzały, aerobik to głównie, obrona praktycznie bez znaczenia). Zmieniam jedynie intensywność, nic poza. Statystyki rosną bardzo szybko. Zdarzają się spadki, ale zazwyczaj szybko nadrabiane. Podobny trening stosowałem jeszcze w FM06 (ale tam podział jedynie na obrońców, pomocników i napastników) i muszę stwierdzić, że efekty były trochę gorsze, gdyż defensywni pomocnicy nie rozwijali się w obronie, przez co nie spełniali swojego boiskowego zadanie - duszenie ataków w zarodku. Zaś boczni pomocnicy nie mieli dostatecznego treningu sfg, przez co słabo włączali się w akcje. Jestem z teraźniejszego treningu zadowolony i go polecam. Bez sensu bawić się w jakieś mikrocykle ;] Ale jak kto woli ...

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
26.01.2007 11:06    #72580     Sufler - Porady do gry - Save/load
Kolego kozzi problemów nie ma żadnych. Tobie z kolei radzę nabrać odrobiny dystansu i popracować nad poczuciem humoru.
TZ roziwązanie jest jak najbardziej pokojowe :D .
Wasze porady są zaiste niesamowite. Technicznie nie da się tego rozwiązać. Rzeczywiscie jedynym rozwiązaniem może być natychmiastowe save'owanie tuż po meczu. Inaczej się nie da.
Proponujecie różne formy rozmów z bratem. No i co? No i nic. Chłopaki sami muszą rozwiazać problem miedzy sobą. gadanie o jakiś Fergusonach nic nie da.
Pedro powiedz bratu, że nie masz ochoty na takie pier..., bo cię to wkurza. Nie interesuje cię taka gra i koniec. Jeżeli brat chce się bawić w S&L to niech rozpocznie sobie nową grę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution