Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Yodassss Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.01.2007 03:30    #72561     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Menedżer5 - nie do końca mogę się zgodzić ;] Grałem niegdyś bodaj Anconą i korzystałem z jednej taktyki. Niestety nie szło ustrzelić jednej bramki, gdyż raziła nieskuteczność napastników. Oddawali po 10-15 strzałów na mecz, mimo tego, wygrywałem max 2:0. Postanowiłem zmienić taktykę, sytuacja powtarzała się. Mnóstwo okazji i pełno zmarnowanych. Wtedy wróciłem do starej taktyki i zakupiłem podczas zimowego okienka kompletnie innych napastników, starych sprzedając. Na efekty nie trzeba było długo czekać - przez drugą część sezonu przebrnąłem jak burza, awans do Serie B, puchar serie C w moich rękach. Wyniki? Mniej więcej 3-4 bramki na mecz. Więc nie tylko taktyka jest ważna :)

Jeremy Partyzant

27.01.2007 00:07    #72562     Sufler - Porady do gry - zapobieganie transferu
Ja jesli nie chce sprzedac zawodnika a widze ze interesuje sie nim pare klubow,podpisuje z nim umowe troche wyzsza niz ma i ustalam zaporowa klauzule odejscia( nie wiem czy poza liga hiszpanska tez sa takie klauzule) ,mozna tez ustawic w statusie zawodnika ze jest nie na sprzedaz i odzucaj wszystkie oferty.

Lecz to nie poskutkuje w przypadku gdy jakis klub bedzie oferowal za zawodnika kupe kasy i prezes podejmie dezyzje o sprzedazy za twoimi plecami.

A gdy nie chcesz by twoj rywal wzmacnial skladu jakims zawodnikiem to mozesz sprobowac sie policytowac z nimi ,mozesz tez podlizac sie menadzerowi tego pilkarza chwalac jego umiejetnosci itp i samemu piklarzowi.To moze sprawic ze menadzer klubu w ktorym gra ten pilkarz polubi cie i chetniej sprzeda zawodnika tobie niz np.Chelsea mimo iz tamta zaproponowala wieksza kase.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.01.2007 23:58    #72563     Sufler - Porady do gry - problem przy starcie
Ja nie mam takiego problemu mimo że załadowałem bardzo wiele dodatków graficznych, może to jest kolejny błąd gry, niestety te błędy są coraz bardziej denerwujące graczy.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.01.2007 23:54    #72564     Sufler - Porady do gry - Bronić się czy ATAKOWAĆ
Pamiętaj że atak to najlepsza obrona, jednak stara piłkarska prawda mówi, żeby najpierw zagrać na zero z tyłu a z przodu zawsze coś się strzeli.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.01.2007 21:04    #72565     Sufler - Porady do gry - zapobieganie transferu
Ale jemu raczej chodzi o to, ze gra innym klubem i nie chce, aby chelsea wzmacniala sie tym zawodnikiem. Musisz oferowac takie same oferty [ kwota, jesli taka posiadasz ], a gdy dochodzi do kontraktu - zaoferuj najlepszy jaki mozesz, potem bedziesz mial komunikat o tym ze Toni jest gotow do zaakceptowania kontraktu. Musisz wtedy brac "opoznij" az do konca okienka transferowego.

prutek Partyzant

26.01.2007 20:48    #72566     Sufler - Porady do gry - Dziwny wynilk
oki. pierwszy mecz bylo 2:1 dla mnie (na lazienkowskiej) a w drugim bylo 2:3 (dla mnie, bo gralem na wyjezdzie). Jest to III runda eliminacyjna do LM

hoody Przodownik pracy

Akurat cmrev nie może sie pochwalić bogatym wyborem graficznych dodatków do fm-a! Ale można bez problemu je znaleźć na sourtitoutsi lub forumcm! Pozdro

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
26.01.2007 18:26    #72568     Sufler - Porady do gry - zapobieganie transferu
Jeśli proponują zawodnikowi kontrakt - mozesz spróbować zaoferować lepszy. Jeśli składają ofertę, to możęsz zaoferować podobną i później lepszy kontrakt. Jeśli sam grasz Fiorentiną, to radzę nie odrzucać ofert (w ogóle tego nie radzę), ponieważ zawodnik może się zbuntować. Ja preferuję prostsze rozwiazanie - żądasz za zawodnika dużo wyższą kwotę, niż jego wartość. Na przykład jeśli oferowaliby ci za Toniego 30mln, to podbij cenę do np. 50mln euro. Jeśli się zgodzą - sprzedaj (grzechem byłoby odrzucić taką ofertę ;)), natomiast jeśli się nie zgodzą - będziesz miał Toniego w składzie.

martin Przodownik pracy

albo na www.comrev.com w działe grafika

miet t Partyzant

26.01.2007 17:47    #72570     Sufler - Porady do gry - zapobieganie transferu
To zloz jepsza oferta od londynczykow daj mu lepszy kontrakt jak juz sie zgodzi jego klub na transfer wyraz zainteresowanie pochwal go moze cie polubi i bedzie chcial grac u ciebie ale to zalezy jeszcze kim grasz bo do byle kogo taki gracz nie przyjdzie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.