Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2007 17:44    #72461     Sufler - Porady do gry - przejmowanie klubu
Zapewne kupi po sezonie, grając Tottenhamem miałem takie coś tylko Rosjanin i we wrześniu dostałem wiadomość, a dopiero na początku sierpnia dostałem 100 mln

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

30.01.2007 17:35    #72462     Sufler - Porady do gry - przejmowanie klubu
gram fulham 3 sezon i w październiku obecnego sezonu pojawiła się inforamacja że jakiś bułgar kupuje mój klub i daje 80 mln na transfery
uscieszyłem się Ale mam już maj a tu i nie mogę kupić piłkarzy którym wygasa kontrakt
co mam zrobić ile jeszcze mam czekać ???

tyran16 Partyzant

30.01.2007 17:31    #72463     Sufler - Porady do gry - Czas
ja potrafie zagrac jeden sezon dziennie:P

wrobel86zzyzx Młody aktywista

---17rafal--- bardzo mozliwe ze takie prawo jest -- gram tottenhamem-- z tego co wiem to w hiszpanii takie cos obowiazuje bynajmniej tak poroumialy sie miedzy soba kluby w la liga ale o tym ze w anglii tak jest to nie slyszalem. dzieki

cerowaAG Partyzant

30.01.2007 16:52    #72465     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
uwazam ze druzyne powinienes wzmocnic zaraz na poczatku gry 4-5 kopaczami a potem juz tylko regularnie wymieniac po 1(max 3) w okienku... dobra rada: jezeli w druzynie masz pilkarzy ktorzy zarabiaja krocie i nie przewidujesz dla nich miejsca w pierwszej 11 to tak ich zdoluj ze zgodza sie odejsc za drobna rekompensta( grajac celtikiem zrobilem tak z lenonem i thomsonem a w ich miejsce kupilem luke modrica i przesunolem z rezerw Quinna dzieki czemu z zespolu z dosyc sporymi klopotami finansowymi zrobil sie normalnie dzialajacy klub

cerowaAG Partyzant

30.01.2007 16:45    #72466     Sufler - Porady do gry - Ile sparingów
Zgadzam się z Mattiim ale najlepiej te najlepsze teamy ustaw w polowie okresu przygotowawczego tak, żeby po tych meczach w ktorych najczesciej przegrywasz zostalo kilka (co najmniej 2) mecze w ktorych wygrasz na luzie lub rozgromisz przeciwnikow i poprawisz morale

kurak69 Przodownik pracy

30.01.2007 15:24    #72467     Sufler - Porady do gry - Ile sparingów
ja zawsze dziele przygotowania na 2 etapy. Pierwszy w ktorym cwiczy sile i areobik na intensywnie gram 2-3 sparingi ze slabymi zespolami. kazdy zawodnik gra max 45 min. (wtedy jest male ryzyko kontuzji) W drugim etapie gram 3-5 sparingow z dobrymi duzynami zawodnicy graja juz w wiekszosci po 90 minut (trening wtedy juz nie jest taki intensywny). W drugim etapie druzyna sie ma zgrac i dojsc do formy. Ostatni sparing jest zawsze 7 dni przed pierwszym meczem zeby zawodnicy weszli w cykl meczowy.

oczywiscie zawsze w zimie jest wiecej sparingow niz latem bo taki mamy w polsce terminarz

bury86 Młody aktywista

30.01.2007 15:14    #72468     Sufler - Porady do gry - Ile sparingów
Polskim klubem zimą gram na początek jakiś sparing z słabym zespołem,później jadę na jakieś turne do ciepłego kraju(Grecja,Hiszpania,Portugalia,Cypr), rozgrywam tam 3-4 sparingi , potem jakiś puchar u siebie z kimś mocnym z Europy(duża kasa nawet), i na koniec 1 lub 2 sparingi mniej więciej z 10 dni przed meczem ligowym.

SyZtem Przodownik pracy

30.01.2007 15:05    #72469     Sufler - Porady do gry - rezygnacja z reprezentacji
Jeżeli przez te 2 sezony grasz mniej więcej takims samym składem jest to wina spadku formy, taki sam skład nie może przecież cały czas wygrywać, musisz kupić kilku nowych zawodników i zmienić tych "starych" na jakiś czas,a potem wróć do starego składu. To po prostu spadek formy, każdy tak ma.

gilinho Partyzant

30.01.2007 14:59    #72470     Sufler - Porady do gry - Save niechce sie wczytać!
Nie.... ja mam inny lek... działającący w 90%. Po resecie kompa często włącza się program prawdzania dysku w poszukiwaniu błędów... Kilka razy spotakała mnie podobna rzecz, zresetowałem ponownie kompa (bo nie wiem jak inaczej włączyć ten program;>;) i wszystko było ok... Spróbuj

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution