Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

harry001 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.01.2007 15:17    #72441     Sufler - Porady do gry - cudzoziemiec czyli?
jak mam rozumiec slowo cudzoziemiec ?? gram w dunskiej lidze i jak chce kogos kupic to tam prawie wszyscy sa cudzoziemcy! pomocy

SyZtem Przodownik pracy

31.01.2007 15:16    #72442     Sufler - Porady do gry - zawieszone rozgrywki
Save ci sie zjebał, to koniec.. Jeśli nie masz kopi zapasowej sprzed awari to musisz grać od nowa

Marcinho Silva Partyzant

31.01.2007 14:15    #72443     Sufler - Porady do gry - Klub na giełdzie
Gram Brescią i ostatnio krązą plotki ze anonimowy inwestor chce przejąć moj klub i wprowadzic go na giełdę...
I mam takie pytanko....co mi da wprowadzenie na giełdę??
I czym mam się obawiac o moj kontrakt bo zostal mi miesiac do konca kontraktu wiec jak bedzie proces przejecia to nie bedzie komu mi zaoferowac kontraktu :| (?)

Behemot Młody aktywista

Zauważyłem, że nowi gracze sprowadzani do klubu bardzo często nie chcą podpisać kontraktu, jeżeli nie dostaną premii za występ - ale w sytuacji, gdy na ich pozycji jest w klubie duża konkurencja. Miałem tak u siebie - sprowadziłem kilku graczy na środek i boki obrony, na defensywnego pomocnika (więc pozycje mieli zbliżone) i mimo, iż w dwóch przypadkach zakup był jako piłkarz kluczowy - zawodnicy nie chcieli zrezygnować z premii za występy, mimo iż mieli w kontrakcie także klauzule za zwycięstwo, roczną podwyżkę etc.

soltys Partyzant

31.01.2007 14:11    #72445     Sufler - Porady do gry - Atrybuty managerskie
Atrybuty menadżerskie zmieniają się w trakcie gry, zgodnie z tym jak grasz. To co napisał pedro - potwierdzam. Jedyne czego nie jestem pewien to od czego zależy wartość parametru "Bardzo zaangażowane podejście" - zawsze mam niskie :/

MARAZM Młody aktywista

31.01.2007 14:10    #72446     Sufler - Porady do gry - Atrybuty managerskie
Zaangarzowane podejście to odpowiednik wczesniejszego atrybutu ambitny tzn. Jak bedziesz zapewniał że wygracie mecze albo zdobedziecie mistrza oczekiwał wygranych od zawodników itd to powinno rosnąć

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.01.2007 14:06    #72447     Sufler - Porady do gry - Atrybuty managerskie
Spróbuj w Edytorze, ale wtedy to nie jest realistyczne. Poza tym te atrybuty można poprawiać w samej grze. Konsekwencja taktyczna np. gdy grasz tą samą taktyką cały czas, wtedy jesteś konsekwentny taktycznie, lub faworyzuje krajowych zawodników, to gdy w składzie wystawiasz zawodników z danego kraju w którym grasz:)

kurak69 Przodownik pracy

31.01.2007 11:14    #72448     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. co do boiska to np piast gliwice ma w rzeczywistosci najmniej szerokie boisko z dopuszczalnych (niby planuja wkoncu usunac bierznie i poszerzyc) . W grze jest to odwzorowane
2. Janukiewicz to kazdy wie ze jest dobry. jeżeli grasz juz ponad sezon to szukaj wsrod nowych wygenerowanych przez gre. Niezle mutanty sie czasami zdarzaja. Ja mialem takiego rumuna co mial po 3 latach wspolczynniki jak kahn...
3. Podobno lepiej nie pytac... ;)

sajens Partyzant

Ja stosuje klauzule, gdyż może to zmotywowac piłkarza do lepszych występów:] Dla bramkarza warto dać za czyste konto, dla pomocnika i napastnika za asyste i za gola. Ja z reguły nie daje za występ, ale jak kupuje jakiegoś młodego wilczka, który nie od razu będzie miał miejsce w składzie to daje mu premie za występ. Jak nie grasz w najwyższej klasie rozgrywkowej to daj piłkarzom premie podyższenia zarobłow przy awansie

sajens Partyzant

31.01.2007 10:57    #72450     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
2.) Janukiewicz ze Śląska, Paśnik z Ruchu, zależy jaki sezon grasz, jak gdzieś 2 albo 3 to mozesz ściagnać Linke z Lecha
3.) Mogą Ci skasować ksywke, lub zablokować Ci IP, w tym drugim przypadku nie będziesz mógł się logować

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.