Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MARAZM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2007 09:47    #72351     Sufler - Porady do gry - interakcja z menadzerem
o.k Czy stosować przed każdym meczem czy np.tylko z rywalami(prowokacja) albo jak w moim przypadku gra o utrzymanie prowokować tylko rywali którzy równierz walcza o utrzymanie ( kilka razy wykorzystałem uszczypliwych komentarzy i moi zawodnicy zareagowali że chcą kroczyc od zwyciestwa do zwyciestwa) a rywale stracili wiare że moga sie utrzymać innym razem natomiast rywale chcieli udowodnic że się myle i zrobią wszystko żeby sie utrzymac od czego to zależy ?

krzysinho92 Partyzant

05.02.2007 09:46    #72352     Sufler - Porady do gry - klub filialny
Rosna atrybuty i wartosc ale jesli naprawde dobrze gra

martin Przodownik pracy

05.02.2007 09:34    #72353     Sufler - Porady do gry - interakcja z menadzerem
jeżeli powiesz coś nie tak to marale spadają ale jeżeli czasem powiesz zawodnikom przed meczem że wieżysz w wygraną wtedy oni też uwieżą.ale ja tego nie używam zbyt często

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 07:39    #72354     Sufler - Porady do gry - BOISKO....
Pamiętam jak prowadziłem Repr. Polski i grałem z Bośnią na wyjeździe... To jest normalne i raczej nie wiele wpływa bardzo na rozgrywkę. Wydaje mi się, że jest to bardziej urozmaicenie do gry.

jordan23 Partyzant

04.02.2007 22:50    #72355     Sufler - Porady do gry - BOISKO....
Postanowiłem iż zasiądę na ławce trenerskiej reprezentacji Bośni... gram pierwszy mecz z Cyprem u siebie w Bośni(wygrany 5:1 :D), patrzę na rozmiary boiska na którym zagrają moi grajkowie i stwierdzam iż jest ono nie wymiarowe... jakieś takie za wąskie...
Mam pytanie... czy to jest jakiś błąd w grze?? Czy po prostu w Bośni nie ma wymiarowych boisk do nożnej ??

krolik_vv Młody aktywista

04.02.2007 21:07    #72356     Sufler - Porady do gry - Scout...Same problemy
Gra będzie ci śmigać. Ważny jest ram, którego posiadasz dobrą ilość, choć dokupienie jednej kostki by nie zaszkodziło (tak na przyszłość:))

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.02.2007 21:01    #72357     Sufler - Porady do gry - Scout...Same problemy
Na pudełku z grą masz wypisane minimalne i optymalne wymagania sprzętowe (no, chyba że nie masz pudełka).

rafiraf Młody aktywista

04.02.2007 21:01    #72358     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
ZAGRAM PRZEZ INTERNET!!! Mój komputer to: Intel Core 2 Duo E6300 2x 1.9 Ghz (~4 Ghz), 1 GB Ram!!! Piszcie na gg: 5865377 bądź email: Tylko FM 2007!!!

Kowal 91 Partyzant

Musiales wtgrac w poprzednim sezonie jakis puchear krajowy.Przykladem jest mecz Wisly z valarenga oni grali w lidze o utrzymanie a grali w pucharze uefa . wiec nie ma bata musiales wygrac puchar. chyba ze cos ci sie pochrzanilo

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Mecz z rozszerzeniem .pkm otworzysz poprzez gre, nie ma (chyba) programu, ktory obslugiwalby ten format. Mozesz poprosic kogos aby nagral ten mecz np Frapsem www.fraps.com/download.php i wrzucil np na www.youtube.com albo poprostu wroc i obejrzyj go w domowym zaciszu. Jesli nie masz na kompie FMa sciagnij demo i tam sprobuj otworzyc mecz. Powodzenia^^

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.