Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

on Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2007 13:47    #72341     Sufler - Porady do gry - emigracja
ja Cywkę ściągnąłem w 2012 roku do Świtu :) obecnie gra w rezerwach ;P jak mu się kończył kontrakt to złożyłem mu ofertę i bodajże ma pensje w wysokości 127 tyś. :)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 13:39    #72342     Sufler - Porady do gry - emigracja
krolik mnie chodzi ogólnie czemu go nie ma w grze
hoody michał janota tośrodkowy pomocnik który grał bodajże w lechii zielona góra a teraz przeniósł się do feyenoordu rotterdam :)

sachen Młody aktywista

05.02.2007 13:32    #72343     Sufler - Porady do gry - interakcja z menadzerem
@kurak69
ale jeżeli pochwalisz innego menedżera i on odpowie tym samym, gracze będą się cieszyć że masz uznanie wśród innych menedżarów, na które zasługujesz :)

hoody Przodownik pracy

05.02.2007 13:31    #72344     Sufler - Porady do gry - emigracja
Praktycznie zawsze piłkarze którzy jakoś sie wybijają w naszej lidze chcą odchodzić do lepszych zagranicznych klubów by się dalej rozwijać! Oczywiście można temu zaradzić osiągając bardzo dobre wyniki w pucharach i w lidze! A co do Cywki to mnie nigdy nie udało się go pozyskać! ;)! A Michał Janota? Kto to w ogóle jest? W jakiej drużynie gra?

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 13:21    #72345     Sufler - Porady do gry - emigracja
czy nieuniknione jest to że po paru sezeonach najlepsi piłkarze z polskiego klubu będą chcieli odejść do innych klubów bo obecnie gram klubem Reggiana z serie C2 ale myślę aby zagrać w polskiej lidze ale nie wiem czy moi piłkarze będą chcieli odejść???
P.S jakie są szanse kupienia Cywki do polskiego klubu
i 2 P.S kto się zajmuje dodawaniem piłkarzy do Fm i tym jakie mają atrybuty i dlaczego w fm nie ma wielkiego polskiego talentu michała janoty ????

klupa Partyzant

05.02.2007 11:56    #72346     Sufler - Porady do gry - Baza danych
Ten sam problem. Po zainstalowaniu patcha i fixu do niego 7.0.1.. zachowuje bazy danych tak jak to bylo wczesniej. tzn do domyslnego folderu. Bez patcha przy "nowa gra" pytalo mnie ktora baze chce zaladowac. Teraz nie pyta tylko laduje te od patcha 7.0.1 Kopiowalem juz nowo stworzone bazy danych do folderu gra/data/db tam gdzie tamte i nic. Przestawialem folder domyslny odczytywania plikow i jedyne co mi raz sie pojawilo to ktora baze wybrac a do wyboru byly tylko 2 bazy ORIGINAL mimo ze wkleilem z 4 inne.. ma ktos przejrzysty sposob jak to zrobic?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.02.2007 11:16    #72347     Sufler - Porady do gry - klub filialny
Rosną, możesz zobaczyć po kilku meczach w statystykach piłkarza jak grał, ile strzelił goli itp.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 11:16    #72348     Sufler - Porady do gry - klub filialny
Nawet niekatwyne liga rozgrywa mecze. Bedzie gral i bedzie strzelal bramki nawet jesli nie ma terminarza. Lepiej jest wypozyczyc zawodnika do slabszego klubu niz azeby gral w rezerwach bo nabierze doswiadczenia w meczach o "punkty" a statystyki jesli bedzie gral napewno nie spadna^^

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 10:48    #72349     Sufler - Porady do gry - interakcja z menadzerem
Ja stosuję interakcję z menedżerem jeżeli mecz jest bardzo ważny i może zaważyć na mojej albo drużyny kareirze np. Deportivo-Valencja czy Deportivo- AC Milan.
Czasami stosuję także gdy zespół gra dobrze ale nie potrafi się przełamać.
Jeżeli przeciwnik(menedżer) mówi coś o mnie i drużynie to staram się intuicyjnie dobrać komentarz albo w ogóle go nie dobieram.

krolik_vv Młody aktywista

05.02.2007 10:29    #72350     Sufler - Porady do gry - klub filialny
no to nie zabardzo, to już lepiej przesuń go może do drugiego składu. a jakim grasz klubem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.