Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.02.2007 18:53    #72291     Sufler - Porady do gry - transfer w FMM
witam,
wydaje mi sie ze nie ma mozliwosci dokonania transferu za pomoca fmm, wiec moje pytanie brzmi jak mozna "pomoc" menedzerowi druzyny w kupieniu mojego zawodnika? problem w tym ze on nie jest zainteresowany moim graczem, a jestem gotow oddac go nawet za free. wydaje mi sie ze w fmm powinno sie dac zrobic jakis "przekrecik".

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2007 18:33    #72292     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Mam pytanie - czy CMrev będzie sie zajmować uaktualnieniem składów po oknie transferowym. Jeżeli tak, to kiedy (mniej więcej) można sie go spodziewać. Sorry, że sie tak dopytauje, ale nie wiem, czy jest sens zaczynać nową gra. I jeszcze jedno - zna ktoś jakąś dobrą stronke z transferami ?
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

06.02.2007 18:30    #72293     Sufler - Porady do gry - Edytor
hoody skąd wiesz, masz pirata ? :P ale to już naprawde trzeba sie lenić, żeby nawet ni można było wejść w Start-->Programy --> Sports Interactive --> Football Manager 2007 --> Editor

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2007 18:24    #72294     Sufler - Porady do gry - Trening przed sezonem
Ej a ja mam takie pytanie ile tak mniej więcej warto rozegrać sparingów?Bo na razie rozgrywałem od 5 do 7 i przerywałem je na tydzień przed rozgrywkami...to dobrze?

06.02.2007 18:19    #72295     Sufler - Porady do gry - Trening przed sezonem
No więc dajesz swoim piłkarzom jakiś miesiąc wolnego po ostatnim meczu w sezonie. Na począstku treningu stawiasz na trening siłowy i fizyczny (wiesz o co chodzi). Wtedy zaczynasz grać sparinki (co 3 dni). Po jakiś 2-3 tygodniach zmniejsz natężenie treningu fizycznego i zacznij trenować taktyke, technike, itp. Nadal graj mecze (sparingi) co 3 dni. Możes zorganizować jakiś turniej, bo jego wygranie podniesie morale. 5 dni przed 1 meczem w sezonie nie graj sparów. Podczas sparingów sprawdź kto jest w optymalnej formie, i tych piłkarzy wystaw na mecz. Z resztą możesz poczekać, bo gra bez przygotowania grozi kontuzją.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
06.02.2007 18:16    #72296     Sufler - Porady do gry - łatka
Łatka nie zawsze jest kompatybilna. Gram na wszystkich ligach i nie udało mi się odpalić starego save'a na łatce.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.02.2007 17:59    #72297     Sufler - Porady do gry - Upload kilku plików i okno
2.w ustawieniach masz gra w oknie lub pełny ekran(nie pamietam) i odznacz to ale nic nie gwarantuje

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.02.2007 17:37    #72298     Sufler - Porady do gry - Upload kilku plików i okno
Witam!
1. Pisałem już o tym w dwóch tematach, ale postanowiłem, że najlepiej będzie jak napisze nowy temat, ściągałem najnowsze uaktualnienie, ale komp mi sie zasiepał a było już 97%, zauważyłem, że brakuje mi tylko folderu inc oraz pliku server_db, czy mógłby ktoś uploadować
ten folder i plik, bo niechce mi się sciągać jeszcze raz od nowa, mam wolnego neta(transfer 7 kb/s.
2. Chciałbym zagrać w oknie, ale niestety nie wiem jak, czytałem dużo ale nie mam nadal sposobu

relfik Partyzant

06.02.2007 16:29    #72299     Sufler - Porady do gry - Latka
no wkleilemm po ta nazwa january transfers i nic nie ma takiej bazy a jak daje nowa gra to nic sie nie dizeje

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2007 16:17    #72300     Sufler - Porady do gry - Edytor
mowiac inaczej- instaluje sie razem z grą

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.