Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2007 14:12    #72271     Sufler - Porady do gry - kara
ale mozesz w edytorze zrobic swoj klub i zamienic z jakims z polskiej drugiej ligi... ale wtedy bedziesz gral w drugiej lidze a nie 4.
A do FM2006 byl taki path ktory pozwalal grac w polskich ligach nizszych autorstwa Profesora.

Sorry za dwa posty pod soba

jordaneq Młody aktywista

07.02.2007 14:05    #72272     Sufler - Porady do gry - kara
Mam dwa pytania:
1.Czy klub moze byc ukarany odjeciem punktow ale nie na poczatku gry tylko pozniej??
2.Czy wyszedl juz patch z 4 polska liga ( bo chcialbym pograc Ostrovią )

POZDRO
Ostrovia Ostrów Wielkopolski Rulezzz...

CHUJA NA WAS... Partyzant

07.02.2007 11:27    #72273     Sufler - Porady do gry - Latka
Ja nie wiem jak Wam to dziala. Zrobilem reinstalke FM'a. Wrzucilem ponownie patch 7.0.1. Nastepnie do folderu 701 skopiowalem pliki z uaktualnieniem. Wlaczam gre i nadal mam wersje 7.0 i oczywiscie nie zmienione sklady. Czego to moze byc wina ? Dlaczego nie pokazuje, ze mam wersje 7.0.1 skoro ja wgralem.

MARAZM Młody aktywista

cze! Jakie podania najlepiej stosować :

Na mokre boisko i deszcz ?
Na wichure ?
na Upał (oile to ma znaczenie)

I jakie są kluczowe umiejętności gracza który ma wykonywać podania :

- krótkie?
-długie ?
- mieszane ?
-Bezpośrednie

pozdro!

krolik_vv Młody aktywista

07.02.2007 09:03    #72275     Sufler - Porady do gry - Występy z " ławki "
To oznacza to drugie czyli 12 występów w 1 składzie i 2 z ławki. a to że był na ławce i nie zagrał to jak mu się to ma liczyć. Oczywiście że się nie liczy

predaktor Młody aktywista

07.02.2007 09:02    #72276     Sufler - Porady do gry - Występy z " ławki "
12(2) oznacza, że zawodnik rozegral 12 razy cały mecz a 2 razy wszedł z lawki.Jeśli zawodnk nie wystapil w meczu to nie nie liczy mu sie wystep z ławki.Musi wejść na boisko.

hoody Przodownik pracy

07.02.2007 01:07    #72277     Sufler - Porady do gry - Trzy pytanka.
Po prostu pirat! W Warszawie istnieje takie coś jak stadion X lecia i tam gry po 20 zł sprzedają i wcale bym sie nie zdziwił gdyby na ich grach były takie nazwy! ;)

SyZtem Przodownik pracy

07.02.2007 00:49    #72278     Sufler - Porady do gry - Trzy pytanka.
Ja mam samo PC, a obok CD-ROM, nie mam PC/MAC więc nie wiem. Po drugie z tym Daemonem troche podejrzanie. Po prostu masz pirata. Kupiłeś grę? W sklepie? Jak tak, to po co sie pytasz czy gra jest orgyginalna?

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

07.02.2007 00:40    #72279     Sufler - Porady do gry - Trzy pytanka.
Coś mi się wydaje,że masz piracika...bo nie znałem jeszcze oryginalnej gry która wymagałaby instalacji z deamona...ale ja na wsi mieszkam może w mieście coś się pozmieniało...oczywiście jest na to rada... www.sklep.gram.pl i po kłopocie!

richieaddams Młody aktywista

07.02.2007 00:30    #72280     Sufler - Porady do gry - Trzy pytanka.
Jeśli te pytania już były to bardzo przepraszam, ale jakoś nie znalazłem.

1. Czy Football Manager 2007 jest oryginalny jak ma na okładce PC/MAC ? czy oryginał się jakoś zaznacza? np samo PC czy coś?
2. Mam Football Managera co ma PC/MAC. Aby go zainstalować muszę ściągnąć program Daemon Tools czy podobnie. Sciągam i wszystko powinno być w porządku. Później klikam Device 0 i tam wklejam grę Football Managera, bądź w Mount Image. Lecz nic mi się nie pojawia, a powinno okienko do instalacji.
3. Raz mi się udało zainstalować tą grę, ale po wyłączeniu komputera i następnego dnia odpaliłem kompa, kliknąłem w ikonkę i pojawiło się, żeby włożyć oryginalną płytę do napędu CD. Ale ja już płytę włożyłem!

Błagam o pomoc. Tylko Wy możecie mi pomóc... Ja tą grę mam już od grudnia i jeszcze się w nią dobrze nie nagrałem :(. Pomocy!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.