Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2007 18:05    #72071     Sufler - Porady do gry - Pare pytań o Baskach
nie mozesz dostac obywatelstwwa baskijskiego.mozesz dostawac tylko obywatelstwa krajow badz regionow w ktorym graja reprezentacje.czyli twoi pilkarze beda dostawac obywatelstwo hiszpanskie.nowych newgenow tez nie bedzie o tym obywatelstwie.co do polakow to chyba tak

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

14.02.2007 18:01    #72072     Sufler - Porady do gry - Pare pytań o Baskach
Zacząłem grać Athleticem Bilbao (fajnie sie gra) i w związku z tym mam kilka pytań:
1. Czy po jakimś czasie piłkarz może dostać obywatelstwo baskijskie (grając np. w Realu Sociedad - też klub z kraju basków) ?
2. Czy będą sie tworzyć dobrzy newgeni o wyżrj wspomnianym obywatelstwie ?
3. Czy klub może zrezygnować z zatrudniania piłkarzy tylko z Baskonii, np. umotywowanymi sukcesami polaka ? :]
4. Jest też taki problem. Kupuje piłkarza za 4 mln, nie daje mu kasy za podpisanie kontraktu, a z kasy na transfery znika mi ponad 6 mln. Tak sie dzieje tylko w tym klubie. Czym to jest spowodowane ?
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.02.2007 16:30    #72073     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla ManU
Właściwie to sam nie wiem po co, przecież to żadna frajda grać taktyką podpowiedzianą przez innych managerów, do takich rzeczy powinno sie dojść samemu

martin Przodownik pracy

14.02.2007 16:25    #72074     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla ManU
ja grałem 442 i było dobrze.ale to nie jest pytanie sa suflera

bartek1878 Partyzant

14.02.2007 16:18    #72075     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla ManU
Mam pewien problem, nie wiem jaką taktyką mam grać Manchetserem. Probowałem już różnych ustawień, ale za każdym razem taktyka okazała się nie najlepsza.

Może grał ktoś MU i odnosił sukcesy? Jak tak to niech się podzieli wiadomością, jaką taktyką osiągnął te sukcesy?

I jeszcze jedno, kogo na początku sprowadzić do ManU? Ostatnio kupiłem na początku Nani'ego i Moutinho, ale to chyba nie były najlepsze transfery...

brucemajster Partyzant

14.02.2007 10:19    #72076     Sufler - Porady do gry - brak rozmowy motywacyjnej
witam mam oto taki mały acz upierdliwy problem !!
wczesniej jak grałem to miałem przed ,w trakcje i po meczu rozmowe motywacyjna z druzyna a teraz tego wogole niemam . co dziwniejsze niemam wogole po lewej stronie przy taktyce przed meczem takiej zakładki , nie powiem jest to frustrujace bo choc moja druzyna wygrywa mecze to i tak widze ze zbytnio sie nie staraja , nie wiem czy ja to gdzies wyłaczyłem czy cos ???
2) moj drugi problem jest nastepujacy jak wygram mecz to chciałbym zobaczyc statystyki lub inne rzeczy zwiazane z gra mojch zawodnikow to gra jest przetwarzana cały czas przechodzi do przodu jak bym naciskał cały czas spacje (jak dostaje wiadomosci to tez trwa przetwarzanie i nie moge odczytac ich dopiero jak sie nagimnastykuje to moge je odczytac ) wczesniej nie miałem tych problemów
gre reinstalowałem i tez nic
jak mogłby mi ktos pomoc to byłbym wdzieczny
serdecznie pozdrawiam

cerowaAG Partyzant

14.02.2007 08:28    #72077     Sufler - Porady do gry - Brak skuteczności - powtórka?
zalezy jakim grasz klubem bo takie rzeczy sie zdarzają w moim pierwszym sezonie Arką mialem 7 meczy... bez strzelonego gola i wszystkie przegralem w 5 pomeczowych komentarzach pisalo ze zaslugiwalem na remis albo ze rywale to fuksiarze. tak sie zdarza a jak przyszla forma yo wygrali 5 meczy z rzedu

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

13.02.2007 22:52    #72078     Sufler - Porady do gry - Arka
1.Stale sprawdzaj poziom zgrania zespolu w opcjach asystenta.
2.Konflikty zazwyczaj mijaja z czasem chyba ze sam je zaognisz jakas zla wypowiedzia.
3.Zarzad widocznie uznal ze pieniadze ktore ci dali wystarcza na cele ktore przed toba postawili

richieaddams Młody aktywista

13.02.2007 22:47    #72079     Sufler - Porady do gry - Arka
CerowaAG.
1. Pamiętaj jedno. Mecze towarzyskie x3. Oni muszą dużo grać ze sobą, by się scalić.
2. Spróbuj poczekać. Kiedyś też tak miałem. Poczekałem trochę i nagle sie okazalo, ze moja skłócona dwójka (Murawski - Garguła) grała aż miło. Muszą się zrozumieć po prostu.
3. Właśnie to jest dziwne. Kiedyś miałem budżet ok 1 miliona euro (posprzedawałem parę osób), a po sezonie zarząd skrócił mi go do 100 tysięcy. Możliwe, że klub jest w jakiś sposób zadłużony. U mnie się pojawiło, że niespłacane kredyty, a dziwne, bo nie mieli nic na minusie

richieaddams Młody aktywista

13.02.2007 22:43    #72080     Sufler - Porady do gry - Brak skuteczności - powtórka?
Yodassss - staraj się zmieniać taktykę. Gra tą samą przez parę sezonów (baa nawet w 1 sezonie) może zawieść. Ja jak mam problemy ze skutecznością to gram diamentem. Ciekawa taktyka polecam. A także staraj się robić roszady w składzie. Zmień niektórych zawodników, a to powinno pomóc. Bynajmniej mi pomagało.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.