Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ja bym Ci radził szukać NAJPIERW jego klubu, a dopiero w klubie szukać tego talentu.
P.S. Lauri Dalla Valle jest nawet na MAŁEJ bazie danych, bez włączania wszystkich piłkarzy z Finlandii- wiem, bo sam niedawno gralem na malej bazie danych i był

wrobel86zzyzx Młody aktywista

to jest tylko gra nie zapominajmy. miejmy tylko nadzieje ze kilka jeszcze wystepujacych bugow naprawi nastepna latka i bedzie ok.

eaters Młody aktywista

Mam podobny problem. Mimo iz gram w serie od CM03/04 i znam sposoby na sprzedaz niechcianych grajkow to mam wrazenie ze w fm 07.01 jest dosc utrudnione. np. 1) C.Bucchi 2 razy z rzedu najleprzy wloski pilkarz Serie A, dwa rzy z rzedu drugie miejsce w liczbie strzelonych goli. Cena 0. nikt sie po niego nie zglosil. proponowalem klubom, darmowego pilkarza, bylem nawet sklonny go wyporzyczyc i pokrywac jego pensje... zadnych chetnych. 2) E. Calaio wyporzyczylem go do Belgi, tam zostal krolem strzelcow. Cena 0. znowu zadnych chetnych. Mam jeszcze kilku pilkarzy ktorzy jako tako sobie radza w Serie A (srednia ocen >7) a nikt ich niechce nawet za darmo. moim zdaniem to troche nie realne.

wrobel86zzyzx Młody aktywista

pamietaj ze najlepszym sposobem na sprzedaz jest gdy zawodnikiem interesuje sie jakis klub i sklada ci zapytanie badz juz gotowa oferte. wtedy mozesz ponegocjowac - jesli dajmy na to twoim graczem interesuje sie chelsea to wiadomo ze im nie zalezy na kasie tylko na zawodniku. mozesz np. za zawodnika wartego 5.5 mln euro wyciagnac jesli aktualnie dobrze wymiata nawet ok 15-20 mln. tylko pamietaj jesli przesadzisz z cena to lipa.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Zależy. Jak ktoś [nawet słaby] jest w formie, jakiś klub się nim interesuje, składa ofertę np. 500 tys [tyle ile wynosi jego wartość], lecz negocjujesz na 800 tys lub 1 mln, a oni często się zgadzają. Jak ktoś słaby w rezerwach to też przenosisz do 1 zespołu, niech pogra w mało ważnych meczach [NP. pucharach 2 mecz, gdzie w pierwszym wygrałeś 3:0] i robisz ja wyżej , lub wystawiasz na listę trn. za połowę wartości [może jakiś frajer się zgodzi jak nie to zmniejszasz cenę]. I tyle. Pozdro:)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Zrób tak:
Ja mialem podobny problem z Etteringhtonem, a wiec:
1. Ustal status na niepotrzebny, do wypozyczenia i kwote odstepna wynoszaca 0.
2. Poroponuj klubom za 0, a takze wypozyczenie z 100% płacą transferową (moze ktos sie zglosic)
3. Jezeli wyzej wymieniony punkt nie pomoze, to bierz przez miesiac -> Ukarz gracza bez powodu -> wstrzymaj pensje na 2 tyg.
4. Potem zawodnik oświadczy, że zmuszasz go do odejścia z klubu i sam zechce odejść.
5. Bierzesz wtedy na zwolnienie z klubu -> obustronne rozwiazanie kontraktu, a on stwierdzi ze znajdzie sobie klub bez problemu i nie bedzie oczekiwal rekompenaty.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

18.02.2007 11:42    #71937     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie managera ,znikające
A w jaki sposob dodales zdjecie? Podczas tworzenia nowego managera czy poprzez facepack? Moze to byc spowodowane tym ze masz do swojego profilu dopisane dwa zdjecia, wtedy gra "troche" glupieje tak jak to sie ma z zawodnikami-raz wyswietla jedno, raz drugie a czasami zadne^^ pzdr

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Mówie ci wystaw go w meczu ze słabszymi drużynami, niech sie chłopak pokaże, że umie grać, wtedy sie ktoś nim zainteresuje.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

No niestety niektorzy zawodnicy podani w dziale "talenty", istnieja jedynie jezeli wybierzemy dodatkowych pilkarzy z danego panstwa badz dodamy lige w ktorej graja. Czasami nawet duza baza danych nie wystarcza, dlatego jezeli juz wybierasz jakies talenty (zanim zaczniesz grac) uwzglednij te rzeczy przy tworzeniu nowej gry^^

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Musisz wybrać dużą bazę, a także wszyscy gracze z krajów z których są dani gracze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution