Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.02.2007 20:48    #71921     Sufler - Porady do gry - internet problem
michałka daj mi twoje gg to ci i moze my spróbujemy zagrac i zobacze moze taki sam bład wyjkdzie

mkanius Przodownik pracy

18.02.2007 20:36    #71922     Sufler - Porady do gry - internet problem
mam problem. chcę zagrac z kolego przez neta(mamy takie same wersje i orginała)i jak chce sie dołączyc to wyskakuje błąd i odwrotnie (ze niewolno połączyć z serwerem)ja tam mam dwa ip jest ten pierwszy/ i tu drugi pisze o co tu chodzi pomóżcie

MateuszM Partyzant

18.02.2007 19:17    #71923     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
Kluby patronackie z reguły zgłaszają się same z prośbą o współprace... zależy tez od reputacji klubu którą widać w informacjach ogólnych jaki mozesz miec klub filialny i czy mozesz byc klubem filialnym. Nie zawsze sie to sprawdza bo jak gralem ManU to moim klubem filialnym byl sporting lizbona, ktory na pewno jest leszy od takiego Widzewa, Wisly czy Legii

martin Przodownik pracy

18.02.2007 19:11    #71924     Sufler - Porady do gry - usunac Inc???
mój komputer/dysk z grą/sports interactive/fm 07/data/db/baza danych

Dominquez Młody aktywista

18.02.2007 19:09    #71925     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
ja milaem milan po tym ja wygralem LM

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

zybi Partyzant

18.02.2007 17:25    #71927     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chętnie zgram przez neta w Fm 2007 patch 7.01fix ostatecznie mogę hostować. mam czas praktycznie co dziennie od 14 do 3 w nocy czasami z małymi przerwami szukam gracza na dłuższą gre.najchętniej polska liga.szukam szybkiej odpowiedzi. moje gg to 7277939,prosze o odpowiedz tylko ludzi któży chca grać codziennie nie jednorazowo czekam i pozdro

Marcjan Partyzant

18.02.2007 15:21    #71928     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
Ja gram Pogonią Szczecin, miałem trzecie miejsce w lidze. Zarząd powiedział, że Pogoń jest za dużym klubem by mieć klub patronacki, a w następnym sezonie jak przedłużyłem kontrakt moim klubem patronackim został Arsenal :) . Dostaję na rok prawie 500tys zł.

MateuszM Partyzant

Trzeba wystawic takiego zawodnika do meczu, jeżeli zagra dobry mecz, pochwal go w mediach, a jak pojawi sie paru zainteresowanych, to wtedy tylko proponujesz go klubom...

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

Były juz takie tematy, lae napisze Ci wszystko co powinienes zrobic:
A)jezeli chcesz, zeby zawodnik zgodzil sie na obustronne rozwiązanie kontraktu
1.ustal jako niepotrzebnydla klubu i ustal cene transferowa 0, proponuj innym klubom za 0
2.trzymaj go w I-szym składzie i nie dawaj mu jakichkolwiek okazji do gry- BARDZO WAŻNE
3.jezeli bardzo zalezy Ci na tym, aby odszedl z klubu, to mozesz go karac bez powodu (nie rob tego, jezeli są zawodnicy ktorzy go lubią, bo wtedy popsujesz atmosfere w atmosferze)
4.mozesz mu tez proponowac stanowisko w skladzie szkoleniowym, to go moze dodatkowo zdenerwowac
5.po tym wszystkim odczekaj jakis miesiąc (ciągle go nękaj) i wtedy zapytaj go jeszcze raz o obustronne rozwiązanie kontraktu- jesli się zgodzi problem z głowy(bo wtedy i rekompensata jaką bedzie chciał zawodnik będzie niższa), jesli nie powtarzaj te czynnosci i ciągle go pytaj czy nie hcciałby rozwiązac kontraktu
P.S.jezeli chcesz, aby rekompensata byla jeszcze nizsza, to poprotu nie pytaj go tak często i po jakichś 2-3 mies. zapytaj go o roziwązanie kontraktu :D
B)jezeli chcesz, zeby zawodnika kupił inny klub (malo prawdobodobne, zeby ktos chciał kupic takiego staruszka z taką pensją)
1.wystaw go na liste transferową, ustal jako niepotrzebnego klubowi, ustal cene transferowa 0
2. niech gra w pierwszym zespole- jezeli zagra kilka przyzowitych wystepow zaproponuj go innym klubom- cala filozofia :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution