Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mylisz pojęcia. Reputacja klubu nijak się ma do reputacji ligi czy kraju. Reputacja kontynentalna w przypadku klubu, określa jak bardzo znany i "lubiany" jest klub, w tym wypadku na skale kontynentalna. Na zatrudnienie zawodnika z kraju lepiej rozwiniętego niż np. Polska masz bardzo nikłe szanse, żeby nie powiedzieć "zerowe"^^ Tak samo ma się to do Celticu i Rangersów. Są to dwa kluby rozpoznawalne na arenie międzynarodowej ale bez większych szans na sprowadzenie lepszych zawodników, ponieważ poziom rozgrywek w Szkocji nie oszukując się nie stoi na najwyższym poziomie, co nie oznacza, że sama liga nie jest ciekawa. Dlatego, był kiedyś pomysł aby przenieść Celtic i Rangers do rozgrywek ligi angielskiej, ale niestety albo "stety", pomysł upadł^^ Mają ambicje, maja pieniądze, ale sama liga niestety ich ogranicza, więc po co zmieniać ustanowiony porządek? Moim zdaniem Hiszpanie, Włosi w Polsce się nie przyjmą, na pewno nie na dłuższą metę... powodzenia^^

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Na ogół pomniejsze problemy [Pmn] latwo jest zalagodzic i dosyc szybko znikaja. U mnie tylko po jednym meczu paru zawodnikow bylo niezadowolonych, ale przyszla wygrana i wszyscy sa szczesliwi^^ Tylko jeden uwaza, ze oszukalem go przy podpisywaniu kontraktu, poniewaz nie uwzglednilem premii bramkowej, a on jak na zlosc zaczal strzelac^^ ale z nim tez sobie poradze...:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

U mnie to często pojawiało się jak dawałem po meczu "macie tak grać w każdym meczu", wtedy się buntowali i mówili że za dużo od nich wymagam i za surowo oceniam grę zespołu, jak zacząłem ich chwalić po meczach to problem znikał:)

SyZtem Przodownik pracy

Zalezy jak to sobie zinterpretujesz.. Ja bym tak nie mógl grac, bo by mi sie to nie podobalo. Ale dla Ciebie moze byc to przyjemne, bo najgorszy Hiszpan chociaz zarabia 150x mniej w 4 lidze hiszpanskiej to nie chce grac w druzynie mistrza Polski, wystepowac w europejskich pucharach itd.. Wiec jak uwazasz :) To juz nie zalezy od nas, tylko od Ciebie

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

gdy np. po zremisowanym meczu lub porażce na wyjeżdzie z mocnym zespołem 'wyładowujesz złość na zespole', nie chwalisz ich po zwycięstwach, karasz jakiegoś gracza bez powodu, krytykujesz kogtoś w mediach mimo, iz sobie na to nie zasłużył itp. Pozdro!

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Albo na nich nie wyć, gdy przegrają. ;)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.02.2007 22:04    #71907     Sufler - Porady do gry - Języki trenera
Poniewaz wg. piłkarzy oceniles ich gre nieadekwatnie do tego, na jakim poziomie zagrał twój zespól.
PS.
Nie piszę, a jest napisane.

1 Nie.
2.Gdy słabo z kasą, lub poprzednik chce odejść.
3.?
4.Nawet po dwóch, trzech, gdy nie da się rozbudować starego, lub ma się go z innym klubem. [np. San Siro].
5.Kiedys wyszedłem nawet Wisłą z grupy LM i doszedłem do ćwierćfinału, bo w 1/8 trafiłem na Brondby. [nie gram systemem save and load}
Pozdro!

19.02.2007 21:57    #71909     Sufler - Porady do gry - Języki trenera
To nie ma znaczenia. To, że są z innych krajów i znaja inne języki to może nawet lepiej, bo klimatyzować zawodnikom z zagranicy. Sztab szkoleniowy powinien być urozmaicony, więc nie przejmuj się tym. Pozdro!

Silver Partyzant

19.02.2007 20:15    #71910     Sufler - Porady do gry - Sezon 1999/2000
napewno jest bo widziałem były nawet screeny z gry w barcie byli guardiola figo luis enrique a valdes miał 14 lat i grał w juniorach to chyba na jakimś forum było angielskim

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution