Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1.To nie jest pytanie związane z suflerm (poszukaj w gazecie z programem)
2.Grałem jeden sezon (5 miejsce) i mi się znudziło
3.Nie koniecznie

Demq Partyzant

Na wyjazdach zacznij mecz spokojnie, bez nerwów a później daj czadu i postaw na defensywe. Oczywiście zależy z kim grasz bo jeśli z jakimś słabeuszem to możesz od razu na nich ruszyć a jeżeli z zespołem lepszym albo o porównywalnej klasie to czekaj na rozwój wypadków na boisku

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Edit:
Reszta tak jak wyżej^^ Na wyjeździe zawsze zaczynam defensywnie niezależnie od klasy rywala. Nawet outsider z dołu tabeli, gdy gra u siebie z początku atakuje, licząc na korzystny wynik. Z czasem jego upór maleje i to jest właśnie twoja szansa. Do 20 min wciągaj przeciwnika na swoją połowę i graj z kontry.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Spróbuj też zdjąć presję zawodników dając 'bramki są kwestią czasu/teraz na luzie'. Często tak robię i skutkuje. Czasem to pomaga. Powinieneś też mocno chwalić zawopdników po wygranych na wyjeżdzie.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ja gram West Hamem w Lidze angielskiej. Najlepiej ustaw sobie normalna linie obrony z pułapkami ofsajdowymi, gre na skrzydła, duże tempo i na początek nastawienie defensywne. Jezeli bedziesz sie caly czas bronil, to nie zmieniaj na ofensywnego, jezeli zauwazysz, ze przejmujesz inicjatywę, to dajesz nastawienie ofensywne i zwiekszasz swobode taktyczna.
No i oczywiscie gdy grasz defensywnie to nie zapomnij o grze na slabsza noge i pressingu.

MARAZM Młody aktywista

no gram kontrą ścisłe i tu różnie defensywka lub normal a le jak dostaje to doprzodu bo nie bronie wyniku n.p 1-0 dl przeciwnika .

Nie wiem moze błąd tkwi w rozmowie motywacyjnej . W domu zawsze oczekuje zwycięstwa
a na wyjeździe możecie wygrac lub życze szczęścia moj klub sp.covilha) kandydat do spadku , który spisuje się dużo lepiej niz przewidywano 6 miejsce !!!

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Możesz też grać tak, że w razie remisu? porażki przez ostatnie 30 minut grać hiperofensywe, kreatywność nieograniczoną, obrona wysunięta na maksa, bez gry na czas. P:)

jordaneq Młody aktywista

1.lepiej grac klubem z Conference ( ja osobiscie gralem Fisherem polecam dobry klub ) :P
2.Wtedy gdy bedziesz miec komplety,awans , lub jakies puchary
3.jesli przedluzysz z nimi kontrakty ( i zrob kontrakty profesjonalne bo w conference wszyscy chyba maja amatorskie)
4.to co Cannigia10
5.Ja mialem dodatkowych z polski i brazylii i srednia baze to kupilem : Viola,Rabinovich ( ale to w FMM zrobilem mu jeszcze polskie obywatelstwo bo inaczej go niekupisz w conference :) Lukiewicz,swiderek dzwigala maciejewski tokarz morawiec deen love martin golec lebioda matusiak ( lukasz , juz sie pewnie ucieszyles ! :P) marshall i wiel innych.

No za taka odpowiedz to powinienies zaznaczyc ze ci pomoglem :):P:)

Cannigia10 Młody aktywista

jak grasz Hiperofensywnie to nie możesz kazać im kryć ścisle bo się chłopaki zajadą. Co innego jak grasz z kontry:)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

1. Gra klubem z conference jest niezwykle trudna i wymagająca. Wg. mnie lepiej grać Catanią.
2. Kiedy na mecze będzie przychodził komplet widzów i gdy będziesz miał dużo pieniędzy.
3. Nie koniecznie, to zależy od atrybutu - Lojalność.
4. Jeżeli ktoś je doda, a osoba do której będą wysyłane znajdzie na to czas.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.