Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

matinho02 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.02.2007 06:49    #71861     Sufler - Porady do gry - "Wolna" Gra
przesun obydwa suwaki na maxa w prawo... beda szybsze akcje... szybsza i atrakcyjniejsza gra:P

M. Marcola Partyzant

21.02.2007 02:36    #71862     Sufler - Porady do gry - "Wolna" Gra
Witam!

Odpaliłem nową grę Wisła Kraków i gdy są jakieś groźne akcje w czasie meczu, owe akcje są rozgrywan e w strasznie wolnym tępie, a suwak mam zaznaczony na połowie:/ O co w tym chodzi/??

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

20.02.2007 22:43    #71863     Sufler - Porady do gry - talenty z Ameryki = problem
speed kiedy ja zadałem ostatnio jakiś temat bo sam już nie pamiętam a pytanie było przedewszystkim o to jak gra się w conference :)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
20.02.2007 21:37    #71864     Sufler - Porady do gry - Skorka
To zależy od skórki... jeżeli ściągniesz z polskiej strony, to raczej będzie po polsku. Jest program "revolution font changer" i tam możesz zmienić czcionkę na polską.
To jeśli chodzi o polskie znaki.
A napisy? Będą po polsku tak czy siak:D

20.02.2007 21:31    #71865     Sufler - Porady do gry - talenty z Ameryki = problem
przepraszam ale czym ja podpadłem ???
ps. jakiś gość założył temat jak wyszukać piłkarzy w fm i chyba reakcjonisty nie dostał
ja nie chcę się kłucić

"Kłucic?" Zmierzasz ku temu, by stac się Wrogiem Ludu. Wyluzuj się. ;) Jeżeli poprawisz się, nie będziesz zakładał takich tematów, będziesz pomocny innym graczom (pomocny nie znaczy, że ma Cię byc wszędzie pełno), Reakcjoniste z pewnością zdejmiemy - dop. Speed

SyZtem Przodownik pracy

Jak masz Cyfre + albo jakis inny dekoder polsatu to napewno znajdziesz jakis mecz LM, ja zawsze przegladam wszystkie dostepne kanaly i sa mecze. Poszukaj i bedzie na pewno :>
2. Gralem Weston super mare, po 2 sezonie mi sie znudzilo, bylem w angielskiej conference (odpowiednik 5 ligi)
3. Niekoniecznie, ja mialem tylko kilku polakow, reszta to ludzie z Wysp Brytyjskich

Mattii Przodownik pracy

20.02.2007 19:51    #71867     Sufler - Porady do gry - Najlepszy piłkarz świata
No jak ja grałem Ghaną to nic z tych rzeczy że przejdzie do ciebie Andrzej Iwan albo Tomasz Kafarski,musisz poszukać trenerów z danego kraju np.w klubahc z tego kraju.

P.S.
Wiem że nie na temat ale Patch 7.0.2. ma zawierać Puchar Ekstraklasy ale supper:)(!)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

lyon gra jutro

jaki kolwiek
a kiedy gra lyon ???

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

1. Poszukaj na niemieckich i czeskich stacjach, bo na polskich niestety niem, za to jutro będzie na TVP. [wiem, bo sam szukałem]
2. Tak sobie, zagrałem 3 sezony, 1 awans.
3. Nie, przechodzą słabi Anglicy, warto też wypożyczać zawod. z wyższych lig [którzy nie mieszczą się w 1. składach].
P:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.