Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. Z dniem 1 stycznia 2006 roku reprezentacja narodowa Australii stała się pełnoprawnym członkiem Azjatyckiej Federacji Piłkarskiej, opuszczając tym samym Federację Piłkarską Oceanii. Myślę, że jasne.
2. Australijczykom nie podobalo sie to, ze druzyna zwyciezajaca w el. do MŚ w strefie Oceanii musiala grac w barazach, zas zespoly z Azji dostawaly sie tam automatycznie.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
"Nie, za 4lata w RPA będzie pewnie Nowa Zelandia (najlepsza po Australii) ponieważ Australia zawsze miała pretensje że musi grać baraże i poprosiła FIFE o przeniesienie do strefy azjatyckiej, Ci to zrobili a potem dali Oceanii dodatkowe miejsce w Mistrzostwach bez baraży"

Behemot Młody aktywista

21.02.2007 11:52    #71853     Sufler - Porady do gry - conference-ligi-zasady
Quaresmafan: to nie forum dyskusyjne, więc nie prowadźmy tu dyskusji o karierach :)
Skoro jednak już jest ten post: gram Newport County, półamatorską na początku drużyną z Conference South (VI liga). Obecnie jestem w League One, co roku awansowałem do wyższej ligi, w składzie mam głównie Polaków, jest też jakiś Słoweniec i Czech. Bez wielkich nazwisk.

kali22 Partyzant

21.02.2007 11:48    #71854     Sufler - Porady do gry - Update do Fm-a 2007
seju : matju pytal o porzadny upadte a ten napewno nie jest,bo w nim nia ma uwzglednionych transferow Gaga, Hugaina... i wiele innych. musialbys poszukac na zagranicznych stronach.

Quaresmafan Partyzant

21.02.2007 11:44    #71855     Sufler - Porady do gry - conference-ligi-zasady
a ty Behemot kim grałeś w conference i co osiągnąłeś i kogo kupiłeś ??

Behemot Młody aktywista

21.02.2007 11:43    #71856     Sufler - Porady do gry - conference-ligi-zasady
Jeżeli grasz w Conference (a więc odpowiedniku V ligi) to musisz wziąć pod uwagę, że gdy Fulham będzie bardzo zdeterminowane to i tak go kupią - rzucą na stół taką kasę, że Twój prezes zaakceptuje transfer bez Twojego udziału. Poza tym droga z Conference do Premiership jest bardzo długa i wyboista (kilka lig do przejścia, wiem coś o tym). Zawsze inwestuje w młodych - są na wstępie tańsi, mają mniejsze wymagania co do pozycji w klubie i pensji, a docelowo większy z nich pożytek.
Dobra rada na przyszłość - przeszukaj suflera, czy już nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie, a jeżeli nie - zadawaj osobno każde pytanie w osobnym wątku - bo tak się śmietnik robi :)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
21.02.2007 11:36    #71857     Sufler - Porady do gry - conference-ligi-zasady
1. Lepiej go sprzedaj. I tak nie przedłuży kontraktu, więc później nic na nim nie zarobisz.
2. Życie.
3. Oczywiście, jeśli awansujesz do Premiership.
4. Oczywiście, że w talenty.
5. Nigdy nie grałem w Conference. Jeżeli awansujesz do Premiership i pograsz kilka sezonów, będziesz mógł kupować najlepszych zawodników świata.
6. www.transfery.info
7. Tak.
8. Dobrze.
9. Nie grałem:)
10. j/w
11.Jakiego Pokroju? Dobrzy piłkarze nie przejdą, no chyba, że do Panathinaikosu, lub Olimpiakosu, ale też nie licz, że Gago kupisz.
12. Ja stawiam na Polaków, bo są.... yy.. świetni:) Moim zdaniem.
13. Za zakładanie głupich tematów, za piractwo, za głupiznę:)

Behemot Młody aktywista

21.02.2007 11:30    #71858     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy ???
Możesz dać ogłoszenie i choć pewnie nie zgłoszą się do Ciebie wtedy ludzie z najwyższej półki, warto zamiast na nazwiska i reputację spojrzeć na ich staty - czy skauci mają wysokie wartości oceny umiejętności i potencjału gracza, czy asystenci mają ponadto wysoką dyscyplinę, etc. Czasem ktoś bez renomy ma bardzo dobrą charakterystykę, a renoma przychodzi z czasem - już w Twoim zepsole.

Quaresmafan Partyzant

21.02.2007 11:18    #71859     Sufler - Porady do gry - conference-ligi-zasady
jestem tu nowy i jeśli pytania które właśnie zadam komuś przeszkadzają to przepraszam

1.gram 2 sezon w conference i mój najlepszy obrońca chce odejść (ubiega się o niego fulham) i nie wiem czy go sprzedać bo jak wejdę do premierschip to może go wykupię jak myślicie
2.czemu u mnie w grze chelsea nakupuje piłkarzy z brazylii argentyny a ci piłkarze byli by pewnie ostoją każdego klubu świata a w the blues grają w rezerwach ???
3.czy kiedykolwiek do mojego klubu przejdzie piłkarz pokroju thiago motty czy lucasa biglii ?
4.gdy już (daj BOŻE) AWANSUJE DO PREMIERSHIP to skupiać się na wykupywaniu starszych piłkarzy czy odwrotnie inwestować w talenty
5.jacy byli najlepsi piłkarze jakich udało wam się kupić do klubu który kiedyś grał w conference ??
6.znacie jakąś stronę z plotkami transferowymi ??
7.czy gdy awansuję do premierschip stanę się ulubieńcem kibiców i klubu
8.jak gra się w lidze tureckiej
9.jak gra się w lidze australijskiej
10.czy grał z was ktoś klubem salzburg w tym bądź poprzednim fm i jakie wrażenia
11.jacy piłkarze (jakiego pokroju) napewno nie przejdą do greckiej ligi
12.w polskiej lidze stawiać na obcokrajowców czy polaków bo słyszałem taką opinię że to ma być klub dobry a nie polski
13.za co można stać się wrogiem ludu itp.

Behemot Młody aktywista

Jeżeli jesteś kandydatem do spadku i na wyjeździe w zasadzie każda drużyna jest lepsza od Twojej, to proponuję:
a) nie rozmawiaj z mediami, jak Cię pytają jaki to trudny mecz przed Tobą i co Ty na to,
b) w rozmowie przed meczem i w przerwie powiedz całemu zespołowi, żeby grali na luzie - daje to zaskakujące wyniki. Ew. jak któryś gracz coś skopie i będzie miał w przerwie ocenę 4-5, daj mu "nie tracisz wiary"
c) po meczu chwal za ambitną walkę, gdy nieznacznie przegrasz, wyraź zadowolenie po remisie i zachwyt po wygranej
d) jeżeli nie masz zgranej i szybkiej obrony odpuść sobie pułapki - po błędzie nie nadążą wrócić i nieszczęście gotowe
e) spróbuj cofnąć obronę w ustawieniach, dać im nastawienie defensywne, a ofensywne dla amc i napastników
Powinno zadziałać (u mnie zwykle działało), choć czasem przychodzi taki okres w życiu drużyny, gdy co byś nie zrobił, to nie idzie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution