Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.02.2007 17:26    #71781     Sufler - Porady do gry - dziwne
dlaczego mamadou balde z legii na poczatku gry pomimo ze nie zagral w polsce zadnego meczu ma polskie obywatelstwo.z tego co wie nie ma tez polskich korzeni.wiec o co chodzi?

AFC Ajax Partyzant

22.02.2007 16:47    #71782     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Jak dzielicie treningi?? Robicie jeden ogólny (czyli wrzucacie razem obrońców pomocników i napastników) czy dzielicie terning na poszczególne formacje?? Ja osobiście to mam treningi podzielone na ŚRODEK_OBRONY SKRZYDŁOWYCH(w tym bocznych obrońców) DEF_POMOCNICY ŚRODEK_POMOCY i NAPASTNICY i dla każdej formacji mam inny trening tzn. kładę nacisk na inne formy treningu.
Np. skrzydłowi mają więcej areobiku niz inni (ponad norme ale mniej niż wyskoki) opanowanie piłki i stałe fragmenty mam wyskoko; def pomocnicy za to mają wysoko taktykę i obronę itd.

a jak wy robicie?? bo np. rozmawiałem z kolegą to mowil ze miał jeden ogólny (podział na zawodników z pola i bramkarzy) a jak za moja radą zmienił trening na poszczególne formacje to przestali grać zespołowo i zaczął przegrywać

piszcie swoje opinie na ten temat

AFC Ajax Partyzant

22.02.2007 16:47    #71783     Sufler - Porady do gry - rozwój piłkarzy
Jak dzielicie treningi?? Robicie jeden ogólny (czyli wrzucacie razem obrońców pomocników i napastników) czy dzielicie terning na poszczególne formacje?? Ja osobiście to mam treningi podzielone na ŚRODEK_OBRONY SKRZYDŁOWYCH(w tym bocznych obrońców) DEF_POMOCNICY ŚRODEK_POMOCY i NAPASTNICY i dla każdej formacji mam inny trening tzn. kładę nacisk na inne formy treningu.
Np. skrzydłowi mają więcej areobiku niz inni (ponad norme ale mniej niż wyskoki) opanowanie piłki i stałe fragmenty mam wyskoko; def pomocnicy za to mają wysoko taktykę i obronę itd.

a jak wy robicie?? bo np. rozmawiałem z kolegą to mowil ze miał jeden ogólny (podział na zawodników z pola i bramkarzy) a jak za moja radą zmienił trening na poszczególne formacje to przestali grać zespołowo i zaczął przegrywać

piszcie swoje opinie na ten temat

krzysinho92 Partyzant

22.02.2007 16:33    #71784     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
4923077
pogram przez neta

Behemot Młody aktywista

22.02.2007 16:28    #71785     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jordaneq: Fisherem nie grałem, choć zlałem ich gdzieś po drodze :) Zacząłem grę równie amatorskim Newport County (też Conference South), z zerem na transfery. Pościągałem bezrobotnych Polaków i takich, co się im kontrakty kończyły, w ten sposób przebudowałem podstawową jedenastkę i ruszyłem do boju. Co rok awansowałem do wyższej ligi, obecnie jestem w League One i... już mi się nie chce grać dalej, za dużo życia mi gra zabiera :)

Turbocik Partyzant

22.02.2007 15:17    #71786     Sufler - Porady do gry - Przetwarzanie winików
Wziełem save z orginała do pirata to w piracie ładnie szybko chodziło ale w orginale gra tak wolno chodziło że obejżałem sobie 13 Postarunek 2-Gej. Chyba pójde zareklamować go. A wy co o tym myślicie??

meszynski_m Młody aktywista

22.02.2007 14:09    #71787     Sufler - Porady do gry - Młodzi Brazylijczycy
jak bedzie chodzic gra po wybraniu 20 krajach (wszystkich piłkarzy)?

Cannigia10 Młody aktywista

22.02.2007 14:01    #71788     Sufler - Porady do gry - Młodzi Brazylijczycy
Do Unii Janikowo zależy ile grasz sezonów i ile masz kasy na transfery, polecam Polaków na początku bo piłkarze z zagranicy nie przyjdą.A po kilku sezonach z sukcesami to spokojnie szukaj w Białorusi,Rumunii,Słowacji,Ukrainie i w krajach tym podobnych. A jak Ci sie nie che szukać to uzyj FM Genie Scout 2007.

meszynski_m Młody aktywista

22.02.2007 13:59    #71789     Sufler - Porady do gry - Młodzi Brazylijczycy
z geografii mam 4!! po znajomosci :D:D:D

P.S. chodze do 1 gim :)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

22.02.2007 13:57    #71790     Sufler - Porady do gry - Młodzi Brazylijczycy
bałkany to kraje byłej jugosławii rumiunia bułgaria i tamte rejony:) widze geografia kuleje:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.