Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Zagłębiaczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.02.2007 15:09    #71711     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A tutaj wygrana z Lewski Sofia, wygrana z Realem i przegrana z Werderem.

Zagłębiaczek Partyzant

24.02.2007 15:07    #71712     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Prosze bardzo. Dla tych cholernych niedowiarkow i zazdrosnikow screen z fazy grupowej Ligi Mistrzow. Przegrana 2:1 z Realem, Remis z Werderem, i remis z Lewski Sofia

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.02.2007 15:02    #71713     Sufler - Porady do gry - Parę pytań.
1.Angielskiej
2.Według mnie Oldham bo najbardziej znany
3.Szybkosć, błyskotliwość, technika
4.Hirsz jest poszukaj go w lechi a Panos Dimitriadis to SZWED a nie grek
6.Kluby prowadzone przez komputer mają wiecej na transfery aby gra była trudniejsza
8.Moze masz wolny komputer u mnie ładuje to się szybko

tomciu123 Partyzant

24.02.2007 14:51    #71714     Sufler - Porady do gry - Parę pytań.
1. W jakiej lidze w FM 2007 grają kluby: Chester, Oldham, Dag&Red?
2. Który klub z tych 3 najlepiej prowadzic?
3. Jakie atrybuty powinien miec dobry ofensywny pomocnik?
4. Robert Hirsz i Panos Dimitriadis. To Ci, których kupił BARTOSH do NUFC. Czemu ja ich nie mam, choć mam bazę huge, wszyscy piłkarze z polski i grecji?
5. Czemu np. jest jeden polak w bazie huge, a jak biorę dużą i wszyscy piłkarze z polski to go nie ma?
6. Grałem jakimś klubem. Powiedzmy, że ma budżet ok. 5 milionów funtów. Lecz próbowałem zagrać jakimś z mniejszą kasą więc odchodze do drugiego. A tu za chwilę patrzę, a "mój były" kupuje piłkarza za 8 milionów. Jakim cudem? Wcześniej sprawdzałem, a zarząd nie chce dać dodatkowej kasy, a nikogo nie sprzedali.
7. Da się jakoś przyśpieszyć napisy początkowe?
8. Czemu po tym jak przelecą te napisy mam czarne tło? Za ok. minute gra sie pojawia. Ale czemu tak jest? Piłka na dole się kręci. A nie bawiłem się w dodatki. Ściągnąłem tylko zdjęcia piłkarzy do polskiej ligii.

Dzięki za odpowiedź.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

24.02.2007 14:34    #71715     Sufler - Porady do gry - piłkarze - polska-obazki
1. zdarzylo sie
2. polskimi gram rzadko ale polfinal lm wisla w 2 sezonie(porazka z milanem 2:1 i 1:0)
3.fajne talenty sa w chilijskim colo colo, jest tez sherman cardenas i wielu innych takich. mozesz nawet poszukac w fm scoucie
4.moze byly nieprawidlowe:D
5.nie wiem, tez tak kiedys mialem(jaka masz przegladarke?)
6.nie znam, moze jakis kozak?
7.wejdz na youtube.com, tam jest sporo bramek

Quaresmafan Partyzant

24.02.2007 14:30    #71716     Sufler - Porady do gry - piłkarze - polska-obazki
1.czy zdażyło wam się że klub wybudował stadion waszego imienia ??
2. jaki jest wasz największy sukces polskim klubem ?
3. w fm 2006 byli piłkarze jak gioda czy garay a teraz grają w renomowanych uff klubach czy znacie piłkarzy z argentyny brazylii chętnych bardzo do gry w polsce bądź klub który ma dużo talentów do polskiej ligi
4.czemu sędzia nie uznał mi 5 bramek w meczu
5.czemu nie mogę załączyć obrazka bo czekam a mi się potem wyświetla że strona wygasła
6.kim jest ten pan na górze ?? :)
7 znacie strony gdzie można oglądać za darmo bramki z anglii francji itd ??

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Więc to jest tak, że będziesz mógł grać na starym savie, ale baza danych nie będzie uaktualniona.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

barcelonis Partyzant

24.02.2007 12:57    #71718     Sufler - Porady do gry - Statsy
jade na ogólnym i statsy spadają wszystkim zawodnikom bez wyjątku. Grałem dwa sparingi co trzy dni więc chyba sie specjalnie nie przemęczyli. Zaobserwowałem to po ok 20 dniach prowadzenia drużyny.

wrobel86zzyzx Młody aktywista

24.02.2007 12:36    #71719     Sufler - Porady do gry - Patch a baza danych
tak mi sie wydaje ze bledy to osobna sprawa i powinny byc naprawione niezaleznie na jakiej bazie danych grasz.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Niestety należy zacząć nową grę, bo na starej bazie danych gracie a jak wgrasz patcha to i tak stary sejw będzie chodził na starej bazie danych:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.