Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Zagłębiaczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.02.2007 19:59    #71681     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Na tym savie gralem wczesniej Aarau ale oprocz tego ze zakfalifikowalem sie do pucharu lata to nic wielkiego nie osiagnolem. Potem bylo objecie Slavi Praga w polowie sezonu zeby ja ratowac przed spadkiem co sie udalo ale stwierdzilem ze w czechach mi sie nie podoba to zaproponowano mi posade w Wisle Plock ;P no i sie zgodzilem i juz 3 sezon tak ciagne z Wislakami :P

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
24.02.2007 19:43    #71682     Sufler - Porady do gry - Zwolniona gra
Ustaw "głębię szczegółów" na "żadne" we wszystkich rozgrywkach oprócz ligi w której grasz, bo i tak nie da rady. Pomoże! Pozdro!

zybi Partyzant

24.02.2007 19:27    #71683     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chętnie zgram przez neta w Fm 2007 patch 7.0.2 ostatecznie mogę hostować. mam czas praktycznie co dziennie od 14 do 3 w nocy czasami z małymi przerwami szukam gracza na dłuższą gre.najchętniej polska liga.szukam szybkiej odpowiedzi. moje gg to 7277939,prosze o odpowiedz tylko ludzi któży chca grać codziennie nie jednorazowo czekam i pozdro

Pr!n|Z|eN Partyzant

niby co? dysk d i e robilem sam przez PM 8 i na d mam tylko obrazy gier obrazy programów i muzyke ;/ niewiem co tam niby mialo by byc?

meszynski_m Młody aktywista

sorki c/program files/Common Files/InstallShield/universal i sports interactive na inna nazwe

meszynski_m Młody aktywista

wchodzisz do dysk C /program files/Common Files/InstallShield i folder sports interactive zmien na inna byle jaka nazwe

Pr!n|Z|eN Partyzant

el0! Mam poważny problem z FM 2007. Przed formatem było wszytsko ok. all działało patche, kitsy itd. po foramcie chciałem zainstalować swą ukochaną grę i trochę pochasać a tu: http://img39(...)mvi2.jpg" target="_blank" rel="nofollow"> http(...)mvi2.jpg i http:(...)2hh8.jpg. Podejrzewam, że to jakiś problem z java, wiec informuję iż posiadam najnowszą 1.5.0 update 11. Strasznie ubolewam bo nie mogę grać i rozwiązać tego problemu. Proszę kogoś rostropnego o szybką i fachową pomoc. Z góry thx. Pozdr...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.02.2007 17:23    #71688     Sufler - Porady do gry - co zrobic aby kupic zawodnika
Gelu- ale Adu może grać od zaraz, na początku też jest dobry. W Interze w 1 sezonie był u mnie kluczowym zawodnikiem i zbierał noty 7-8-9 [nawet dychy się czasem trfiały], a Serie A jest mocniejsze od Bundesligi.

RIzzo Partyzant

24.02.2007 17:18    #71689     Sufler - Porady do gry - co zrobic aby kupic zawodnika
Dobra może mnie admini nie zabiją za podanie nazwiska gościa, który może się Ci przydać, bo sprawa jest naprawde poważna. Jeśli szukasz ofensywnego pomocnika, typowego fantasiste to polecam Sebastiana Giovinco. Będziesz go mógł nawet wyporzyczyć. Bardzo dobrym zakupem będzie Piotr Giza- w Man City u mnie dostawał regularnie "8" za mecz i dzięki niemu w dużej mierze zająłem 5 miejsce w tabeli. Sprobuj wyporzyczyć Huddelstona z Tottenhamu... więcej pomysłów nie mam chyba... no może jeszcze Sosa. W dwa dni raczej żadnego zawodnika nie sprzedasz a nie ma czasu na zniechęcanie go do gry tuż przed zakończeniem okienka bo sie obrazi gość i potem, gdy będziesz miał wakat na jego pozycji nie będzie grał na maksimum możliwości...

tuptus Młody aktywista

24.02.2007 17:14    #71690     Sufler - Porady do gry - Cudzoziemcy w Polskiej lidze
To ograniczenie jest tylko w Superpucharze Polski, w lidze już normalnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.