Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

krolik_vv Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.02.2007 14:44    #71661     Sufler - Porady do gry - brak spalonego
Ech... a ja myślałem, że takie rzeczy to tylko w OE, bo gram Wisłą, wiadomo, jaka jest sytuacja. Dzięki wszystkim za odpowiedzi

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Problem w tym ze wygrywaj polską ligę nie ma się dobrej reputacji za granicą, ale w końcu masz sukcesy w europie to powinni Cię w niedługim czasie przyjąć do jakiegoś niezłego europejskiego klubu:)

Rafix9c Partyzant

Ja tak samo miałem tylko zinym klubem polskim.Musisz onieść jakiś znaczący sukces np wygrać puchar UEFA. jeśli wygrasz ten puchar to zwiększyci się popularność . Bedziesz mugł się ubiegać o różne stanowiska.

player Partyzant

Dzieki. Ale u mnie w FM2006 grając gornikiem leczną juz po 1 sezonie gdy zdobylem 3 miejsce w lidze otrzymalem ofertte od aktualnego mistrza rosji (lokomotiv moskva)

player Partyzant

25.02.2007 13:49    #71665     Sufler - Porady do gry - przepakowany team
Ja np. grając Betisem Sewilla zdobywając mistrzostwo po raz 3 wszystkie mecze w sezonie wygralem 1 bramka. raz nawet prowadzilem 6 bramkami i strzelili mi 5. Chyba tak sie zdarza w danych nieznanych nikomu przypadkach ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Zapewne za mało sukcesów odnosiłeś, miałeś za mało mistrzostw kraju, za mało punktów menedżerskich. Pewnie były to inne realia, ale grając w FM 2005 Wisłą Kraków zatrudniono mnie do reprezentacji Ruminii i beniaminka Alemanni Aachen dopiero po 4 sezonie (4 mistrzostwa i Puchar UEFA). Więc grając polskim klubem będziesz musiał się mocno napracować, żeby cię przyjęli gdzieś za granicę ;) Cierpliwie czekaj na jakąś ofertę albo sam je składaj (podkreślam, że jest to bardzo ryzykowne) do klubów bez szkoleniowca.

player Partyzant

25.02.2007 13:29    #71667     Sufler - Porady do gry - Problem z treansferami
Jeśli chodzi o transfery managerow to też mam ten problem. A z zainteresowaniem twoimi graczami jest problem bo może zbierają słabe noty a może mają ustawiony status transferowy "nie na sprzedaż". Sprawdź.

ciinekwch Partyzant

25.02.2007 13:24    #71668     Sufler - Porady do gry - Problem z treansferami
Moze to glupie ale mam problem z transferami tzn... zaczelem gre francuskim sedan i z ta przecietna francuska druzyna osiagnelem duzy sukces mianowice juz w 1 sezonie zajelm 3 mijsce w lidze w Drugim sezonie zajelem 2 miejsce i dotarlem do 1/4 LM a w 3 sezonie wygralem lige francuska i puchar ligi francuskiej dotarlem do 1/2 pucharu francji oraz do 1/8 LM wiec mozna powiedziec ze z sredniaka francuskiego w 3 sezony zbudowalem mocny klub zapewne zastanawiacie sie co to am do tematu juz mowie wiec pomimo takich suksceow nikt kompletnie nikt nie interesuje sie moim kluczowymi pilkarzami takimi jak a.caraciolo,v.hleb,s.kislyak,atyhami,p.giza czy s.cardenas! przeiciesz by dalej odnosci sukcesy trzeba zmieniac kadre czesciowo prawda.
Innym problemem ktory mnie nurtuje to fakt ze pomimo takich sukcesow nie moge osobisice jako manager zmienic klubu jakbym nie byl doceniany poprzedniej edycji nie bylo z tym problemu. Czlowiek powinnien sie roziwjac? prosze was moze wiecie jak to usparwnic?

player Partyzant

Chodzi mi o to że grając Jagiellonią Białystok zaczynałem w 2 lidze. Po wyjściu do pierwszej nie chcieli mnie przyjąc nawet do zagłębia ,które broniło się przed spadkiem. Potem gdy wygrałem orange ekstraklase i zakwalifikowałem się do ligi mistrzów także nie otrzymałem żadnej oferty.Sezon potem w lidze mistrzów doszedłem do półfinału i nie chcieli mnie w holenderskim małym klubiku RKC Walwijk. Więc co było tego powodem?? Świetnie idzie mi w pucharach, wygrywam lige co sezon a nie chcą mnie przyjąc do zadnego innego zagranicznego klubu!!
Kiedy grałem w FM2006 to oferty z innych klubow zdarzają się bardzo często. Czy wie ktoś coś na ten temat??!!

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

25.02.2007 11:41    #71670     Sufler - Porady do gry - przepakowany team
ja podobną sytuację miałem z Leeds, grałem Arsenalem (wtedy to był chyba gdzieś 2020r) i zawsze grając z nimi remisowałem lub przegrywałem, nawet gdy awansowali jako beniaminek, może na tej drużynie krąży jakieś fatum ... :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.