Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

lucko89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.03.2007 10:53    #71511     Sufler - Porady do gry - pozycja w lidze !!!
Gram lige angileska to patrze na przepisy i tam pisze ze pierwsza 4 do Ligi Mistrzow 5 do UEFA a 6 do Pucharu Lata a tak na prawde nie jest jedynie we wloskiej i Hiszpanskiej jest normalnie jak naprawde a we Francji tez to samo tez zle 2 do L.M 3,4 UEFA 5 P.LAta

czy mozna cos z tym zrobic jakos zmienic gdzies w folderach lub w Edytorze prosze o pomoc

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
02.03.2007 05:01    #71512     Sufler - Porady do gry - Sherman Cardenas
Portowiec mylisz się :] .
Sherman Cardenas na 702 -> http://img11(...)sgr6.jpg
Duża baza w FMie 2007 to syf. Tak samo baza "huge" . Jeżeli chcecie mieć wszystkich zawodników z danego musicie stworzyć sobie pliczek RETAIN.
Gdybyście mieli jakieś wątpliwości co do obecności zawodników w bazie danych walcie do mnie. Ja gram na wszystkich ligach, pełnym profilu, głębia szczegółów wszystkie i Allah wie czym jeszcze :) .

pierwszy Partyzant

01.03.2007 23:26    #71513     Sufler - Porady do gry - andrea pirlo
Poza dobrymi statystykami, zawodnik ktory podchodzi do jedenastki powinien miec wysokie morale i najlepiej gdyby nie bylk juz przemeczony meczem.
Jesli np. wykonujesz rzut karny w 80 minucie meczu lepiej gdy podejdzie do niego zawodnik niedawno wprowadzony do gry, ktory do tego ma dobre samopoczucie niz etetowy wykonawca jedenastek, ktory gra od pierwszej minuty i jest juz meczem przemeczony.

Ja zawsze w przerwie meczu zagladam czy mojemu egzekutorowi karniakow nie spadly czasem morale po wypowiedzi przedmeczowej. Zauwazylem, ze ten czynnik ma duze znaczenie.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.03.2007 22:31    #71514     Sufler - Porady do gry - Zawieszenie zawodnika
Chyba mam kolejny bug gry który już mnie dobił całkowicie, mianowicie grałem mecz towarzyski ze Spartą Praga i mój zawodnik-Patryk Małecki otrzymał czerwoną kartkę, nie zmartwiłem sie tym w końcu to tylko mecz towarzyski, więc wyobraźcie sobie jakie było moje zdziwienie gdy po meczu dostaje wiadomość że Małecki zostaje odsunięty od gry na jeden mecz!!!!!! Kara obejmuje polskie rozgrywki, mało tego wydział dyscypliny zbierze sie jeszcze by zastanowić się nad ewentualnym zwiększeniem kary!!!!! Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?? Mieliście już taką sytuację??? Przecież mecze towarzyskie są niezależne od ligi!!!! Co można w tej sytuacji zrobić??? Czy to kolejny bug gry????? Na potwierdzenie mogę przesłać chętnym screena z tą wiadomością:)

74k0 Partyzant

01.03.2007 21:40    #71515     Sufler - Porady do gry - 3 liga panowie :)
z mila checia pobiore tom lige by zagrac GieKSa :d czekam na konkrety. pozdr

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.03.2007 21:40    #71516     Sufler - Porady do gry - andrea pirlo
grajac milanem w fm 2005 do rzutow karnych wyznaczalem pirlo.mial on karne 20 duza koncentracje oraz podejmowanie decyzji.na 6 karnych pirlo strzelil tylko jednego.kazdy strzal z "wapna" oddawal w srodek bramki wiec zaden bramkarz nie mial problemow z obrona strzalu.grajac innymi mocnymi klubami kupowalem pirlo i sytuacja sie powtarzala.myslalem ze to bug fma 2005 ale grajac w fm 2007 sytuacja sie powtarza.czym jest to spowodowane

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.03.2007 21:06    #71517     Sufler - Porady do gry - Sherman Cardenas
grajac na patchu 7.0.1 tez go nie mam.wiec jesli chcesz go miec to musisz miec baze danych 7.0.0.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.03.2007 20:59    #71518     Sufler - Porady do gry - Wyjazdy
Ja zawsze gram jednym stylem, czy to gram na wyjeździe czy u siebie, wychodzę z założenia zę to rywale powinni się obawiać i kombinować z taktyką a nie ja, ale zawsze gram ofensywnie z tym że każe zawodnikom zaatakować w ostatnim kwadransie pierwszej i drugiej połowy, na wyjazdach w tym właśnie okresie czasu zdobywa się najwięcej bramek, co potwierdzają statystyki!!!

Cannigia10 Młody aktywista

01.03.2007 20:54    #71519     Sufler - Porady do gry - Wyjazdy
ja gralem 4-4-2 cały czas z kontry( u siebie tez). Gra opierała sie na podaniu do skrzydłowego ,Ci dośrodkowywali do Rasialda, a ten robił co mu najlepiej wychodzi(głowkował). Wyniki same mówią za siebie: 28 zwycięstw i 32 Rasiaka :) Taki styl panuje w Championship.

Bartosinho10 Partyzant

01.03.2007 20:51    #71520     Sufler - Porady do gry - Sherman Cardenas
Mam załadowana najwieksza baze danych ale nie ma na niej Shermana cardenasa a nie chce mi sie grac od nowa co mam zrobic . Pomozcie prosze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.