Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Qcu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.03.2007 15:13    #71501     Sufler - Porady do gry - Grafika meczowa
Siemka!
Znalazlem na www.sortitoutsi.net na jednym screenie ze zamiast kulek moga biegac lekko jajowate ludki :P Nie wiecie skad to moge sciagnac?
Zalaczam link do obrazka zebyscie wiedzieli o czym mowie:
http://www.getfi(...)v0.4.png

kurak69 Przodownik pracy

02.03.2007 14:35    #71502     Sufler - Porady do gry - 7.0.2 vs baza danych na 7.0.1
spoko chcialem sie upewnic, bo chce grac na swojej bazie danych ale chcialbym miec puchar ekstraklasy w grze. swoja droga uaktalniam jeszcze 3 lige, uaktualniam sumy transferow w polsce zgodinie z skarbem kibica PS i bede w przyszyl tygodnu mogl udostepnic swoja baze dancyh

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
02.03.2007 14:25    #71503     Sufler - Porady do gry - 7.0.2 vs baza danych na 7.0.1
Pewnie, że możesz. Baza danych i łatka nie mają wiele wspólnego. Na 7.0.2 będziesz miał do wyboru, którą chcesz grać.

kurak69 Przodownik pracy

02.03.2007 14:22    #71504     Sufler - Porady do gry - 7.0.2 vs baza danych na 7.0.1
wyszla latka 7.0.2. Ale ja przez cala zime uaktualnialem baze dancyh na latce 7.0.1. I co teraz? Moge wgrac latke 7.0.2 a grac na mojej bazie danych z 7.0.1 czy nie wchodzi to w gre? Niechcialbym zeby mi potem jakis blad w polowie sezonu wyskoczyl...

No bo nie chce korzystac z bazy danych z 7.0.2 tylko ze swojej ktora robilem na 7.0.1 ale latke wgrac bym chcial bo usowa pewnie jakies bledy...

msinter Młody aktywista

02.03.2007 13:27    #71505     Sufler - Porady do gry - pozycja w lidze !!!
Jeśli dobrze rozumiem, to są dwa rozwiązania:
1. Po prostu masz już kolejny sezon a drużyny z tych krajów spadły w rankingu...
2. Jest napisane w przepisach: Zależnie od: pucharu kraju i pucharu ligi (w Anglii)...
Bo przecież nie zawsze drużyna z 6. miejsca gra w Pucharze UEFA, bo puchar Anglii może zdobyć drugoligowiec...

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

02.03.2007 13:26    #71506     Sufler - Porady do gry - Błąd pogodowy
niestety, ale te bledy z pogodą są wszędzie. przykład??? w okresie listopad- styczen niezlaeznie w jakiej lidze grasz zzawsze jest minimum 5 zawodnik chorych na grype- niestety, pewne niedociągnięcia ciagle nie zostaly poprawione

piliszcze Partyzant

02.03.2007 13:21    #71507     Sufler - Porady do gry - Błąd pogodowy
Kilka postów o tym było, ale nie znalazłem, jak problem rozwiązać.
Otóż chodzi o to, że grając w lidze fińskiej lub szkockej (innymi się nie bawiłem) zawsze na poszczególnych stadionach lub w całym kraju jest taka sama pogoda. Przynajmniej tak jest w patchu 7.0.2
Być może było tak przedtem (w 7.0.1), ale nie zwróciłem uwagi. Tym razem nie dało się sie zauważyć, bo od stycznia (początek rozgrywki) do czerwca (koniec mojej cierpliwości) w całej Finlandii miałem pogodę "ulewa" na wszystkich stadionach.
Uznałem, że tyle dni ulewy oznacza czerwoną kartkę dla ludzkości, czyli drugi globalny biblijny potop, więc wykasowałem wszystkie save'y i zaprzestałem gry.

W Szkocji (co wielce ciekawe) cały czas pogoda była oznaczona jako "sucho" niezależnie od miesiąca.

Czy ktoś słyszał o rozwiązaniu tego problemu, bo jest trochę irytujący, bo jednak ciekawiej jest, gdy można zmieniać taktykę w zależności od pogody

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

02.03.2007 13:05    #71508     Sufler - Porady do gry - pozycja w lidze !!!
Ja sprobuje to zinterpretowac na swoj sposob :p chyba tak to mialo byc napisane:

Gram lige angielska to patrze na przepisy i tam jest napisane ze pierwsz 4 zespoly awansuja do Ligi Mistrzow 5 do UEFA a 6 do Pucharu Lata, a tak na prawde nie jest. Jedynie we wloskiej i hiszpanskiej jest tak jak naprawde. We Francji tez to samo tez zle, bo 2 pierwsze zespoly do L.M 3,4 UEFA 5 P.Lata

czy mozna cos z tym zrobic, jakos zmienic gdzies w folderach lub w Edytorze?? prosze o pomoc

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
02.03.2007 12:11    #71509     Sufler - Porady do gry - Piraci? Złodzieje?
eaters ma rację. Zresztą od tych kilku lat jestem już w necie i wiem, że tłumaczenie i bycie miłym dla piratów zazwyczaj nic nie daje. Zazwyczaj są to dzieciaki, którym właśnie po tygodniu ściągania udało się dostać grę i chcą jak najszybciej ją uruchomić, a tu zonk. Wtedy wchodzą tutaj i wstawiając tysiąć wykrzykników proszą o cracka czy spolszczenie. Gdy ktoś mu zaczyna tłumaczyć, że nei dostanie tego, to on zaczyna rzucać przekleństwami i wyzwiskami, bo nie może się doczekać, żeby zagrać w taką grę. A tak, dajemy mu szybkiego bana, mówimy do widzenia i oszczędzamy nerwów sobie i jemu, a także obydwie strony nei marnują czasu na bezsensowne dyskusje.
Temat zamykamy, bo już takie dysputy były tu prowadzone i do niczego nie dochodziło.
Ale brawo za manifest ;)
myspace.com/marneszanse

stool Partyzant

02.03.2007 11:25    #71510     Sufler - Porady do gry - który patch eliminuje kontuzje?
Na pewno wielu z was irytuje problem notorycznie powtarzajacych się kontuzji. Stąd moje pytanie: którego patcha najlepiej zainstalowac żeby ograniczyc liczbę kontuzji?
czy lepiej zainstalowac 7.0.1 czy 7.01+7.0.2 ?
jakie sa wasze doświadzcenia zwiazane z ta sprawą ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.